"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Re: Кой ще изгори?

Мнениеот Onze_dOr » 14 дек 2015 14:09

Tatone написа:
Onze_dOr написа:
Tatone написа:
Onze_dOr написа:Всички сте се вторачили в "Литекс", но ако БФС си спазва собствения правилник, и "Литекс" и "Левски 14" ще бъдат изхвърлени от А група!
"Левски 14" вече имат "последно- последно предупреждение за удар от публиката с последствия на служебно лице", а и в четвъртък и в събота извършиха същото ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Да видим какво ще "реши БФС"(ДПС), но накрая може да се окаже, че в Б група от месец август ще е доста интересно.... ЦСКА, "Литекс", "Левски 14" и евентуално "БотевЪ"!

Чорбар, ти къде с тези мечти за професионален футбол. Нали знаеш, че ако щете с 35 победи от 30 мача да завършите пак във В група ще си играете. Е винаги може да тръгнете от А окръжна ама нали чакате да ви замени Ловеч!!!

лефскар, коментирай казуса "Удар на длъжностни лица", ЦСКА няма нищо общо с изтъпленията на феновете на "Леевски 14"!

Ако ти ми кажеш, че никога ама никога, никой не е ударил ушав в или около миризливият ви сектор ще коментирам "Удар на длъжностни лица".
... може би не знаеш но чорбарите са единствените нахлуващи и удрящи всичко което стои неподвижно на терена. Доста си тъп ако си мислиш, че като си фенче на розовките и си голема рабата.

Стига сме се връщали в миналото, нали така говорите от месец февруари?! Нали "правилата трябва да се спазват от ВСИЧКИ, включително ЦСКА!"....
Не трябва ли да се спазват и от "Левски 14"? Отговори ми, ако обичаш; Според Правилника за Първенства и Турнири, "Левски 14", трябва ли да бъде изхвърлен от А група???

п.п "фенЧЕ не съм, на 40 години съм, и съм ПРИВЪРЖЕНИК НА ЦСКА(от времето когато ЦСКА и "Левски 14" не съществуваха, бях и съм от ЦФКА "Средец")!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 дек 2015 14:14

Ако извадят Литекс от А група като цесекар трябва да съм доволен,защото финансовия ресурс на фамилия Ганчеви ще е насочен само към ЦСКА,но аз искам Литекс да продължат да играят в А група,защото някой отбор трябваше да ги стрестне малко и съдии и ръководители на БФС.След скандалите от мача във вторник за купата вместо да се вземат всички мерки да мине мача на Г.Аспарухов нормално и мача да бъде гледан под лупа,се оказа че повечето ръководни фактори в БФС даже не са го и гледали,абе аланкоолу бял хляб ядете от българския футбол,защо не сте по стадионите да видите на живо за какво става дума.Така че за мен Литекс не трябва да бъде наказан.Не ми говорете за правила и закони,те в България се правят за да бъдат заобикаляни,в духа на темата питам ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА ИМА ПУБЛИКА НА Г.АСПАРУХОВ и от тук нататък има ли смисъл да говорим за морал,правилници,закони.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 14 дек 2015 14:16

Той, така и така ще бъде насочен само към ЦСКА в момента, в който се завърнем в А група!!! Да не мислиш, че "Литекс" ще е нещо повече от дублиращ отбор на ЦСКА?!?!
Ловеч, може би ще е самостоятелен отбор, но без фамилия Ганчеви и спонсорите, за един сезон ще се озове в Б група! ;)
Последна промяна от Onze_dOr на 14 дек 2015 14:18, променено общо 1 път.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 14 дек 2015 14:16

kiril.a.d написа:Tatone, ако ги извадят - лошо! - БФС губи пари ;)...
Ако не ги извадят - пак лошо! - както е дефинирал Камишев причината да не ги извадят (че ръководството е виновно, а не отбора, футболистите) ЦСКА и Локо Сф готвят заявка, че и дело към БФС, да ги върнат в "А" група, защото не е виновен отбора, футболистите за задлъжнялоста, а съответните ръководства! ;)
Та такива ми ти работи в държавата Абсурдистан :lol:

В крайна сметка най-правилното е да спрем да ги гледаме ( всичките ) да им плащаме билети, телевизии.
Да си направим нови отбори и да си играем на поляните в кварталите и градовете.
Явно ако не ги изметем ние, те няма да е сетят. Говоря за мутрите, гонзовците, стоиловците, томовците и всички смешници който ни взеха радостта, взеха ни отборите, така както взеха всичко останало.

