ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 07 окт 2015 15:18

Тези ЮНИС какъв отвод са направили?Нещо не ми е ясно-уж има решение на съда!Може да се обжалва но отвод??
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 07 окт 2015 15:21

sin4ec написа:
boabbb написа:
sin4ec написа:Кои са собствениците на Левски се знае от три години. И колкото и да не ви харесва, ББ и ДП не са сред тях. Друга тема е доколко са по-добри от тях( в смисъл-произход на натрупаните материални активи).

Не са, бе, как :lol: :lol: Истинските собственици на Левски са забелязани на Марс миналата седмица - били са на плаж там :mrgreen:

Верно? Нали само пискате, че никой не ги е виждал? Ето ви двама, за хаир!
Изображение
Изображение

Е ми добре,тогава що не ги покажеш на тия от вашия Тръст,както и на ония,говорителя на фенклуба ви,що те не знаят милите :cry: ,поне да не се излагат пред медиите :lol:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

triniti

Мнениеот triniti » 07 окт 2015 15:21

icko65 написа:Тези ЮНИС какъв отвод са направили?Нещо не ми е ясно-уж има решение на съда!Може да се обжалва но отвод??

Кой си е направил отвод?

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 07 окт 2015 15:22

icko65 написа:Тези ЮНИС какъв отвод са направили?Нещо не ми е ясно-уж има решение на съда!Може да се обжалва но отвод??

Ици,пий си пиенето и не се затормозявай чак толкова ;)
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2015 15:23

Red_Neck написа:
Beladona написа:
1982 написа:Какво стана с оздравяването на ЦСКА, нали това беше великият план на идола Ганчев ??!
Какви са тези Божкови варианти за ново ЦСКА, чисто и без дългове, нали много се присмивахте на този вариант ??!

Хайде, чакаме оздравяването, което ни бе обещано.

Цезаре, ние , Осъдените на смърт те поздравяваме ! :)

При едно добро стечение на обстоятелствата и сработване на схемата на ГГ с отделяне на новото дружество чисто (освен НАП) и участие в Б група догодина, вие двамцата убавци, как ще го приемете?
Това не би ли било един вид оздравяване?

Не.

Нищо оздравително няма в това да си направиш нов клуб, всеки го може това. Дори и дете.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 07 окт 2015 15:25

Achtung_Juden написа:Никой не е ревал. Ама вие пищяхте много, че Газпром вместо на ЦСКА, ще дават на Левски. Преди това нямаше проблеми. Всъщност сега съм сигурен, че проблемът ви е, че ритате на село, а Левски лека-полека започва да се надига. Е това е всичко. Голям рев за Щрабаг, ама като Трейс ви даваха парички си мълчахте като путки.

А бе вие сте така от 5-6 години-тамъъъън се надигнете и...хоп,дойде Везаловден или Курьор ,да ви тури отново в изходна позиция-партер :twisted:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2015 15:25

Beladona написа:
Red_Neck написа:
Beladona написа:
1982 написа:Какво стана с оздравяването на ЦСКА, нали това беше великият план на идола Ганчев ??!
Какви са тези Божкови варианти за ново ЦСКА, чисто и без дългове, нали много се присмивахте на този вариант ??!

Хайде, чакаме оздравяването, което ни бе обещано.

Цезаре, ние , Осъдените на смърт те поздравяваме ! :)

При едно добро стечение на обстоятелствата и сработване на схемата на ГГ с отделяне на новото дружество чисто (освен НАП) и участие в Б група догодина, вие двамцата убавци, как ще го приемете?

Вратле, сам знаеш , че това са фантасмагории ! Нап ще пие студена водичка във всички случаи !

Разбира се, новосъздаденият ФК ЦСКА няма нищо общо с истинския ЦСКА, дълговете са си на нашето ЦСКА, не на този нов клуб. Той не дължи нищо на никого.

Затова е и напънът на микренския гном да пробута ФК ЦСКА на мястото на истинския ЦСКА, като дори да му вземе и резултатите. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 окт 2015 15:27

Red_Neck написа:
Beladona написа:
Red_Neck написа:При едно добро стечение на обстоятелствата и сработване на схемата на ГГ с отделяне на новото дружество чисто (освен НАП) и участие в Б група догодина, вие двамцата убавци, как ще го приемете?

Вратле, сам знаеш , че това са фантасмагории ! Нап ще пие студена водичка във всички случаи !

... и все пак? :)

ПП: Аз за това се въздържам от крайни мнения и оценки. Единственото, което знам е, че преди години Божков си би камшика от ЦСКА защото не го огря с концесията за базите. Тогава клубът бе в многократно по-добра позиция от сегашната ..... Лятото ми предлага А окръжна и иска подкрепа ..... ай, сиктир!

Ти пак ще си в А окръжна с Гимли , който ти предлагаше А група ! :) Ай, честито !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2015 15:27

Achtung_Juden написа:Никой не е ревал. Ама вие пищяхте много, че Газпром вместо на ЦСКА, ще дават на Левски. Преди това нямаше проблеми. Всъщност сега съм сигурен, че проблемът ви е, че ритате на село, а Левски лека-полека започва да се надига. Е това е всичко. Голям рев за Щрабаг, ама като Трейс ви даваха парички си мълчахте като путки.

Колко парички ни дадоха Трейс, бе, льольо ??

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 окт 2015 15:28

ARMEEC.Sofia написа:

Ици,пий си пиенето и не се затормозявай чак толкова ;)

Добре ама ми е рано! :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”