ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Микренисти, мисля да си поръчам на Кашо некво аватарче ала Любка Качакова - фланелка с надпис СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ! 

Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв
BRF написа:GOLEADOR написа:КАН написа:При 3-1 в София за Ливърпул , на ,,Анфийлд " Победи някой букмейкър !!!
Да бе,пред препълнен стадион и екзалтирани фенове и при положение,че Ливърпул станаха шампиони на Европа преди 2 месеца,само букмейкър може да победи Мърсисайдци!!!![]()
![]()
Добре,че онази маймуна удари гредата в 90-тата минута или може би само той не е знаел за тези работи!Още повече,че в 20-тата минута вече спокойно можеше са е 0:2!
Стига с ваште глупости за тоя мач, Ливера ни беше подценил, излезнаха с доста резерви ние си вкарахме едно от трите ни положения и това е ....
Beladona написа:ugly bug написа:Представяш ли си!И да прекарам деня затрупан под правилници,членове ,алинеи и всякаква бумащина.Да ми цитира футболния правилник на Уганда или какви решения е взела ДК на Габон.Не,мерси!От русенския проф.Вучков ,надалече
Тогава питай Беладонка .
Градев казва , че Гимли почва догодина от А окръжна с ново дружество . Аз казвам , че вие , неразумни Микренисти , сте толкова облъчени , че ще му простите и това, както и да подари Базата на Панчарево за общинска конна база !

Безценно!

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?
Не бе ,схемата може да е като на тия,дето държавата им строи стадиони,трибуни и игрища

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
-
Beladona написа:ugly bug написа:Представяш ли си!И да прекарам деня затрупан под правилници,членове ,алинеи и всякаква бумащина.Да ми цитира футболния правилник на Уганда или какви решения е взела ДК на Габон.Не,мерси!От русенския проф.Вучков ,надалече
Тогава питай Беладонка .
Градев казва , че Гимли почва догодина от А окръжна с ново дружество . Аз казвам , че вие , неразумни Микренисти , сте толкова облъчени , че ще му простите и това, както и да подари Базата на Панчарево за общинска конна база !

Ти значи си на надница при Градева-нищо ново,немаше нужда да го казваш,то прозира от всякъде

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
-
Beladona написа:Микренисти, мисля да си поръчам на Кашо некво аватарче ала Любка Качакова - фланелка с надпис СРАМ МЕ Е ОТ ВАС !
Ти си опериран(а) от срам,иначе нямаше да ръсиш толкова тъпотии

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
Мека топлина, преди време ни разправяше някакви цигански думи, дето само циганите ги знаят! Дали пък не си цигане-я от факултето, я от подуене?!
Демокрация е в момента, и всеки може да каже какво мисли, но циганин да учи на акъл-НЕ, мерси!
Гледам, че твоите възгледи за живота се препокриват на 100% с възгледите на подуенци! Ами време е да се преместиш в лилавия форум и да ни освободиш от присъствието си!
Демокрация е в момента, и всеки може да каже какво мисли, но циганин да учи на акъл-НЕ, мерси!
Гледам, че твоите възгледи за живота се препокриват на 100% с възгледите на подуенци! Ами време е да се преместиш в лилавия форум и да ни освободиш от присъствието си!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
ARMEEC.Sofia написа:icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?
Не бе ,схемата може да е като на тия,дето държавата им строи стадиони,трибуни и игрища
На нас никой не ни е строил стадион.Построен е със средствата и труда на варненци.Сега се помага за ремонт както на В.Търново Враца София Пловдив и т.н.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв
Beladona написа:BRF написа:GOLEADOR написа:КАН написа:При 3-1 в София за Ливърпул , на ,,Анфийлд " Победи някой букмейкър !!!
Да бе,пред препълнен стадион и екзалтирани фенове и при положение,че Ливърпул станаха шампиони на Европа преди 2 месеца,само букмейкър може да победи Мърсисайдци!!!![]()
![]()
Добре,че онази маймуна удари гредата в 90-тата минута или може би само той не е знаел за тези работи!Още повече,че в 20-тата минута вече спокойно можеше са е 0:2!
Стига с ваште глупости за тоя мач, Ливера ни беше подценил, излезнаха с доста резерви ние си вкарахме едно от трите ни положения и това е ....
Кое е глупост бе "цесекар"?Пропуска на Данчо ли е глупост?Нямаше ли да стане 0:2 в 20 -тата минута?С какъв състав са излезли Ливърпул си е техен проблем,а контузията на Джерард си е малшанс за тях!
-
icko65 написа:ARMEEC.Sofia написа:icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?
На нас никой не ни е строил стадион.Построен е със средствата и труда на варненци.Сега се помага за ремонт както на В.Търново Враца София Пловдив и т.н.
Да де Ици,точно това имах в предвид,ти па веднага скачаш

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!