ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 09:32

Ама те вече си броят ,че урода микренски е взел Армията ....чакайте малко , Урод Крафт . Там и нормалното ЦСКА има интерес , ще видим кой ще даде по- добрата оферта !

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 24 ное 2015 09:53

Предстои мач между Литекс, който ще се преименува на ЦСКА, и Левски за купата на България. Нека всички цесекари да заповядат да бъдат посветени под оранжевите знамена във верност към новия отбор, който може да си изиграе домакинския мач с Левски за купата на армията. Само да не би в същото време на армията има мач от поредния кръг на В група между ПФК ЦСКА и някой друг. Но БФС си е запазило правата да прави промени в дните и началните часове на мачовете.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 ное 2015 10:01

Някой от приветстващите варианта Преименуване на Литекс на ЦСКА да ми обясни как ще стане!Всичко различно от ЦСКА като име обаче е нов отбор...А като ЦСКА няма връзка със старото име на Литекс.Чакам ..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 10:07

icko65 написа:Някой от приветстващите варианта Преименуване на Литекс на ЦСКА да ми обясни как ще стане!Всичко различно от ЦСКА като име обаче е нов отбор...А като ЦСКА няма връзка със старото име на Литекс.Чакам ..

Каза се безброй пъти, престани да задаваш тъпи въпроси /ако не целиш умишлен спам/. :?
[offtopic]ФК ЦСКА купува Литекс[/offtopic]
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 24 ное 2015 10:07

icko65 написа:Някой от приветстващите варианта Преименуване на Литекс на ЦСКА да ми обясни как ще стане!Всичко различно от ЦСКА като име обаче е нов отбор...А като ЦСКА няма връзка със старото име на Литекс.Чакам ..

Ето - http://www.webcafe.bg/sportcafe/bg-futb ... _samo_edno

Миля, излишно е да изпадаме в юридическите детайли на процеса.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 24 ное 2015 10:08

Абе припознаващите май само обикаляте мутренските офиси и въртите кавали в замяна на спасение на аматьорското ви клубче,а? :lol: :lol: ФК Припознаване :lol:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 ное 2015 10:15

Achtung_Juden написа:Абе припознаващите май само обикаляте мутренските офиси и въртите кавали в замяна на спасение на аматьорското ви клубче,а? :lol: :lol: ФК Припознаване :lol:

Аааа, не! Тяхната гордост, тяхната чест! :(
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 ное 2015 10:23

suni написа:

Каза се безброй пъти, престани да задаваш тъпи въпроси /ако не целиш умишлен спам/. :?

Въобще не ми е тъп въпроса!За ФК ЦСКА казаха че е нов отбор по правилата на БФС и не може дори във В група да играе.Купува Литекс и..?Литекс който вече няма да е Литекс как взема лиценз за А група?Пък ако е през зимната пауза го губи одма!!
Последна промяна от icko65 на 24 ное 2015 10:24, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CEB3P

Мнениеот CEB3P » 24 ное 2015 10:23

Не ни мислете нас, каквото и да се случи, ще намерим начин да излезем с достойнство от създалата се ситуация, Пишете си там за победите тази година, лъжете за това как сте спасили футболния отбор миналия шампионат с даренията си (финансовия ви отчет излезе вчера на показ и показва колко сте смешни в твърденията си), как сте спасили баскетболния отбор (отборът фалира, сега е с ново дружество и неплатени дългове за над 12 млн лева, в това число огромни задължения към държавата) и волейболния отбор (фалирало старо дружество и новосъздадено такова). Как само заради името си и гениалността на Баждеков сте събрали един куп спонсори, свързани с политическия кръг на ДПС, и такива, занимаващи се с обществени поръчки. Говорете си как само вие сте единствени на света, които имат самоизплащаща се футболна трибуна (каквото и да означава това), за която не сте дали и един лев (вижте си официалния финансов отчет от общото събрание на акционерите). Предпочитам да чувам думата "морал" от политиците, отколкото от вас. Мълчите, радвате се нашата ситуация и на "златния дъжд" (в двата смисъла на израза) и не давайте мнения. Вие сте едни футболни Златки - искате да ви е добре, да имате парички, да ви има по медиите, да ви знаят, независимо на каква цена и с кого си лягате. Сигурен съм, че създателите ви се обръщат в гроба като виждат какви са собстениците ви, как сте погазили всичките им идеали, какво е ядрото на агитката ви, и как се продавате на всички за да сте добре.
Нас не ни коментирайте, ще видим какво ще стане. Много хора сме против тази идея с Литекс, има и такива, които са "за" нея. Но при нас тази опция още не е факт, а вие вече няколко месеца си се наслаждавате на държавните пари и подкрепа. И по-тъжното е, че наистина си вярвате, дотам са ви промити мозъците. Вие сте олицетворение на смирения българин, важното сега да си е добре, пък после ще му мисли. От вас мнение не искам!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 10:27

icko65 написа:
suni написа:

Въобще не ми е тъп въпроса!За ФК ЦСКА казаха че е нов отбор по правилата на БФС и не може дори във В група да играе.Купува Литекс и..?Литекс който вече няма да е Литекс как взема лиценз за А група?Пък ако е през зимната пауза го губи одма!!

БФС каза че може,.. кво повече очакваш да ти се обяснява ? :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”