ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 14:06

Beladona написа:Да, това съм го писал отдавна . Нали се сещаш , че не съм фин.дректор в ЦСКА

Кое си писал отдавна?Че Ганчев плаща?Браво бе,ти откри топлата вода!И като не си финансов директор,как определи цифрата 150.175 хиляди на месец!Би ли ми я разбила,ей така и аз да знам!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 14:06

Пор на чистоплътност не може да учи
Публикувано на: 07.10.2015 13:27Автор: Проспорт.бг
Папазов ©vicove.com
Във връзка с несвързаното говорене на Тити Папазов по адрес на баскетбола в ЦСКА и клубовете ЦСКА изобщо, ето какъв отговор даде нашият приятел Костадин Петков, бивш баскетболист в клуба и отличен познавач на темата. Той направи това обяснение в профила си във Фейсбук. И така:

Преди малко видях сълзливите изпълнения на един баскетболен ренегат, този, който бе освободен от отбора поради некадърност...

Тъй като имах щастието преди доста години да играя в баскетболния ЦСКА - юноши, да печеля златни медали с него, ще му отговоря, въпреки риска да се омърся...

ЦСКА е в това си състояние, защото заради 300 000 лева задължение, баскетболната ни федерация не даде разрешение на клуба да играе...

Левски ще играе , защото оставиха едно дружество с 12 милиона лева задължение в несъстоятелност и решиха с новия си спонсор да създадат новия си клуб без задължения....и Федерацията клекна...За жалост Жоро Глушков беше чудесен играч, оказа се слаб човек...както и да е...

Същият ренегат, който се кълнеше в доживотна вярност на ЦСКА показа същността си още няколко пъти - когато като противник на изборите на Бойко Борисов го кълнеше, сега е първият на коневръза...

Миналата година лижеше праха пред Цветан Василев, тази го предаде и стана рупор на един от сатрапите му - ?#‎КОЙ? ...

И още нещо, баскетболният Левски, имам много приятели, които играеха там и сме приятели за цял живот, никога не е плащал наем за никоя своя зала.

Сашо Чакмаков плаща наем за залата, която ремонтира със собствени средства и сега там тренират много деца. Сега иска от Държавата да получи полуразрушената зала на Къро , да я ремонтира и да я направи център на баскетболния ЦСКА.....без ничия друга помощ...

Така че да учи на морал този ревлив субект е равносилно пор да се бори за чистоплътност...
А без баскетболния ЦСКА вижте , докъде отиде баскетбола ни...до там, накъдето е тръгнал футбола ни, борбата ни, бокса ни, щангите ни...и всички спортове у нас...

Само така -отрепките трябва да бъдат поставяни на мястото им
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 14:07

CSKA 78 написа:Мека китка(или топлина),ей, ама ти си била много отворингяс(говоря ти на твоя език, че явно български не разбираш)!
Мисля,че бях пределно ясен какво да направиш!

Аз ти препоръчвам да гледаш Смело сърце с Мел Гибсън следобеда и довечера да отхвъриш тоталитаризмът на Пена ! Ок, Дефонсекчо ? :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 14:22

BRF написа:
icko65 написа:Нямам комплекси-ти зачекна за ремонта на Тича и реших да ти върна!На Тича все още се играят мачове в сравнение със ст.Черноморец!!

Какво съм зачекнал бре?По цял ден седиш тук и ръсиш мозък ,че накрая ни обясняваш как сте си построили сами стадиона :lol: !Щом сте толкова широкоскроени феновете на Морето,направете го пак!Че и го обясняваш на феновете,които са го правили това нещо неколкократно за стадиона си!Малко се поспри!Каква е връзката пък със стадион Черноморец,само ти си знаеш!
п.п. В предното си мнение питаш кой в днешно време давал пари за нещо друго освен семейния бюджет :? ?Аз например давам и много мои приятели!Даваме да пътуваме за да подкрепяме ЦСКА,даваме за артикули,даваме за акции като се искаше от нас,даваме при смс кампании!Знам,че са непонятния тия неща за тебе,затова да не забравиш да си платиш семейния интернет за да можеш да продължиш с избиването на комплекси по ЦСКА и Бургас!

Бре мре ...за ремонта не за построяването ти зачекна!Казах ти -комплекси нямам!Кво давам и ще давам-на тебе най-малко пък ще се отчитам.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 14:23

icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:Нямам комплекси-ти зачекна за ремонта на Тича и реших да ти върна!На Тича все още се играят мачове в сравнение със ст.Черноморец!!

Какво съм зачекнал бре?По цял ден седиш тук и ръсиш мозък ,че накрая ни обясняваш как сте си построили сами стадиона :lol: !Щом сте толкова широкоскроени феновете на Морето,направете го пак!Че и го обясняваш на феновете,които са го правили това нещо неколкократно за стадиона си!Малко се поспри!Каква е връзката пък със стадион Черноморец,само ти си знаеш!
п.п. В предното си мнение питаш кой в днешно време давал пари за нещо друго освен семейния бюджет :? ?Аз например давам и много мои приятели!Даваме да пътуваме за да подкрепяме ЦСКА,даваме за артикули,даваме за акции като се искаше от нас,даваме при смс кампании!Знам,че са непонятния тия неща за тебе,затова да не забравиш да си платиш семейния интернет за да можеш да продължиш с избиването на комплекси по ЦСКА и Бургас!

Бре мре ...за ремонта не за построяването ти зачекна!Казах ти -комплекси нямам!Кво давам и ще давам-на тебе най-малко пък ще се отчитам.

Ти си тежък случай!Дано се оправиш!
Последна промяна от BRF на 08 окт 2015 14:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 14:23

ARMEEC.Sofia написа:Ици,между другото,това „Тича“ от къде идва ,от реката ли :roll:

Абсолютно!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 14:26

BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:

Ти си тежък случай!Дано се оправиш!

Мерси..

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 14:34

Разгадах цялата картинка :) !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 08 окт 2015 14:56

Beladona написа:
CSKA 78 написа:Мека китка(или топлина),ей, ама ти си била много отворингяс(говоря ти на твоя език, че явно български не разбираш)!

Аз ти препоръчвам да гледаш Смело сърце с Мел Гибсън следобеда и довечера да отхвъриш тоталитаризмът на Пена ! Ок, Дефонсекчо ? :)

Ти кой ще гледаш?
Може би "Планината Броукбек"....и довечера двамата с приятеля ти ще плачете заедно или ще се утешавате " устно"! :mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 15:45

ugly bug написа:
Beladona написа:

Ти кой ще гледаш?
Може би "Планината Броукбек"....и довечера двамата с приятеля ти ще плачете заедно или ще се утешавате " устно"! :mrgreen:

Аз трябва да гледам компесационно некви трагични филми , че комедията на Гришата 4 месеца ми идва байгън ! :)

Върни се в “Архив”