"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Mushmurochko
Контакти:

Re: Най-добре е мачът Левски – Литекс да се преиграе

Мнениеот Mushmurochko » 14 дек 2015 21:28

mimi29 написа:Мани преиграване ами и ДОМУСА ебати наглеца щял да вади ЛУДОГОРЕЦ защото съдиите помагали на ЛЕВСКИ . Нещо повече, говорим за безпардонен и класически пример на наглост от най-висша степен, ала „крадецът вика – дръжте крадеца“! Да, адски лицемерно е този и тези, които чрез трибуна Моци удостоиха и издигнаха в култ шамарите, ритането без топка, псувните, средните пръсти и лактите в главата, днес да говорят и проповядват за морал, европейско поведение и развитие на българския футбол?! Този и тези, които бяха запечатани от камерите как гуляят с водещи съдии по масите! Този и тези, които плащаха от Дупница през Перник, за да може срещу тях вместо здрав футбол да се играе „Лебедово езеро“ от страх Стойчовия и посредствен ЦСКА да не им вземе капарираната титла! Този и тези, под чието давление млади футболисти отрано се учат на алъш-вериш да играят симулативен футбол, само и само за да бъде задоволено егото на един човек чрез бутиковия му проект.Всички са един дол дренки но в последните години най хитър е ДОМУСА.За ЛИТЕКС още са пресни далаверите който правиха с ЦСКА за да преебат ЛЕВСКИ номерата и заплахите в ЛОВЕЧ срещу съдии .Вадеха се пистолети колко отбора се оплакваха от порязването им .Случи ли се нещо НЕ .Та сега масово всички реват .Всичко това се натрупва с годините защото с ръка на сърцето на първите 4-5 отбора в челото на кой отбор в даден момент не му е помагано :(

Трябва да направят ДОмус мерна единица за наглост! Аз не знам и тоя с какви очи ги говори тия работи, при положение, че Моци и Дяков явно трябва да убият някой, за да бъдат изгонени от мач...

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 14 дек 2015 21:31

А, и още нещо...

Ако в сряда дисциплинарната комисия бързо и единодушно вземе решение да изхвърли Литекс в аматьорския футбол, значи господин ГГ много сериозно е ядосал някого... :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 дек 2015 21:32

Yoda_ написа:
forever bluet написа:Няма преиграване дори и заради факта ,че Литекс ги няма вече. Лечков преди малко го каза по Нова. Литекс излита. Голям кеф. Микренския сам си го забоде. Вадят ги през една група чааааак в А селска ловешка. Дори ще преглътна факта,че им анулират мачовете и Лудогорец ще бъде 5 точки пред Левски! :mrgreen:

Ако това е вярно, на всички останали отбори ще се присъждат служебни победи да края на сезона, така че, всеки отбор може да очаква по 6 точки...

Въпроса е, че докато изваждането на Литекс не го видя официално, нещо хич не го вярвам. Добре че имат около 3 фена (роднини на БГ играчите), и че няма да потрошат БФС-то :lol:

Иначе съм голем фен латексите да почнат от А окръжна.... :lol:

Спорен е момента, кое е края на полусезона, календарната година или половината мачове. Честно казано не съм запознат с това.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 14 дек 2015 21:36

W84me написа:
Yoda_ написа:
forever bluet написа:Няма преиграване дори и заради факта ,че Литекс ги няма вече. Лечков преди малко го каза по Нова. Литекс излита. Голям кеф. Микренския сам си го забоде. Вадят ги през една група чааааак в А селска ловешка. Дори ще преглътна факта,че им анулират мачовете и Лудогорец ще бъде 5 точки пред Левски! :mrgreen:

Ако това е вярно, на всички останали отбори ще се присъждат служебни победи да края на сезона, така че, всеки отбор може да очаква по 6 точки...

Въпроса е, че докато изваждането на Литекс не го видя официално, нещо хич не го вярвам. Добре че имат около 3 фена (роднини на БГ играчите), и че няма да потрошат БФС-то :lol:

Спорен е момента, кое е края на полусезона, календарната година или половината мачове. Честно казано не съм запознат с това.

И аз не съм запознат, но не вярвам БФС да допусне едни отбори да вземат служебни точки, а други не.... Най-вероятно ще направят или на всички служ. победи и точки, или анулиране резултатите от мачовете и на никой точки...
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 дек 2015 21:41

suni написа:
Това е справедливо решение, което БФС може да вземе
Мачът между Левски и Литекс е най-добре да се преиграе. Това ще бъде справедливо решение,което БФС може да вземе.
В началото на мача Веселин Минев блъсна играч на Литекс на земянта и получи жълт картон. Ако съдията Георги Йорданов искаше да мери с еднакъв аршин трябваше и проявата на Йенсен да бъде санкционирана в жълто. Или преди това и Минев да бе изгонен. И тогава червеният картон на Йенсен нямаше да изпъкне.
Ударът с лакът на Владо Гаджев дори не бе наказан с предупреждение с жълт картон.
Стигаме до най-тънкият момент в мача. Бедоя наистина не докосна вратарят,но го провокира. Заради което ако бе получил жълт картон и бе отсъден фаул в полза ва Литекс играта щеше да продължи. Полувремето бе в своя край и почивката можеше да охлади страстите на футболистите от двата отбора. И нямаше да се стигне до последвалите инциденти.
Затова най-справедливото решение, което БФС може да вземе е мачът да се изиграе отново. И тогава, новите 90 минути да излъчат заслужен развой на преиграната среща.

Михаил Савов

Така е редно,.. а след това конгрес на БФС и кафевосинята клика да се омита ! :?

