Teo написа:Drunken_Master написа:Живата история на ЦСКА - директорът на музея Александър Манов, засвидетелства пълна подкрепа към плановете на Гриша Ганчев. Той бе на среща с бизнесмена по-рано през седмицата, когато в Литекс Тауър отидоха ветерани на армейците.
"Напълно съм убеден, че г-н Ганчев беше много открит пред ветераните. Даде много светли перспективи. Каза, че ще се сродим с Литекс. Това за мен е най-удобното нещо. Какво лошо има, ако отборът се казва ЦСКА-Литекс например? Литекс е една фирма, при това много голяма. Това е и желанието на г-н Ганчев, който е много убедителен в своите изказвания и перспективи. И това не е случайно, защото се знае, че г-н Ганчев от много време е фен на ЦСКА. Оптимист съм за бъдещето на клуба. Цял живот съм бил голям оптимист и за това вече съм на 87 години", заяви Манов пред Bulgaria on Air.
Тоя луд ли е бе ?
Сашо Манов не го слуша главата вече...

Не може да прецени кое е лошо и кое е добро за ЦСКА!
Сашо Манов може да е на 87 години,но знае кое е добро и кое зло за ЦСКА,за разлика от някои млади момченца дето си мислят че като направят кефа на левскарите и запратят ЦСКА в А окръжна група, някой ще им каже браво големи цесекари сте.Не Ви ли е ясно че щом феновете на Левски са най-много против намирането на законен начин ЦСКА да играе в А група,значи всички които обичат ЦСКА трябва да се борят възможно най-бързо ЦСКА да отиде в А група, защото ние не сме във В група по спортно технически причини,а по финансови или по-точно заради това че държавата се отнесе към ЦСКА така както към никой друг футболен клуб.А това което Сашо Манов е направил за ЦСКА много малко хора са го правили и заслужава само уважение и признателност,защото историята на ЦСКА е важна,но тя ще е при хора като Манов,Пенев,Никодимов,Денев и десетки други които са я правили на терена и съхранявали в музея на Армията и щом те казват че това което Ганчев предлага за ЦСКА на този етап е най доброто за клуба трябва да им вярваме.Защото алтернативата са Цимбици и опиянени тинейджъри по селските поляни край София,за това мечтаят душманите на ЦСКА,Вие от тях ли сте.