Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Libermen
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот Libermen » 30 дек 2009 09:02

Alternative написа:
vranchevi написа:Реки е казал на Селския да подпише договора и тогава ще се върне от Дубай. Като дойде в България тогава ще минат при нотариус.Притеснителното е това, че не сме подали документи за лиценз за сезон 2010/2011

Срока с документите за лиценза минал ли е? :shock:

срока е 31.03.2010

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 30 дек 2009 12:34

:shock: :shock: :shock:
Реки, китаеца, селяка, сделки=> Ще взема да му направя заклинание на селяка вече хахахахах :lol: ....... що не вземете поне малко да се стегнете и да посрещнете новата година с хладни умове и трезви преценки
На какво е заприличал БОТЕВ някакъв малоумен полуидиот се обажда на някакъв фен да му каже, че отбора е продаден лелееееее нямам думи това да не е баница с боза бе майна..... :?: :?:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 30 дек 2009 13:23

Libermen написа:
Alternative написа:
vranchevi написа:Реки е казал на Селския да подпише договора и тогава ще се върне от Дубай. Като дойде в България тогава ще минат при нотариус.Притеснителното е това, че не сме подали документи за лиценз за сезон 2010/2011

Срока с документите за лиценза минал ли е? :shock:

срока е 31.03.2010

Тогава няма ли да се решава кой ще получи и кой не, а не срока за подаване?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 30 дек 2009 15:27

В документите за лиценза трябва да има годишен отчет за 2009 г., чийто срок за подаване е 31.03.2010 г. Така че по-ранен срок за подаване на лицензионни документи няма как да има.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 30 дек 2009 16:10

Ясно... жалко, няма след 2 дена да свърши всичко :/
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 30 дек 2009 17:41

Пловдивският Барон фон Мюнхаузен – Димитър Христолов, за пореден път показа, че май умишлено тика нещата до фалит на притежавания от него „Ботев”. Известният с постоянните си лъжи тарикат е прежалил тотално професионалния лиценз на „канарите” за сезон 2009/2010 година и няма никакво намерение да изготвя необходимите документи, научи „Plovdivmedia”. Крайният срок за подаването на бумагите до Лицензионната комисия към БФС изтича в началото на март.
Крум ГРЕБЕНАРОВ
Още преди Коледа обаче в канцелариите на стадиона край Бирената фабрика пристигнаха всички необходими справки, които трябва да се попълват, но Бат Митьо дори отказал да го занимават по този въпрос. „Питайте италианците. Те са новите собственици”, креснал Христолов на един от подчинените си, който си позволил лукса да го обезпокои по телефона. Проблемът е, че за да получи клубът въпросния лиценз, трябва да се погасят поне 30 процента от сегашните задължения към НАП, които според запознати вече минават два милиона лева. Освен това Христолов трябва да подпише нов договор за разсрочено плащане на остатъка от въпросната сума. Бившият командос обаче има да дава пари поне още на 30 места, включително и на БФС и 12 ексфутболисти на „канарите”, които вече го осъдиха на първа инстанция заради неплатените от миналия сезон заплати. Източници на „Plovdivmedia” разкриха, че мистериозните италиански купувачи нямали желание да поемат всички дългове на родения в село Брягово и живеещ в село Крумово тарикат. Точно поради тази причина Бат Митьо се опитва да направи врътка с обявяването на „Ботев” във фалит, за да може да се отърве от тежкото си наследство в клуба
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 03 яну 2010 01:05

абе я АЗ да съм първият с мнение за новото десетилетие в тази легендарна тема и дано да е на късмет ...

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 03 яну 2010 10:16

Има ли още томаневерници ?

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 03 яну 2010 10:20

специални поздрави на всички фенове от Антонио Реки ;)

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 03 яну 2010 10:47

Ти подиграваш ли се бе ? Не те знам какъв си и кой си ,но определено много ме дразниш с твоя Реки първи приятел взе че ти стана,ако тоя нещастик наистена иска да купи отбора,което много ме съмнява като го гледам къв е мишок,да излезе и да каже нещо.Защо се бави сделката,пари ли е причината,селския ли,липсна документация ли се ми е тая но да сме наясно какво става въпрос,а ако ти знаеш нещо можеш да го споделиш :!: :!: :!:

Върни се в “Архив”