ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 11:02

eddie написа:Нека някой да отговори - притеснява ли се от сливанията на:

ОСК Слава и Атлетика в АС-23
АС-23, Шипка и Спартак в Чавдар
Чавдар и ЦДВ в ЦДВ
ЦДВ и Септември в Септември при ЦДВ.. Народна войска, ЦДНА
ЦДНА и Червено знаме в ЦСКА Червено знаме
ЦСКА Червено знаме и Септември в ЦСКА Септемврийско знаме и т.н

Какво е по-различното?
Ония хора тогава по-глупави ли са били, по-лоши, по-"неморални".. :roll: :lol: :lol:
Ами всички истории на Левски с разни пощенски и милиционерски клубове.. ?

Това са обединение. :idea: Ти правиш ли връзка с реалността :lol:
@ Литекс си СМЕНЯ името на ЦСКА! С М Е Н Я! Компренде :?: :lol:

Как опитва да си го изкриви през неговата призма и да не види, че тоя урод няма нищо общо със спортната история и слава на ЦСКА!
Последна промяна от Teo на 23 ное 2015 11:03, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 ное 2015 11:03

Teo написа:
Drunken_Master написа:
Живата история на ЦСКА - директорът на музея Алек­сандър Манов, засвидетелства пълна подкрепа към плановете на Гриша Ганчев. Той бе на сре­ща с бизнесмена по-рано през седмицата, когато в Литекс Тауър отидоха ветерани на ар­мейците.

"Напълно съм убеден, че г-н Ганчев беше много открит пред ветераните. Даде много светли перспективи. Каза, че ще се сродим с Литекс. Това за мен е най-удобното нещо. Как­во лошо има, ако отборът се казва ЦСКА-Литекс например? Литекс е една фирма, при това много голяма. Това е и желание­то на г-н Ганчев, който е много убедителен в своите изказва­ния и перспективи. И това не е случайно, защо­то се знае, че г-н Ганчев от мно­го време е фен на ЦСКА. Опти­мист съм за бъдещето на клуба. Цял живот съм бил голям опти­мист и за това вече съм на 87 години", заяви Манов пред Bulgaria on Air.

Тоя луд ли е бе ?

Сашо Манов не го слуша главата вече... :idea: Не може да прецени кое е лошо и кое е добро за ЦСКА!

Сашо Манов може да е на 87 години,но знае кое е добро и кое зло за ЦСКА,за разлика от някои млади момченца дето си мислят че като направят кефа на левскарите и запратят ЦСКА в А окръжна група, някой ще им каже браво големи цесекари сте.Не Ви ли е ясно че щом феновете на Левски са най-много против намирането на законен начин ЦСКА да играе в А група,значи всички които обичат ЦСКА трябва да се борят възможно най-бързо ЦСКА да отиде в А група, защото ние не сме във В група по спортно технически причини,а по финансови или по-точно заради това че държавата се отнесе към ЦСКА така както към никой друг футболен клуб.А това което Сашо Манов е направил за ЦСКА много малко хора са го правили и заслужава само уважение и признателност,защото историята на ЦСКА е важна,но тя ще е при хора като Манов,Пенев,Никодимов,Денев и десетки други които са я правили на терена и съхранявали в музея на Армията и щом те казват че това което Ганчев предлага за ЦСКА на този етап е най доброто за клуба трябва да им вярваме.Защото алтернативата са Цимбици и опиянени тинейджъри по селските поляни край София,за това мечтаят душманите на ЦСКА,Вие от тях ли сте.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 ное 2015 11:04

Всъщност от тая врътка печели само и единствено Левски като клуб и ние като фенове на Левски, ако се замислите сериозно и истински?
-Първо: Истинския ЦСКА ще умре завинаги и на негово място ще дойде някакъв смешен урод който дори не е клонинг на оригинала. А е претърпял пластична операция за да заприлича на него!
-Второ: Ще има голямо разцепване при вас и огромна част от вашата общност ще се раздели. И като нищо накрая може да се създаде и един чисто нов паралелен клуб в А окръжна като алтернатива на този нов Литекс играещ в червено.
-Трето: От два съперника играещи на кръв на Левски всеки сезон ще остане само един!
-Четвърто: Всички тия врътки, скандали и далавери ще ви се отразят в бъдеще спрямо фенската ви база. Защото хората (особено децата) няма как да ги излъжеш. Много от хората ще се откажат да припознаят Микре за техен отбор. А пък децата на тия фенове или изобщо няма да гледат футбол или ще станат от Барса, Реал, Юнайтед или Лудогорец!
Това е истината колкото и да не вие е приятна. И тия от вас които мислят истински няма как да не се съгласят с мен!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 ное 2015 11:05

Литекс София с червени фланелки няма да ги подкрепям на който и стадион да играят!
Реално феновете които умират от кеф че Литекс идва да играе в София за мен не са от ЦСКА! Абсолютни глорихънтъри и фенове на една
мутра които са готови да захвърлят ЦСКА в калта за да играят в А група. На ЦСКА ли сте привърженици или на ГГ?
Ако това стане защото аз все още имам големи надежди че това е много повече против правилниците на БФС отколкото казуса "Берое"
то българсия футбол губи човек интересуващ се от него.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 ное 2015 11:05

Teo написа:
suni написа:
Teo написа:
ВЪН ГНОМА ОТ ЦСКА!
Не искаме Литекс в София!

ВЪН ЦИМБИКА ОТ ЦСКА!
Не искаме ЦСКА-ЦИМБИК София!

