Tatone написа:Onze_dOr написа:Tatone написа:Onze_dOr написа:Всички сте се вторачили в "Литекс", но ако БФС си спазва собствения правилник, и "Литекс" и "Левски 14" ще бъдат изхвърлени от А група!
"Левски 14" вече имат "последно- последно предупреждение за удар от публиката с последствия на служебно лице", а и в четвъртък и в събота извършиха същото ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Да видим какво ще "реши БФС"(ДПС), но накрая може да се окаже, че в Б група от месец август ще е доста интересно.... ЦСКА, "Литекс", "Левски 14" и евентуално "БотевЪ"!
Чорбар, ти къде с тези мечти за професионален футбол. Нали знаеш, че ако щете с 35 победи от 30 мача да завършите пак във В група ще си играете. Е винаги може да тръгнете от А окръжна ама нали чакате да ви замени Ловеч!!!
лефскар, коментирай казуса "Удар на длъжностни лица", ЦСКА няма нищо общо с изтъпленията на феновете на "Леевски 14"!
Ако ти ми кажеш, че никога ама никога, никой не е ударил ушав в или около миризливият ви сектор ще коментирам "Удар на длъжностни лица".
... може би не знаеш но чорбарите са единствените нахлуващи и удрящи всичко което стои неподвижно на терена. Доста си тъп ако си мислиш, че като си фенче на розовките и си голема рабата.
Стига сме се връщали в миналото, нали така говорите от месец февруари?! Нали "правилата трябва да се спазват от ВСИЧКИ, включително ЦСКА!"....
Не трябва ли да се спазват и от "Левски 14"? Отговори ми, ако обичаш; Според Правилника за Първенства и Турнири, "Левски 14", трябва ли да бъде изхвърлен от А група???
п.п "фенЧЕ не съм, на 40 години съм, и съм ПРИВЪРЖЕНИК НА ЦСКА(от времето когато ЦСКА и "Левски 14" не съществуваха, бях и съм от ЦФКА "Средец")!