Така е справедливо викате? Хубаво. Само този мач ли преиграваме или преиграваме и мача за купата, където Левски има основателни претенции, че са ощетени като са им отменили чист гол? А с мача в Разград кво праим - отменен гол и гигатенденциозно съдийство. И него ли преиграваме? А ей тук тия мачове с яките тесли срещу Левски http://vbox7.com/play:0827764810 и тях ли преиграваме? А ако Пирин, Монтана, Локо Пд и другите извадят претенциите си където са ощетявани, а такива има доста и тях ли преиграваме?

Не става. Има дисциплинарен правилник и се следва той. А той казва, че Литекс следва да бъде изхвърлен, а после нещата отиват в ръцете на Изпълкома да реши от къде ще може да играе от догодина. Всичко останало са празни приказки. Правилникът е за да се спазва. Ганев е знаел какви са последиците ако извади отбора си, сега да си ги търпи, а да не ни разиграва цирковете от лятото дет той искал да спасява, ма не му давали.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 дек 2015 21:44

Yoda_ написа:
W84me написа:
Yoda_ написа:

И аз не съм запознат, но не вярвам БФС да допусне едни отбори да вземат служебни точки, а други не.... Най-вероятно ще направят или на всички служ. победи и точки, или анулиране резултатите от мачовете и на никой точки...

Няма никакъв спор кога е края на полусезона. Ясно е казано - полусезона приключва с последния изигран кръг за 2015 г. - т.е. вчера.
Оттам насетне след като Литекс ще бъде изваден от А група на датата на окончателното решение на Дисциплинарната, а при обжалване на Апелативната комисия т.е. след като полусезона е приключил, резултатите не се анулират, а до края на шампионата се присъждат служебни победи на противника.

joro630709
Контакти:

Мнениеот joro630709 » 14 дек 2015 21:57

А, бе що не ми отговаряте какъв е Стоилов в Литекс?По Гонг казаха,че няма трудов договор,което ще рече,че не е ОФИЦИАЛНО лице и е интересно като какъв е на пистата и вади отбора????Щото, ако е вярно казуса се заплита...много

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 дек 2015 22:05

joro630709 написа:А, бе що не ми отговаряте какъв е Стоилов в Литекс?По Гонг казаха,че няма трудов договор,което ще рече,че не е ОФИЦИАЛНО лице и е интересно като какъв е на пистата и вади отбора????Щото, ако е вярно казуса се заплита...много

Официално Стоилов е служител в Литекс. Ако въпросът ти е в контекста на чл. 28 от Дисц. правилник не попада в нито една от изброените хипотези - не е президент, не е треньор, не е служебно лице (понятието служебно лице е дефинирано - това са масажисти, доктор и т.н.), формално не е и ръководител защото не е вписан като такъв никъде. В случая обаче предполагам, че ДК ще приеме, че е ръководител и няма да накаже футболистите. Майтапът е, че няма да могат да накажат и самия Стоилов, защото не е предвидена такава възможност :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Кой ще изгори?

Мнениеот angelco77 » 14 дек 2015 22:15

pomiqr271 написа:
gzagorov написа:
EvgeniEvgeni написа:И малко дете би видяло как отбора от Ловеч бе брутално ощетен.

Хайде посочи с какво "Литекс" беше ощетен и то брутално!
Иначе аз мога да напиша, че от поста ти много ясно си личи, че се хомосексуалист, ама по-какво си е проличало не става точно ясно, нали?

1. Директен червен картон за Минев.
2. Спестен втори жълт за минев 3-4 минути по късно.
3. Директен червен картон за Бедоя.
4. Измислена засада на Асприля.
5. Поне жълт за Гаджев, но като го знам какво такова е, е било умишлено и трябва да е червеен.
5. Директен червен картон на Бедоя.

Ще напиша тук личното си мнение.
1.Директен червен картон за Минев.
2.Жълт картон за Гаджев и Бедоя.
3.Измислена засада на Асприля.
Толкоз!
За червените картони на Йонсен и Перез няма какво да кажа-абсолютни червени картони!1000%!Много издразни двойния аршин на Г.Йорданов-за едно и също нещо различен критерий.И сините въобще да не се правят на ударени-че видите ли педала бил свирил точно!И сега си представете ролите да бяха разменени-не си и помислям какъв вой и рев щеше да е в синия лагер!
Момчета,никой от от оранжевия отбор и най-вече от неговите фенове не оспорват картоните на Йонсен и Перез.Нито одобряват ваденето на отбора на мача в събота.
Аз лично съм бесен на Стойчо Стоилов,сигурен съм че и моите колеги мислят така.Но да твърдите че Г.Йорданов се е справил перфектно-айде нема нужда!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

joro630709
Контакти:

Мнениеот joro630709 » 14 дек 2015 22:15

alexdb написа:
joro630709 написа:А, бе що не ми отговаряте какъв е Стоилов в Литекс?По Гонг казаха,че няма трудов договор,което ще рече,че не е ОФИЦИАЛНО лице и е интересно като какъв е на пистата и вади отбора????Щото, ако е вярно казуса се заплита...много

Официално Стоилов е служител в Литекс. Ако въпросът ти е в контекста на чл. 28 от Дисц. правилник не попада в нито една от изброените хипотези - не е президент, не е треньор, не е служебно лице (понятието служебно лице е дефинирано - това са масажисти, доктор и т.н.), формално не е и ръководител защото не е вписан като такъв никъде. В случая обаче предполагам, че ДК ще приеме, че е ръководител и няма да накаже футболистите. Майтапът е, че няма да могат да накажат и самия Стоилов, защото не е предвидена такава възможност :mrgreen:

Не,майтапът е по голям,щото кой го е допуснал до пистата тогава??? А и как е служител,ако няма договор с клуба???Много мътна работа

Върни се в “Архив”