Никой не иска палячото в сектора, но смененото име на Литекс няма да го накара да се махне, тоя си има вражда с една фракция в сектора :idea:

Хах, кой си мислиш че ще е шеф на ЦСКА в А-окръжна ? Божков каза че ще е само спонсор и ще помага за обновяване на базите /само/, Цимбика ще поеме школата и аматьорския мъже !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 23 ное 2015 11:06

eddie написа:Нека някой да отговори - притеснява ли се от сливанията на:

ОСК Слава и Атлетика в АС-23
АС-23, Шипка и Спартак в Чавдар
Чавдар и ЦДВ в ЦДВ
ЦДВ и Септември в Септември при ЦДВ.. Народна войска, ЦДНА
ЦДНА и Червено знаме в ЦСКА Червено знаме
ЦСКА Червено знаме и Септември в ЦСКА Септемврийско знаме и т.н

Какво е по-различното?
Ония хора тогава по-глупави ли са били, по-лоши, по-"неморални".. :roll: :lol: :lol:
Ами всички истории на Левски с разни пощенски и милиционерски клубове.. ?

В случая не става дума за сливане, а за преобразуването на клуб който няма НИЩО общо с ЦСКА в "ЦСКА". Това не си ли го проумял?! Не става въпрос за сливания.
Немога да повярвам на подобно бездушие от страна на сектор Г.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 11:07

peliforewer написа:
Teo написа:
Drunken_Master написа:
Живата история на ЦСКА - директорът на музея Алек­сандър Манов, засвидетелства пълна подкрепа към плановете на Гриша Ганчев. Той бе на сре­ща с бизнесмена по-рано през седмицата, когато в Литекс Тауър отидоха ветерани на ар­мейците.

"Напълно съм убеден, че г-н Ганчев беше много открит пред ветераните. Даде много светли перспективи. Каза, че ще се сродим с Литекс. Това за мен е най-удобното нещо. Как­во лошо има, ако отборът се казва ЦСКА-Литекс например? Литекс е една фирма, при това много голяма. Това е и желание­то на г-н Ганчев, който е много убедителен в своите изказва­ния и перспективи. И това не е случайно, защо­то се знае, че г-н Ганчев от мно­го време е фен на ЦСКА. Опти­мист съм за бъдещето на клуба. Цял живот съм бил голям опти­мист и за това вече съм на 87 години", заяви Манов пред Bulgaria on Air.

Тоя луд ли е бе ?

Сашо Манов не го слуша главата вече... :idea: Не може да прецени кое е лошо и кое е добро за ЦСКА!

Сашо Манов може да е на 87 години,но знае кое е добро и кое зло за ЦСКА,за разлика от някои млади момченца дето си мислят че като направят кефа на левскарите и запратят ЦСКА в А окръжна група, някой ще им каже браво големи цесекари сте.Не Ви ли е ясно че щом феновете на Левски са най-много против намирането на законен начин ЦСКА да играе в А група,значи всички които обичат ЦСКА трябва да се борят възможно най-бързо ЦСКА да отиде в А група, защото ние не сме във В група по спортно технически причини,а по финансови или по-точно заради това че държавата се отнесе към ЦСКА така както към никой друг футболен клуб.А това което Сашо Манов е направил за ЦСКА много малко хора са го правили и заслужава само уважение и признателност,защото историята на ЦСКА е важна,но тя ще е при хора като Манов,Пенев,Никодимов,Денев и десетки други които са я правили на терена и съхранявали в музея на Армията и щом те казват че това което Ганчев предлага за ЦСКА на този етап е най доброто за клуба трябва да им вярваме.Защото алтернативата са Цимбици и опиянени тинейджъри по селските поляни край София,за това мечтаят душманите на ЦСКА,Вие от тях ли сте.

Нашето законно връщане е да си платим на НАП като бели хора и да се върнем с този ЦСКА дето играем в момента. Аз не искам веднага А група и борба за първото място! Не искам преименуван Литекс в ЦСКА, за моя ЦСКА. Оздравяване на ПФК ЦСКА АД или ново ЦСКА от окръжната дивизия! Нито ме интересува Левски, нито ме интересува ГГ и неговите откачени планове!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 11:08

suni написа:
Teo написа:
suni написа:
Teo написа:
ВЪН ГНОМА ОТ ЦСКА!
Не искаме Литекс в София!

ВЪН ЦИМБИКА ОТ ЦСКА!
Не искаме ЦСКА-ЦИМБИК София!

Никой не иска палячото в сектора, но смененото име на Литекс няма да го накара да се махне, тоя си има вражда с една фракция в сектора :idea:

Хах, кой си мислиш че ще е шеф на ЦСКА в А-окръжна ? Божков каза че ще е само спонсор и ще помага за обновяване на базите /само/, Цимбика ще поеме школата и аматьорския мъже !

Ще поеме един *** палячото... не намесвай тоя в цялата драма. Тоя е бита карта!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 11:10

На мен много ми е интересно с какъв акъл преди две седмици Крум Савов му взима интервю за мнението му за ЦСКА ?
Цимбика какво общо има с нашия клуб ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 11:12

Drunken_Master написа:На мен много ми е интересно с какъв акъл преди две седмици Крум Савов му взима интервю за мнението му за ЦСКА ?
Цимбика какво общо има с нашия клуб ?

Нищо няма бе брат... тоя прави целия цирк в момента заради една фракция... няма да казвам коя е... който ходи по мачове, знае! За това е цялата дандания... :idea:
@ Иска, чрез провокация (бой) определени фигури от сектора да пострадат... :idea:

Върни се в “Архив”