ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Тези ЮНИС какъв отвод са направили?Нещо не ми е ясно-уж има решение на съда!Може да се обжалва но отвод??
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
sin4ec написа:boabbb написа:sin4ec написа:Кои са собствениците на Левски се знае от три години. И колкото и да не ви харесва, ББ и ДП не са сред тях. Друга тема е доколко са по-добри от тях( в смисъл-произход на натрупаните материални активи).
Не са, бе, как![]()
Истинските собственици на Левски са забелязани на Марс миналата седмица - били са на плаж там
Верно? Нали само пискате, че никой не ги е виждал? Ето ви двама, за хаир!
Е ми добре,тогава що не ги покажеш на тия от вашия Тръст,както и на ония,говорителя на фенклуба ви,що те не знаят милите

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
icko65 написа:Тези ЮНИС какъв отвод са направили?Нещо не ми е ясно-уж има решение на съда!Може да се обжалва но отвод??
Кой си е направил отвод?
-
icko65 написа:Тези ЮНИС какъв отвод са направили?Нещо не ми е ясно-уж има решение на съда!Може да се обжалва но отвод??
Ици,пий си пиенето и не се затормозявай чак толкова

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
Red_Neck написа:Beladona написа:1982 написа:Какво стана с оздравяването на ЦСКА, нали това беше великият план на идола Ганчев ??!
Какви са тези Божкови варианти за ново ЦСКА, чисто и без дългове, нали много се присмивахте на този вариант ??!
Хайде, чакаме оздравяването, което ни бе обещано.
Цезаре, ние , Осъдените на смърт те поздравяваме !
При едно добро стечение на обстоятелствата и сработване на схемата на ГГ с отделяне на новото дружество чисто (освен НАП) и участие в Б група догодина, вие двамцата убавци, как ще го приемете?
Това не би ли било един вид оздравяване?
Не.
Нищо оздравително няма в това да си направиш нов клуб, всеки го може това. Дори и дете.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
Achtung_Juden написа:Никой не е ревал. Ама вие пищяхте много, че Газпром вместо на ЦСКА, ще дават на Левски. Преди това нямаше проблеми. Всъщност сега съм сигурен, че проблемът ви е, че ритате на село, а Левски лека-полека започва да се надига. Е това е всичко. Голям рев за Щрабаг, ама като Трейс ви даваха парички си мълчахте като путки.
А бе вие сте така от 5-6 години-тамъъъън се надигнете и...хоп,дойде Везаловден или Курьор ,да ви тури отново в изходна позиция-партер

ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!
Beladona написа:Red_Neck написа:Beladona написа:1982 написа:Какво стана с оздравяването на ЦСКА, нали това беше великият план на идола Ганчев ??!
Какви са тези Божкови варианти за ново ЦСКА, чисто и без дългове, нали много се присмивахте на този вариант ??!
Хайде, чакаме оздравяването, което ни бе обещано.
Цезаре, ние , Осъдените на смърт те поздравяваме !
При едно добро стечение на обстоятелствата и сработване на схемата на ГГ с отделяне на новото дружество чисто (освен НАП) и участие в Б група догодина, вие двамцата убавци, как ще го приемете?
Вратле, сам знаеш , че това са фантасмагории ! Нап ще пие студена водичка във всички случаи !
Разбира се, новосъздаденият ФК ЦСКА няма нищо общо с истинския ЦСКА, дълговете са си на нашето ЦСКА, не на този нов клуб. Той не дължи нищо на никого.
Затова е и напънът на микренския гном да пробута ФК ЦСКА на мястото на истинския ЦСКА, като дори да му вземе и резултатите.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Neck написа:Beladona написа:Red_Neck написа:При едно добро стечение на обстоятелствата и сработване на схемата на ГГ с отделяне на новото дружество чисто (освен НАП) и участие в Б група догодина, вие двамцата убавци, как ще го приемете?
Вратле, сам знаеш , че това са фантасмагории ! Нап ще пие студена водичка във всички случаи !
... и все пак?
ПП: Аз за това се въздържам от крайни мнения и оценки. Единственото, което знам е, че преди години Божков си би камшика от ЦСКА защото не го огря с концесията за базите. Тогава клубът бе в многократно по-добра позиция от сегашната ..... Лятото ми предлага А окръжна и иска подкрепа ..... ай, сиктир!
Ти пак ще си в А окръжна с Гимли , който ти предлагаше А група !

Achtung_Juden написа:Никой не е ревал. Ама вие пищяхте много, че Газпром вместо на ЦСКА, ще дават на Левски. Преди това нямаше проблеми. Всъщност сега съм сигурен, че проблемът ви е, че ритате на село, а Левски лека-полека започва да се надига. Е това е всичко. Голям рев за Щрабаг, ама като Трейс ви даваха парички си мълчахте като путки.
Колко парички ни дадоха Трейс, бе, льольо ??
ARMEEC.Sofia написа:icko65 написа:Тези ЮНИС какъв отвод са направили?Нещо не ми е ясно-уж има решение на съда!Може да се обжалва но отвод??
Ици,пий си пиенето и не се затормозявай чак толкова
Добре ама ми е рано!

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България