ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Да има. Ще засилим присъствието си на волейболния отбор.
sin4ec написа: Навътре я приемате вие, аз седя и гледам сеир отстрани. Няма нов ЦСКА, има Кърпачев-Червено Знаме, това са фактите. И няма какво да ви припознавам-за селяните имаме точно определено скандиране. Има и песня, която никога не съм вярвал, че ще стане реалност, но управниците ви я докараха дотам:
" Няма, няма вече ЦСКА,
има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."
Вервай си! Като чуеш КЗЛ веднага ще ни припознаеш!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
sin4ec написа:ugly bug написа:GOLEADOR написа:При целия този шум около ЦСКА няма как да не стане ясно тези дългове дали са направени за затриване на клуба или кредиторите са икономически разумни люде и ще настояват за оздравяване на клуба след цесия която да е приемлива и възможна за ГГ.10 процента е разумен иск към ГГ да плати дълга на ЦСКА!
И аз това попитах вчера..
Никакъв шанс. Днес сме ноември, 23-то число. Скоро трябва да се подават документи за лицензиране. ЦСКА не може да вземе лиценз, следователно остава във В група. Мачовете на отбора са безсмислени. Няма технологично време. Прах в очите, това беше всичко. Примирете се и припознавайте Кърпачев, или не го припознавайте-това ви остава като избор!
Ама хич не ми пука дали ще имаме лиценз или не!
Ако се съживи истинския ЦСКА това ще е най-добрия коледен подарък EVER!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
CEB3P написа:Да има. Ще засилим присъствието си на волейболния отбор.
Мда, щях да забравя-Сашо Попов има още един фен!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
ugly bug написа:GOLEADOR написа:При целия този шум около ЦСКА няма как да не стане ясно тези дългове дали са направени за затриване на клуба или кредиторите са икономически разумни люде и ще настояват за оздравяване на клуба след цесия която да е приемлива и възможна за ГГ.10 процента е разумен иск към ГГ да плати дълга на ЦСКА!
Според Тема Спорт, които са проучили въпроса! Кака Дора също била вече навътре в нещата, и оздравяването било мираж, за това дружество!
http://www.temasport.com/news/view/news:37289
Последна промяна от CSKA 78 на 23 ное 2015 21:35, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
demon777 написа:Eminem написа:Литекс може и Реал Мадрид да се прекръсти, но няма да е спечелил 10 пъти ШЛ.
Край на историята ви.
Но ако реал мадрид се прекръсти литекс титлите им остават
Само дето, не ЦСКА се прекръства, а Литекс.
Да обобщим : вчера до КАТ се събраха около 40 наркомана и наркодилъра и решиха , че ще си правят футболен урод . Това вече е трогателно ! Представяте ли си , наркомани извън наркокомуна ще правят нещо заедно ... Браво ! Лошото за тях е , че добрата стара ДЕА им е внедрила агент - Никола Дърпатов ( в майчин дом още помнят онова израждане за долна джука ) , прогнозите за урода не са благоприятни за съжаление ! Това не е ЦСКА ! И скоро ще го разберете !
CSKA 78 написа:ugly bug написа:GOLEADOR написа:При целия този шум около ЦСКА няма как да не стане ясно тези дългове дали са направени за затриване на клуба или кредиторите са икономически разумни люде и ще настояват за оздравяване на клуба след цесия която да е приемлива и възможна за ГГ.10 процента е разумен иск към ГГ да плати дълга на ЦСКА!
Според Тема Спорт, които са проучили въпроса! Кака Дора също била вече навътре в нещата, и оздравяването било мираж, за това дружество!
Нека Кака ти Дора първо да излезе и каже колко...пък тогава изводите!
Последна промяна от ugly bug на 23 ное 2015 21:51, променено общо 1 път.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
sin4ec написа:peliforewer написа:Ти откога взе да се вълнуваш от футбол,бях останал с впечатление че имаш интерес от сексуалната ориентация на Радан Кънев и си уреждаш среща с Ицо Петрофф за да черпиш вода от извора.
Аз от много неща се интересувам. А че вие сте в позицията на Дълбока Рада, онодена анално от Дон Джуджаро ди Микроне( уважение към автора на това словосъчетание), си е лично ваш проблем.
Аз пък си мислех, че ти си много запознатия, който до скоро ни увещаваше как за Левски имало решение, па било въпрос на време и за нас да измислят. КОИ така и не разбрахме, защото тия твои слова се оказаха празни приказки.

CEB3P написа:Да има. Ще засилим присъствието си на волейболния отбор.
Да ! Сашо Попов е велик и смачка вчера Левски на Ганчев !