Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига 2015/2016
Е, защо само на Моу? Юнайтед и Сити също завършиха 0:0 този сезон. 
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
sunscres92
- Контакти:
sapio0o написа:Е, защо само на Моу? Юнайтед и Сити също завършиха 0:0 този сезон.
Е вие пък
sunscres92 написа:sapio0o написа:
Веднага се сещам за английските дербита отпреди 4-5 години, когато неведнъж или два пъти отборите си вкарваха по 5+ гола. 4:4 бе често срещан резултат по едно време.Сега пускаш Челси-Сити и гледаш средно по 0-1 гола на мач.
Е за това трябва да благодариш на Моу
Да ти напомням ли как твоят отбор отнесе четворка, единственият път в който не игра супер дефанзивно в първия период на Моу?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
sunscres92
- Контакти:
rhaegar написа:sunscres92 написа:sapio0o написа:
Веднага се сещам за английските дербита отпреди 4-5 години, когато неведнъж или два пъти отборите си вкарваха по 5+ гола. 4:4 бе често срещан резултат по едно време.Сега пускаш Челси-Сити и гледаш средно по 0-1 гола на мач.
Е за това трябва да благодариш на Моу
Да ти напомням ли как твоят отбор отнесе четворка, единственият път в който не игра супер дефанзивно в първия период на Моу?
Сам каза единствения път -- аз не казвам, че Челси не може, казвам че в 90% не го прави. Имаше и 6 или 7 гола срещу Арсенал, но това не променя фактите за нагласата на Моуриньо към повечето Топ мачове.
Единственият път, когато НЕ, повтарям- НЕ, потретвам, специално заради тебе-НЕ играхте дефанзивно при Сервитьора срещу Челси на Моу, отнесохте 4.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Общо взето, почти винаги финалите се запомнят с малко голове и положения.
Средната резултатност от началото на новия формат(2003-2004) е 3,00 гола.
В контекста на категорията финал, мисля че тези 3,00 гола са перфектна норма(да не кажа и над нормата).
Е, ако ти случайно очакваш хокейни резултати на финал...това вече си е твой проблем
-
sunscres92
- Контакти:
rhaegar написа:Единственият път, когато НЕ, повтарям- НЕ, потретвам, специално заради тебе-НЕ играхте дефанзивно при Сервитьора срещу Челси на Моу, отнесохте 4.
Не прочетох "първия период", а и аз визирах играта ви през втория период под негово ръководство.
Защо мафията УЕФА изхвърли Легия (Варшава) от ШЛ???
Защо мафията УЕФА изхвърли Легия (Варшава) от ШЛ???
Продължавам да разобличавам мафията УЕФА! Спомняте ли си, когато мафията УЕФА изхвърли Легия (Варшава) от ШЛ , след като победи на два пъти Селтик с 4:1 във Варшава и с 2:0 в Глазгоу! Защото аз си спомням много добре! Защото Легия Варшава буквално се изгаври с британския Селтик с 6:1 общ резултат и го направи за смях , разби на пух и прах теорията , че британския футбол е "хубав , силен и интересен"!
Имаше и още една причина Легия (Варшава) да бъде изхвършен от Шампионска Лига! Защото Легия (Варшава) беше много силен и неудобен отбор за мафията УЕФА и в групите на ШЛ щеше да вземе скалповете на много Западно-европейски отбори! А мафията УЕФА тях ги пази!
Аз обаче питам - защо мафията УЕФА не раследва Милан, Интер, Ювентус, Наполи, Ромаа,Реал (Мадрид), Барселона, Валенсия,Атлетико (Мадрид),Байерн (Мюнхен), Борусия (Дортмуд),Шалке 04, Волфсбург,Байер(Леверкузен), Арсенал, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Ливърпул, ПСЖ, Марсилия, Лион,ПСВ,Аякс и т.н. , които имат сумати очевадни уговорени мачове и влизат в комбина с букмейкърите? Защо?
