ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Опаааа ! След Цимбика и Тошко Янчев почна да вижда Матрицата ......Микренисти, вие кога ??? Вижте в спортал . 

Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:BRF написа:icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?
Имаме си собствени приходи от билети!Средно са по 5000 на мач по 7 лв са си 35 000!Три мача са 100 бона ,ако трябва още нещо ще помогне някой заможен и така!
А колко мислиш са разходите на месец на сегашното ЦСКА ?
5-6000 на месец!
Според мен са около 150 - 175 хиляди , но ти нали си бургаски бизнесмен и нема да ти трошим хатъра с излишни спорове .
Като гледам за тебе 25 000 са несъществена разлика

-
Beladona написа:ARMEEC.Sofia написа:Beladona написа:ARMEEC.Sofia написа:Beladona написа:ugly bug написа:Представяш ли си!И да прекарам деня затрупан под правилници,членове ,алинеи и всякаква бумащина.Да ми цитира футболния правилник на Уганда или какви решения е взела ДК на Габон.Не,мерси!От русенския проф.Вучков ,надалече
Тогава питай Беладонка .
Градев казва , че Гимли почва догодина от А окръжна с ново дружество . Аз казвам , че вие , неразумни Микренисти , сте толкова облъчени , че ще му простите и това, както и да подари Базата на Панчарево за общинска конна база !Да живее Цимбика , битият у главата боксьор видя Матрицата , вие рупате кочана още !
Ти значи си на надница при Градева-нищо ново,немаше нужда да го казваш,то прозира от всякъде
Чета му фейсбука , Уотсън !
Сигурен съм,а надницата по банков път или на ръка
Не е лоша идея и ти да ми метнеш некой лев за честта да ме познаваш, макар и форумно .[/quote]
Лев не знам,ама некой десен -със сигурност

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
-
Beladona написа:ARMEEC.Sofia написа:Beladona написа:ARMEEC.Sofia написа:Beladona написа:Микренисти, мисля да си поръчам на Кашо некво аватарче ала Любка Качакова - фланелка с надпис СРАМ МЕ Е ОТ ВАС !
Ти си опериран(а) от срам,иначе нямаше да ръсиш толкова тъпотии![]()
Това няма да спре поръчката !
Сигурен съм,ако искаш си го татуирай на лявата бузка-все ми е тая
Аз си падам по ваденки !
И ти си евтин като русенската пичага-той си пада по евтино шампанско,ти по ваденки...нищо не става и от двама ви

Последна промяна от ARMEEC.Sofia на 08 окт 2015 14:00, променено общо 1 път.
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
BRF написа:icko65 написа:BRF написа:icko65 написа:Познавах-бог да го прости!
Най-обичам ей такива глупости да чета!Що не сте направили нищо за развалината ви последните 25(например) години!Не съм видял такова нещо!
Не сравнявай 1968 с периода след 2000г.!Най-малкото сегашните люде го нямат оня ентусиазъм..Най-обичам отворковци като теб-изсират ла...то без да мислят!В сегашно време кой дава пари за нещо различно от сем.бюджет?Вие що не си оправихте стадиончето до бившия Океански риболов?
Щото стадиончето което ме интересува се намира в Борисава градина в София!На няколко пъти ФЕНОВЕ на ЦСКА помагаха за ремонтите му!
п.п.Явно доста комплекси имаш от Бургас,ама това си е твои проблем!До изоставянето му от дражев ,стадион Черноморец беше в такъв вид,в който ти никога не си виждал игрището Тича!За стадион Нефтохимик няма да коментираме предполагам!
Нямам комплекси-ти зачекна за ремонта на Тича и реших да ти върна!На Тича все още се играят мачове в сравнение със ст.Черноморец!!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
icko65 написа:BRF написа:icko65 написа:Познавах-бог да го прости!
Най-обичам ей такива глупости да чета!Що не сте направили нищо за развалината ви последните 25(например) години!Не съм видял такова нещо!
Не сравнявай 1968 с периода след 2000г.!Най-малкото сегашните люде го нямат оня ентусиазъм..Най-обичам отворковци като теб-изсират ла...то без да мислят!В сегашно време кой дава пари за нещо различно от сем.бюджет?Вие що не си оправихте стадиончето до бившия Океански риболов?
Май ти ги изсра, ама айде

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
Мека китка(или топлина),ей, ама ти си била много отворингяс(говоря ти на твоя език, че явно български не разбираш)!
Мисля,че бях пределно ясен какво да направиш!
Мисля,че бях пределно ясен какво да направиш!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
icko65 написа:Нямам комплекси-ти зачекна за ремонта на Тича и реших да ти върна!На Тича все още се играят мачове в сравнение със ст.Черноморец!!
Какво съм зачекнал бре?По цял ден седиш тук и ръсиш мозък ,че накрая ни обясняваш как сте си построили сами стадиона

п.п. В предното си мнение питаш кой в днешно време давал пари за нещо друго освен семейния бюджет

Последна промяна от BRF на 08 окт 2015 14:03, променено общо 1 път.
-
Ици,между другото,това „Тича“ от къде идва ,от реката ли 

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
BRF написа:Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:BRF написа:icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?
Имаме си собствени приходи от билети!Средно са по 5000 на мач по 7 лв са си 35 000!Три мача са 100 бона ,ако трябва още нещо ще помогне някой заможен и така!
А колко мислиш са разходите на месец на сегашното ЦСКА ?
5-6000 на месец!
Според мен са около 150 - 175 хиляди , но ти нали си бургаски бизнесмен и нема да ти трошим хатъра с излишни спорове .
Като гледам за тебе 25 000 са несъществена разлика!Както и да е-недостигащите пари ги дава Ганчев!
Да, това съм го писал отдавна . Нали се сещаш , че не съм фин.дректор в ЦСКА