Християнски или мюсюлмански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Християнски или мюсюлмански

Мнениеот 1palq4o1 » 18 сеп 2015 12:28

nib написа:
По темата-аФторе, гледам и снощи ти е обяснено около 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 пъти, че не е нито христианско, нито мюсюлманско стореното, а ти продължаваш да дълбаеш и да цитираш някакви зиточници, нямащи нищо общо със зададения от ТЕБ въпрос!!!
Че ти се получава провокацията, спор няма-11 страници коментари за глупост!

първоначално се опитаха да обяснят че било християнско ;) след цитираните "някакви източници" :o видяха че няма на къде и решиха че е езически ритуал (без да ми докажат че не е мюсюлмански, то и няма как де). Ми ОК .
Значи на стадиона са извършили езически ритуал, и дано се спрат до тук. Щото да не излезе Колобър Гонзо преди важен мач, да резне някоя улична мастия и да гадае по вътрешностите и, дали Левски ще победи. :mrgreen:

Няма лошо!
И без това има достатъчно бездомни псета из София-това ще е добре и за града :):):)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 сеп 2015 12:29

1palq4o1 написа:
kiril.a.d написа:
1palq4o1 написа:
kiril.a.d написа:Предлагам, заедно с носърчетата ;), да наемат и шамани от Кения, които преди всеки мач да правят Вуду ритуали за победа!
Белята е, че шаманите и на двата отбора правят едни и същи ритуали, така че нещата пак се решават на терена ;) - или от съдията! ;)
Та я заколете един съдия, че съдиите да решават пак, във ваша полза! ;)
:lol: :lol: :lol:

Духовит, като вентилатор-както всеки път!!!
Този ти коментар не е ли в разрез с правилата на форума?
Звучи ми като призив за агресия срещу човек!

Не знам дали е в разрез с правилата, ама това, съдията, човек ли е? - още повече като не ще да ви даде дузпа ;) :lol:
Но пък вашето колене на агне е в разрез със закона за защита на животните!!!
Така че...айде и вас да ви вадят от "А" групата!

Слагаш равенство между човек и животно!?!?!?!!?!?!?
Много ИДИЛско ми звучи-да не си вЕрно муслим или джул?

Не съм го аз сложил, ами първо във САЩ, после в Европа, па накрая и у нас! Така че, с този въпрос...ако искаш, първо можеш да се обърнеш към Банана Обама !
А ти, съдията за човек ли го имаш? - особено когато не е дал дузпа за вас и сте загубили мача...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 18 сеп 2015 12:33

Ако за много от вас е нормално това, за мен си е чиста варварщина. Всеки един покръстен в християнската вяра, трябва да знае, че единственият ритуал е молитва към Бог и палене на свещ !
Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 сеп 2015 12:34

1palq4o1 написа:
kiril.a.d написа:
nib написа:
По темата-аФторе, гледам и снощи ти е обяснено около 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 пъти, че не е нито христианско, нито мюсюлманско стореното, а ти продължаваш да дълбаеш и да цитираш някакви зиточници, нямащи нищо общо със зададения от ТЕБ въпрос!!!
Че ти се получава провокацията, спор няма-11 страници коментари за глупост!

първоначално се опитаха да обяснят че било християнско ;) след цитираните "някакви източници" :o видяха че няма на къде и решиха че е езически ритуал (без да ми докажат че не е мюсюлмански, то и няма как де). Ми ОК .
Значи на стадиона са извършили езически ритуал, и дано се спрат до тук. Щото да не излезе Колобър Гонзо преди важен мач, да резне някоя улична мастия и да гадае по вътрешностите и, дали Левски ще победи. :mrgreen:

:) :) :) бе може да резне и носърчето Диаби, та да види по вътрешностите му, дали ще вкара гол, или не ;)

Кирооооо, пак проповядваш етническа нетърпимост!!!
И ПАК питам модераторите-това според правилата на форума ли е?
Ако да-ОК, ако не...БАН кога?
Хайде сега, Кире, започвай пак с изтърканата плоча за ДС-интересно ми е откъде познаваш толкова добре похватите им?Май си бил щатен или нещатен сътрудник-това обяснява много неща!

