ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 12:58

icko65 написа:
Beladona написа:
ugly bug написа:Представяш ли си!И да прекарам деня затрупан под правилници,членове ,алинеи и всякаква бумащина.Да ми цитира футболния правилник на Уганда или какви решения е взела ДК на Габон.Не,мерси!От русенския проф.Вучков ,надалече :!:

Тогава питай Беладонка . :mrgreen:

Градев казва , че Гимли почва догодина от А окръжна с ново дружество . Аз казвам , че вие , неразумни Микренисти , сте толкова облъчени , че ще му простите и това, както и да подари Базата на Панчарево за общинска конна база ! :) Да живее Цимбика , битият у главата боксьор видя Матрицата , вие рупате кочана още !

Безценно! :mrgreen:[/quote]

Нали ? Всичко вече е смях през сълзи ...Микренисти ....

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 13:00

Beladona написа:
ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:Микренисти, мисля да си поръчам на Кашо некво аватарче ала Любка Качакова - фланелка с надпис СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ! :)

Ти си опериран(а) от срам,иначе нямаше да ръсиш толкова тъпотии :idea: :!:

Това няма да спре поръчката ! :)

Сигурен съм,ако искаш си го татуирай на лявата бузка-все ми е тая :mrgreen:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 13:05

CSKA 78 написа:Мека топлина, преди време ни разправяше някакви цигански думи, дето само циганите ги знаят! Дали пък не си цигане-я от факултето, я от подуене?!
Демокрация е в момента, и всеки може да каже какво мисли, но циганин да учи на акъл-НЕ, мерси!
Гледам, че твоите възгледи за живота се препокриват на 100% с възгледите на подуенци! Ами време е да се преместиш в лилавия форум и да ни освободиш от присъствието си!

Кво гледаш бре, чехльо ? Жена ти я няма в момента , та и ти да видиш малко демокрация, че вечер ти е наложила Тоталитаризъм ! :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 13:07

ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:
ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:Микренисти, мисля да си поръчам на Кашо некво аватарче ала Любка Качакова - фланелка с надпис СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ! :)

Ти си опериран(а) от срам,иначе нямаше да ръсиш толкова тъпотии :idea: :!:

Това няма да спре поръчката ! :)

Сигурен съм,ако искаш си го татуирай на лявата бузка-все ми е тая :mrgreen:

Аз си падам по ваденки !

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 13:10

ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:
ARMEEC.Sofia написа:
Beladona написа:
ugly bug написа:Представяш ли си!И да прекарам деня затрупан под правилници,членове ,алинеи и всякаква бумащина.Да ми цитира футболния правилник на Уганда или какви решения е взела ДК на Габон.Не,мерси!От русенския проф.Вучков ,надалече :!:

Тогава питай Беладонка . :mrgreen:

Градев казва , че Гимли почва догодина от А окръжна с ново дружество . Аз казвам , че вие , неразумни Микренисти , сте толкова облъчени , че ще му простите и това, както и да подари Базата на Панчарево за общинска конна база ! :) Да живее Цимбика , битият у главата боксьор видя Матрицата , вие рупате кочана още !

Ти значи си на надница при Градева-нищо ново,немаше нужда да го казваш,то прозира от всякъде :idea:

Чета му фейсбука , Уотсън !

Сигурен съм,а надницата по банков път или на ръка :?[/quote]

Не е лоша идея и ти да ми метнеш некой лев за честта да ме познаваш, макар и форумно .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 13:21

Beladona написа:
BRF написа:
icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?

Имаме си собствени приходи от билети!Средно са по 5000 на мач по 7 лв са си 35 000!Три мача са 100 бона ,ако трябва още нещо ще помогне някой заможен и така!

А колко мислиш са разходите на месец на сегашното ЦСКА ?

5-6000 на месец!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 13:24

icko65 написа:Познавах-бог да го прости!

Най-обичам ей такива глупости да чета :lol: !Що не сте направили нищо за развалината ви последните 25(например) години!Не съм видял такова нещо!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 13:37

BRF написа:
Beladona написа:
BRF написа:
icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?

Имаме си собствени приходи от билети!Средно са по 5000 на мач по 7 лв са си 35 000!Три мача са 100 бона ,ако трябва още нещо ще помогне някой заможен и така!

А колко мислиш са разходите на месец на сегашното ЦСКА ?

5-6000 на месец!

Според мен са около 150 - 175 хиляди , но ти нали си бургаски бизнесмен и нема да ти трошим хатъра с излишни спорове . :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 13:37

BRF написа:

Най-обичам ей такива глупости да чета :lol: !Що не сте направили нищо за развалината ви последните 25(например) години!Не съм видял такова нещо!

Не сравнявай 1968 с периода след 2000г.!Най-малкото сегашните люде го нямат оня ентусиазъм..Най-обичам отворковци като теб-изсират ла...то без да мислят!В сегашно време кой дава пари за нещо различно от сем.бюджет?Вие що не си оправихте стадиончето до бившия Океански риболов?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 13:42

icko65 написа:
BRF написа:

Не сравнявай 1968 с периода след 2000г.!Най-малкото сегашните люде го нямат оня ентусиазъм..Най-обичам отворковци като теб-изсират ла...то без да мислят!В сегашно време кой дава пари за нещо различно от сем.бюджет?Вие що не си оправихте стадиончето до бившия Океански риболов?

Щото стадиончето което ме интересува се намира в Борисава градина в София!На няколко пъти ФЕНОВЕ на ЦСКА помагаха за ремонтите му!
п.п.Явно доста комплекси имаш от Бургас,ама това си е твои проблем!До изоставянето му от дражев ,стадион Черноморец беше в такъв вид,в който ти никога не си виждал игрището Тича :lol: !За стадион Нефтохимик няма да коментираме предполагам! :mrgreen:

Върни се в “Архив”