Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот sapio0o » 12 дек 2015 16:11

Е, защо само на Моу? Юнайтед и Сити също завършиха 0:0 този сезон. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 дек 2015 16:59

sapio0o написа:Е, защо само на Моу? Юнайтед и Сити също завършиха 0:0 този сезон. :mrgreen:

Е вие пък :) Като се вкарваха много голове - те играят без тактика и защита/// като не вкарват - тея са много слаби.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 дек 2015 18:23

sunscres92 написа:
sapio0o написа:

Веднага се сещам за английските дербита отпреди 4-5 години, когато неведнъж или два пъти отборите си вкарваха по 5+ гола. 4:4 бе често срещан резултат по едно време. :lol: Сега пускаш Челси-Сити и гледаш средно по 0-1 гола на мач. :?

Е за това трябва да благодариш на Моу

Да ти напомням ли как твоят отбор отнесе четворка, единственият път в който не игра супер дефанзивно в първия период на Моу?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 дек 2015 18:55

rhaegar написа:
sunscres92 написа:
sapio0o написа:

Веднага се сещам за английските дербита отпреди 4-5 години, когато неведнъж или два пъти отборите си вкарваха по 5+ гола. 4:4 бе често срещан резултат по едно време. :lol: Сега пускаш Челси-Сити и гледаш средно по 0-1 гола на мач. :?

Е за това трябва да благодариш на Моу

Да ти напомням ли как твоят отбор отнесе четворка, единственият път в който не игра супер дефанзивно в първия период на Моу?

Сам каза единствения път -- аз не казвам, че Челси не може, казвам че в 90% не го прави. Имаше и 6 или 7 гола срещу Арсенал, но това не променя фактите за нагласата на Моуриньо към повечето Топ мачове.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 дек 2015 18:59

Единственият път, когато НЕ, повтарям- НЕ, потретвам, специално заради тебе-НЕ играхте дефанзивно при Сервитьора срещу Челси на Моу, отнесохте 4.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 дек 2015 19:02

Общо взето, почти винаги финалите се запомнят с малко голове и положения.

Средната резултатност от началото на новия формат(2003-2004) е 3,00 гола.
В контекста на категорията финал, мисля че тези 3,00 гола са перфектна норма(да не кажа и над нормата).
Е, ако ти случайно очакваш хокейни резултати на финал...това вече си е твой проблем :)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 12 дек 2015 19:10

rhaegar написа:Единственият път, когато НЕ, повтарям- НЕ, потретвам, специално заради тебе-НЕ играхте дефанзивно при Сервитьора срещу Челси на Моу, отнесохте 4.

Не прочетох "първия период", а и аз визирах играта ви през втория период под негово ръководство.

rusnakyt

Защо мафията УЕФА изхвърли Легия (Варшава) от ШЛ???

Мнениеот rusnakyt » 12 дек 2015 19:33

Защо мафията УЕФА изхвърли Легия (Варшава) от ШЛ???

Продължавам да разобличавам мафията УЕФА! Спомняте ли си, когато мафията УЕФА изхвърли Легия (Варшава) от ШЛ , след като победи на два пъти Селтик с 4:1 във Варшава и с 2:0 в Глазгоу! Защото аз си спомням много добре! Защото Легия Варшава буквално се изгаври с британския Селтик с 6:1 общ резултат и го направи за смях , разби на пух и прах теорията , че британския футбол е "хубав , силен и интересен"!
Имаше и още една причина Легия (Варшава) да бъде изхвършен от Шампионска Лига! Защото Легия (Варшава) беше много силен и неудобен отбор за мафията УЕФА и в групите на ШЛ щеше да вземе скалповете на много Западно-европейски отбори! А мафията УЕФА тях ги пази!

Аз обаче питам - защо мафията УЕФА не раследва Милан, Интер, Ювентус, Наполи, Ромаа,Реал (Мадрид), Барселона, Валенсия,Атлетико (Мадрид),Байерн (Мюнхен), Борусия (Дортмуд),Шалке 04, Волфсбург,Байер(Леверкузен), Арсенал, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Ливърпул, ПСЖ, Марсилия, Лион,ПСВ,Аякс и т.н. , които имат сумати очевадни уговорени мачове и влизат в комбина с букмейкърите? Защо?
Защото истината е , че МАФИЯТА УЕФА толерира Западно-евроейските отбори и когато се появи някой източно-европейски отбор като Металист (Харков), Легия (Варшава) и т.н. , който да заплашва тяхната хегемония, веднага го измислят под някакъв предтекст да го изхвърлят от Евротурнирите или му измислят служебна загуба!
Ето затова казвам , че УЕФА Е МАФИЯ!!!!

Нека си спомним за мафиотското решените на мафията УЕФА:
УЕФА изхвърли "Легия" (Варшава) от ШЛ, върна "Селтик".

УЕФА официално изхвърли полския шампион "Легия" (Варшава) от участие в Шампионската лига (ШЛ) и върна в надпреварата "Селтик". Новината обяви Би Би Си. Причината е, че защитникът Бартош Берешински влезе в мача като резерва три минути преди последния съдийски сигнал.
Toва означава, че българският представител "Лудогорец" отпада от групата на поставените отбори и ще бъде непоставен в жребия за групите на Шампионската лига.
Решението на европейската футболна централа е да присъди служебна загуба 0:3 на "Легия" в реванша срещу "Селтик" в Глазгоу. По този начин "детелините" продължават напред с общ резултат от двата мача 4:4 и отбелязан гол на чужд терен във Варшава.

Автор на статията: Александър Александров

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 дек 2015 19:42

drvasko98 написа:
sunscres92 написа:Мислите ли, че тази година някой английски отбор има сила за финал или кой отбор ще продължи най-напред?

По принцип не, ама почти вяска година или поне през година има един отбор, който стига до финал без да се очаква преди зимната пауза - Дортмунд, Атлетико, Ювентус, тоест тази година трябва да е английски отбор. Като добавим "проблемът осминафинал", който дълги години мъчеше Интер, а като го минаха спечелиха титлата и после Реал, аз залагам смело, че Арсенал е единият отбор, който ще играе в Милано, а Байерн ще вземе трофея

:lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 дек 2015 13:20

[center]Жребий за 1/8 финалите в Шампионска лига
Понеделник от 13:00 пряко по Евроспорт и БТВ Екшън
[/center]

[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”