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 14 дек 2015 14:17

Смешко 1970г. отдавна е минала, добре че бяхме ние да ви легнем та да имате една шампионска титла!!!!
Аз бях на мача тия от Ловеч постоянно викаха и скачаха от скамейката и се държаха като маймуни. Тези бутания не са бутания а удари и хващания за гушата и на Йонсон и на Перез!!!!! А Веско не е направил нищо избута оня палячо който нарочно го провокираше и същия палячо беше за жълт картон!!! Ясно ли е!!!! Тва че имате селски очила и гедлдате през тях и вие и цска и микре и домузагаспор разград си е ваш проблем. Ние сме най великата публика в България и ние сме най много и ние ще пребъдеме!!! За разлика от омразните чорби дето не обичат отбора си а мразят Левски!!!!

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 14 дек 2015 14:20

komandini написа:Смешко 1970г. отдавна е минала, добре че бяхме ние да ви легнем та да имате една шампионска титла!!!!
Аз бях на мача тия от Ловеч постоянно викаха и скачаха от скамейката и се държаха като маймуни. Тези бутания не са бутания а удари и хващания за гушата и на Йонсон и на Перез!!!!! А Веско не е направил нищо избута оня палячо който нарочно го провокираше и същия палячо беше за жълт картон!!! Ясно ли е!!!! Тва че имате селски очила и гедлдате през тях и вие и цска и микре и домузагаспор разград си е ваш проблем. Ние сме най великата публика в България и ние сме най много и ние ще пребъдеме!!! За разлика от омразните чорби дето не обичат отбора си а мразят Левски!!!!

По абсолютно същия начин се държа и ръководство и скамейката на "Левски 14" в четвъртък, а феновете се биха с полицаи, и сринаха половин Ловеч!

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 14 дек 2015 14:21

Captain Stottlemeyer написа:Грешиш Освен че е хубаво да се четат, правилниците трябва и да се разбират. ;) Та кой е следващият кръг през тази календарна година, или май няма такъв!?... :roll: :lol:
П.П. Иначе снощи направих справка и намерих документа (ако става въпрос за въпросния член 24 (9), който беше цитирал), но ми отне малко време. Все пак си имам и друга работа, освен да вися по форумите или да чета правилници, умнико... 8-)

Потребителят PFC Litex правилно ти го е написал. Кръгът още не беше изигран напълно, имаше мач и в неделя.Така че в сила влиза точка 11а.

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 14 дек 2015 14:22

Onze_dOr написа:
Tatone написа:
Onze_dOr написа:
Tatone написа:
Onze_dOr написа:Всички сте се вторачили в "Литекс", но ако БФС си спазва собствения правилник, и "Литекс" и "Левски 14" ще бъдат изхвърлени от А група!
"Левски 14" вече имат "последно- последно предупреждение за удар от публиката с последствия на служебно лице", а и в четвъртък и в събота извършиха същото ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Да видим какво ще "реши БФС"(ДПС), но накрая може да се окаже, че в Б група от месец август ще е доста интересно.... ЦСКА, "Литекс", "Левски 14" и евентуално "БотевЪ"!

Чорбар, ти къде с тези мечти за професионален футбол. Нали знаеш, че ако щете с 35 победи от 30 мача да завършите пак във В група ще си играете. Е винаги може да тръгнете от А окръжна ама нали чакате да ви замени Ловеч!!!

лефскар, коментирай казуса "Удар на длъжностни лица", ЦСКА няма нищо общо с изтъпленията на феновете на "Леевски 14"!

Ако ти ми кажеш, че никога ама никога, никой не е ударил ушав в или около миризливият ви сектор ще коментирам "Удар на длъжностни лица".
... може би не знаеш но чорбарите са единствените нахлуващи и удрящи всичко което стои неподвижно на терена. Доста си тъп ако си мислиш, че като си фенче на розовките и си голема рабата.

Стига сме се връщали в миналото, нали така говорите от месец февруари?! Нали "правилата трябва да се спазват от ВСИЧКИ, включително ЦСКА!"....
Не трябва ли да се спазват и от "Левски 14"? Отговори ми, ако обичаш; Според Правилника за Първенства и Турнири, "Левски 14", трябва ли да бъде изхвърлен от А група???

п.п "фенЧЕ не съм, на 40 години съм, и съм ПРИВЪРЖЕНИК НА ЦСКА(от времето когато ЦСКА и "Левски 14" не съществуваха, бях и съм от ЦФКА "Средец")!

Татоне, дай ми отговор: Трябва ли да бъде спазен правилника за ПФК "Левски 14" АД??? Да или Не?!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 дек 2015 14:22

komandini написа:Смешко 1970г. отдавна е минала, добре че бяхме ние да ви легнем та да имате една шампионска титла!!!!

Наистина ли не разбираш че си смешен,ако се шегуваш ок,но ако си сериозен се нуждаеш от лекар.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

1234567_Goal
Контакти:

Re: А група се връща към корените си

Мнениеот 1234567_Goal » 14 дек 2015 14:28

Обичам Батков написа:Имаше ЦСКА имаше САЩ94

1994 година вече нямаше цска...

Върни се в “Архив”