ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 11:28

Микренисти, мисля да си поръчам на Кашо некво аватарче ала Любка Качакова - фланелка с надпис СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ! :)

Beladona

Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв

Мнениеот Beladona » 08 окт 2015 11:30

BRF написа:
GOLEADOR написа:
КАН написа:При 3-1 в София за Ливърпул , на ,,Анфийлд " Победи някой букмейкър !!!

Да бе,пред препълнен стадион и екзалтирани фенове и при положение,че Ливърпул станаха шампиони на Европа преди 2 месеца,само букмейкър може да победи Мърсисайдци!!! :lol: :lol: :lol:

Добре,че онази маймуна удари гредата в 90-тата минута или може би само той не е знаел за тези работи :lol: !Още повече,че в 20-тата минута вече спокойно можеше са е 0:2!

Стига с ваште глупости за тоя мач, Ливера ни беше подценил, излезнаха с доста резерви ние си вкарахме едно от трите ни положения и това е ....

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 11:34

Beladona написа:
ugly bug написа:Представяш ли си!И да прекарам деня затрупан под правилници,членове ,алинеи и всякаква бумащина.Да ми цитира футболния правилник на Уганда или какви решения е взела ДК на Габон.Не,мерси!От русенския проф.Вучков ,надалече :!:

Тогава питай Беладонка . :mrgreen:

Градев казва , че Гимли почва догодина от А окръжна с ново дружество . Аз казвам , че вие , неразумни Микренисти , сте толкова облъчени , че ще му простите и това, както и да подари Базата на Панчарево за общинска конна база ! :) Да живее Цимбика , битият у главата боксьор видя Матрицата , вие рупате кочана още ![/quote]
Безценно! :mrgreen:
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 11:39

icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?

Не бе ,схемата може да е като на тия,дето държавата им строи стадиони,трибуни и игрища 8-)
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 11:42

Beladona написа:
ugly bug написа:Представяш ли си!И да прекарам деня затрупан под правилници,членове ,алинеи и всякаква бумащина.Да ми цитира футболния правилник на Уганда или какви решения е взела ДК на Габон.Не,мерси!От русенския проф.Вучков ,надалече :!:

Тогава питай Беладонка . :mrgreen:

Градев казва , че Гимли почва догодина от А окръжна с ново дружество . Аз казвам , че вие , неразумни Микренисти , сте толкова облъчени , че ще му простите и това, както и да подари Базата на Панчарево за общинска конна база ! :) Да живее Цимбика , битият у главата боксьор видя Матрицата , вие рупате кочана още ![/quote]
Ти значи си на надница при Градева-нищо ново,немаше нужда да го казваш,то прозира от всякъде :idea:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 11:44

Beladona написа:Микренисти, мисля да си поръчам на Кашо некво аватарче ала Любка Качакова - фланелка с надпис СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ! :)

Ти си опериран(а) от срам,иначе нямаше да ръсиш толкова тъпотии :idea: :!:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 окт 2015 11:47

Мека топлина, преди време ни разправяше някакви цигански думи, дето само циганите ги знаят! Дали пък не си цигане-я от факултето, я от подуене?!
Демокрация е в момента, и всеки може да каже какво мисли, но циганин да учи на акъл-НЕ, мерси!
Гледам, че твоите възгледи за живота се препокриват на 100% с възгледите на подуенци! Ами време е да се преместиш в лилавия форум и да ни освободиш от присъствието си!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 окт 2015 11:47

ARMEEC.Sofia написа:
icko65 написа:И друго не ми е ясно.Откъде червените ще вземат пари да се разплащат колкото и занижени да са тези суми?От далавераджията Микре?От на Боко заемите?Или за пореден път от народа-по схемата от някой фонд: дай сега да се оправя па после че ти ги върнем?

Не бе ,схемата може да е като на тия,дето държавата им строи стадиони,трибуни и игрища 8-)

На нас никой не ни е строил стадион.Построен е със средствата и труда на варненци.Сега се помага за ремонт както на В.Търново Враца София Пловдив и т.н.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Задълженията на Цска над 56 млн. лв

Мнениеот BRF » 08 окт 2015 11:54

Beladona написа:
BRF написа:
GOLEADOR написа:
КАН написа:При 3-1 в София за Ливърпул , на ,,Анфийлд " Победи някой букмейкър !!!

Да бе,пред препълнен стадион и екзалтирани фенове и при положение,че Ливърпул станаха шампиони на Европа преди 2 месеца,само букмейкър може да победи Мърсисайдци!!! :lol: :lol: :lol:

Добре,че онази маймуна удари гредата в 90-тата минута или може би само той не е знаел за тези работи :lol: !Още повече,че в 20-тата минута вече спокойно можеше са е 0:2!

Стига с ваште глупости за тоя мач, Ливера ни беше подценил, излезнаха с доста резерви ние си вкарахме едно от трите ни положения и това е ....

Кое е глупост бе "цесекар"?Пропуска на Данчо ли е глупост?Нямаше ли да стане 0:2 в 20 -тата минута?С какъв състав са излезли Ливърпул си е техен проблем,а контузията на Джерард си е малшанс за тях!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 08 окт 2015 11:58

icko65 написа:
ARMEEC.Sofia написа:

На нас никой не ни е строил стадион.Построен е със средствата и труда на варненци.Сега се помага за ремонт както на В.Търново Враца София Пловдив и т.н.

Да де Ици,точно това имах в предвид,ти па веднага скачаш :) Иначе голем стадион(не знам за кой от 4-те стадиона във Варна говориш,по-точно де) са построили трудолюбивите варненци,немам думи-ти колко трудодни имаш там и колко кинта си хвърлил :roll: :!: :?: Тука в София,в едно от предградията,едни други трудолюбиви софиянци обаче, също като вас си построиха стадион и продължават да го строят с волни пожертвования,разбира се,така както издържаха до скоро и отборчето си :lol:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Върни се в “Архив”