Сори, но съм достатъчно умен, да не проповядвам това, което ти пишеш! та да не вземат теб да баннат ;) ....
От къде познавам похватите им? - ми опитвали са се разни левскари да ме вербуват за каузата им...
А ти, не им ли познаваш похватите? За това ли си от тях и нещеш се отказа от Динамо София?...Или си просто...будаляв и те правят на каквото си искат? ;) - я кажи, уважаваш ли другаряТ Борисов, възпитаникът на АОНСУ? - и ще се изясним ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 18 сеп 2015 12:36

kiril.a.d написа:
1palq4o1 написа:
kiril.a.d написа:
1palq4o1 написа:
kiril.a.d написа:Предлагам, заедно с носърчетата ;), да наемат и шамани от Кения, които преди всеки мач да правят Вуду ритуали за победа!
Белята е, че шаманите и на двата отбора правят едни и същи ритуали, така че нещата пак се решават на терена ;) - или от съдията! ;)

Не знам дали е в разрез с правилата, ама това, съдията, човек ли е? - още повече като не ще да ви даде дузпа ;) :lol:

Не съм го аз сложил, ами първо във САЩ, после в Европа, па накрая и у нас! Така че, с този въпрос...ако искаш, първо можеш да се обърнеш към Банана Обама !
А ти, съдията за човек ли го имаш? - особено когато не е дал дузпа за вас и сте загубили мача...

Ми като са равни-не яж животни!!!'оди рупай трЕва тогава!
Съдията може и пендел да е, ама не прокламирам да го колят на терена като теб, пък дори и "...когато не е дал дузпа за вас и сте загубили мача..."
Та в тази връзка-нещо за методите на ДС да ми отговориш?
Или пак зареждаш плочата с твърденията си изказвани с и без връзка с материала, дето коментираш!?!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 18 сеп 2015 12:37

criminal написа:Ако за много от вас е нормално това, за мен си е чиста варварщина. Всеки един покръстен в християнската вяра, трябва да знае, че единственият ритуал е молитва към Бог и палене на свещ !

Тая тема останаха да я осират само психопати , така че не се хаби ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 сеп 2015 12:39

Преди години бях на кукерски празник в Разлог. Лошото е че бях с чужденци. Всичко се беше ОК , но в един момент едни кукери решиха че трябва да заколят прасе. Заклаха го в центъра на площада на една подвижна платформа за да виждат всички. Немога да ви опиша каква погнуса прочетох в очите на скандинавците до мене. Идваше ми да потъна в земята от срам. Аз не съм ВГ нито защитник на животните, но това... както и агнето на центъра на стадиона...

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 18 сеп 2015 12:41

Киро си е Киро-Отмята се точно 5 минути след, като е написал нещо"
"...
Мнениеот kiril.a.d на 18 Сеп 2015 10:24

Предлагам, заедно с носърчетата ;), да наемат и шамани от Кения, които преди всеки мач да правят Вуду ритуали за победа!
kiril.a.d

Това сигурно го е писал Хари Потър!?!
А и веднага пак зареди плочата с глупостите, опитвайки се да измести темата на спора!
Алоооооооо, похватите...я кажи ка ти е агентурния псевдоним?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 сеп 2015 12:44

1palq4o1 написа:
kiril.a.d написа:
1palq4o1 написа:
kiril.a.d написа:
1palq4o1 написа:
Белята е, че шаманите и на двата отбора правят едни и същи ритуали, така че нещата пак се решават на терена - или от съдията! ;)
:lol:

Не знам дали е в разрез с правилата, ама това, съдията, човек ли е? - още повече като не ще да ви даде дузпа ;)

Ми като са равни-не яж животни!!!'оди рупай трЕва тогава!
Съдията може и пендел да е, ама не прокламирам да го колят на терена като теб, пък дори и "...когато не е дал дузпа за вас и сте загубили мача..."
Та в тази връзка-нещо за методите на ДС да ми отговориш?
Или пак зареждаш плочата с твърденията си изказвани с и без връзка с материала, дето коментираш!?!

Тц! - не съм говедо та да рупам трева! Не съм и религиозен, та да търся, какъв би този обичай! - много добре знам че е езически и всички диваци го ползват и до сега ;)
Внимавай! - ще си изкараш някой бан за "пендел"!!! - и те са под защита на закона и нямаш право да ги обиждаш ;) - агнеци божии били :lol:
За дузпите - вие сте си ревльовцита, от мноооого години назад и ви е навик да си печелите мачовете с дузпа в продължението дори ;)
За ДС, можеш да се обърнеш и към Капитана от ДС - ма на четири очи, че тук си трае...там ще търсиш и връзката с материала на "красноармейците" ;)...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 18 сеп 2015 12:44

Не знам откъде изва ритуалът, но е един от най-типичните за БЪЛГРАИТЕ. ;) То е очевидно, щом почти не се обсъжда проява на какъв вкус е да заколиш ритуално животно на стадиона... в Европа 2015г. Надали е точно както пик/блиц го изкарват... надявам се

Върни се в “Архив”