CTAHKO написа:Почти сигурен съм, че вече се пишеКато самият творец изключително внимателно и прецизно подбира изразните средства и отсява истината от плявата и пропагандата
Би лал кайфа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Почти сигурен съм, че вече се пишеКато самият творец изключително внимателно и прецизно подбира изразните средства и отсява истината от плявата и пропагандата
sin4ec написа:Ама няма майтап-пълна тишина на Донбаския фронт. Дано е на добро...
язе написа:CTAHKO написа:Почти сигурен съм, че вече се пишеКато самият творец изключително внимателно и прецизно подбира изразните средства и отсява истината от плявата и пропагандата
Аз съм почти сигурен, че не се пише. Но, ако се пише, съм почти сигурен, какво се пише.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sin4ec написа:Ама няма майтап-пълна тишина на Донбаския фронт. Дано е на добро...
analizatora написа:До уважаемите потребители, които очакват моят обективен, безпристрастен и обхватен анализ, той ще бъде преставен в срок от една седмица, тъй като е доста обширен и за периодът от 2013-2015г. се случиха много събития в Украйна и те изискват много сериозен анализ. Обещавам да се опитам да се абстрахирам от пристрастия и да го преставя максимално обективно и безпристрастно. Благодаря предварително за разбирането.
FLANKER написа:Той създаде «Вежливите хора»- откровения на разузнавача :
Дроздов предвиди събитията в Украйна и "Арабската пролет"
sin4ec написа:FLANKER написа:Той създаде «Вежливите хора»- откровения на разузнавача :
Дроздов предвиди събитията в Украйна и "Арабската пролет"
Е, Дроздов...той е разконспириран и пенсиониран. Но велик аналитик, няма спор. Там са цели звена, занимаващи се с тази дейност. Скритата руска икономика-още от 1982 година се инвестират огромни суми в компании на Запад. И на изток-в Щатите. Навсякъде. Дрога. Лекарства. Много пари, с които пък днес се финансират други работи...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта