PFC Litex написа:Teo написа:Кировец написа:Teo написа:Делянски, и аз се надявам да има оздравителна програма и да се плати, за да не стават такива неща, ама ГГ не иска да плаша борчовете на Лупи и Титан, а иска да е тарикат като тях.
@ Аз ако имах неговите пари вадим 30 милиона и плащам всичко и влизам в сърцето на хората... тоя няма да обеднее с тия пари...
И аз тва съм си го мислел за себе си. Кво ще ги прави тоя заможен човек тия пари там дето всички ще идем някой ден? А на всичкото отгоре с правилна политика ще ги избие за 10-на трансферни прозореца.
Ша на издържал, искал съпорт от държавата, ама иначе бил мноу заможен чувекъ!
Парите ще ги избие точната на петата година... като влезем два пъти в ШЛ и с мощен маркетинг и скъпи билети![]()
@ Заможния има почти милиард лева, ама нема 30 милиона да плати! С тази постъпка ще влезе завинаги в сърцето на хората... ще го уважават до гробКакво по-велико признание от това? Цесекарската общност ще стане толкова велика и мощна, че враговете ще треперят
Наш клуб никога не може да заработи годишния си бюджет, да не говорим за печалби. Това, че ще риташ един път в ШЛ пък е мисия, която само може да те вкара още повече вътре.
ЦСКА за да стане нещо читаво от този отбор в следващите 5 години са нужни едно 60-70 милиона лева и това е без никакви инвестиции в базата, от къде ще се изкарат.
И как ги докара 60-70 милиона?
20-23-ри ще са дълговете по оздравителната програма, 5 милиона за Б група и след това 10 за А група... с 10 милиона ставаме шампиони и влизаме в ШЛ на кръв срещу всеки.

@ Няма по-силно нещо от мотивацията! През това време ще имаме финансови инжекции от артикули, билети и спонсори, стига да си умен и да знаеш как да ги докараш! Всеки иска да рекламира върху ЦСКА, но не и в Б и В, а в А група.