Защото истината е , че МАФИЯТА УЕФА толерира Западно-евроейските отбори и когато се появи някой източно-европейски отбор като Металист (Харков), Легия (Варшава) и т.н. , който да заплашва тяхната хегемония, веднага го измислят под някакъв предтекст да го изхвърлят от Евротурнирите или му измислят служебна загуба!
Ето затова казвам , че УЕФА Е МАФИЯ!!!!
Нека си спомним за мафиотското решените на мафията УЕФА:
Автор на статията: Александър Александров
Продължавам да разобличавам мафията УЕФА! Спомняте ли си, когато мафията УЕФА изхвърли Легия (Варшава) от ШЛ , след като победи на два пъти Селтик с 4:1 във Варшава и с 2:0 в Глазгоу! Защото аз си спомням много добре! Защото Легия Варшава буквално се изгаври с британския Селтик с 6:1 общ резултат и го направи за смях , разби на пух и прах теорията , че британския футбол е "хубав , силен и интересен"!
Имаше и още една причина Легия (Варшава) да бъде изхвършен от Шампионска Лига! Защото Легия (Варшава) беше много силен и неудобен отбор за мафията УЕФА и в групите на ШЛ щеше да вземе скалповете на много Западно-европейски отбори! А мафията УЕФА тях ги пази!
Аз обаче питам - защо мафията УЕФА не раследва Милан, Интер, Ювентус, Наполи, Ромаа,Реал (Мадрид), Барселона, Валенсия,Атлетико (Мадрид),Байерн (Мюнхен), Борусия (Дортмуд),Шалке 04, Волфсбург,Байер(Леверкузен), Арсенал, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Ливърпул, ПСЖ, Марсилия, Лион,ПСВ,Аякс и т.н. , които имат сумати очевадни уговорени мачове и влизат в комбина с букмейкърите? Защо?
Защото истината е , че МАФИЯТА УЕФА толерира Западно-евроейските отбори и когато се появи някой източно-европейски отбор като Металист (Харков), Легия (Варшава) и т.н. , който да заплашва тяхната хегемония, веднага го измислят под някакъв предтекст да го изхвърлят от Евротурнирите или му измислят служебна загуба!
Ето затова казвам , че УЕФА Е МАФИЯ!!!!
Нека си спомним за мафиотското решените на мафията УЕФА:
УЕФА изхвърли "Легия" (Варшава) от ШЛ, върна "Селтик".
УЕФА официално изхвърли полския шампион "Легия" (Варшава) от участие в Шампионската лига (ШЛ) и върна в надпреварата "Селтик". Новината обяви Би Би Си. Причината е, че защитникът Бартош Берешински влезе в мача като резерва три минути преди последния съдийски сигнал.
Toва означава, че българският представител "Лудогорец" отпада от групата на поставените отбори и ще бъде непоставен в жребия за групите на Шампионската лига.
Решението на европейската футболна централа е да присъди служебна загуба 0:3 на "Легия" в реванша срещу "Селтик" в Глазгоу. По този начин "детелините" продължават напред с общ резултат от двата мача 4:4 и отбелязан гол на чужд терен във Варшава.
Автор на статията: Александър Александров
drvasko98 написа:sunscres92 написа:Мислите ли, че тази година някой английски отбор има сила за финал или кой отбор ще продължи най-напред?
По принцип не, ама почти вяска година или поне през година има един отбор, който стига до финал без да се очаква преди зимната пауза - Дортмунд, Атлетико, Ювентус, тоест тази година трябва да е английски отбор. Като добавим "проблемът осминафинал", който дълги години мъчеше Интер, а като го минаха спечелиха титлата и после Реал, аз залагам смело, че Арсенал е единият отбор, който ще играе в Милано, а Байерн ще вземе трофея
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
[center]Жребий за 1/8 финалите в Шампионска лига
Понеделник от 13:00 пряко по Евроспорт и БТВ Екшън[/center]
[center]
[/center]
Понеделник от 13:00 пряко по Евроспорт и БТВ Екшън[/center]
[center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост