В статията на "Труд", която разпространиха всички сайтове сигурно има нещо вярно, но сигурно има и измислици. Може и да имало разговори в БФС, но какво смятат да правят Гришата и Манджука, анонимният автор няма как да знае.
Така че е още рано да правим изводи.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Е нали се стигна до там, че уж ще влезе синдик, който да говори с кредиторите на ЦСКА как да се редуцират задълженията и да се изплащат, като се оздравява дружеството или да ни фалират и да не вземат лев(което аз, ако имам да взимам пари ще предпочета да не се случи).Сега ново 20....А окръжни и др. глупости.... 

Empty написа:Е нали се стигна до там, че уж ще влезе синдик, който да говори с кредиторите на ЦСКА как да се редуцират задълженията и да се изплащат, като се оздравява дружеството или да ни фалират и да не вземат лев(което аз, ако имам да взимам пари ще предпочета да не се случи).Сега ново 20....А окръжни и др. глупости....
Просто се убедиха,че сме голяма сила,уплашиха се и се почнаха провокациите

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Beladona написа:Red joker написа:svetlan28 написа:Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!
Повече прогнози няма да правя , омръзна ми да съм вечно прав !!!
Много е просто и литекс имаха по 5000 фена, сега имат 200 ....същото ще стане и при нас ! С различни цифри , но резултатът ще е подобен % тно ....
Моделът литекс е това просто , прогледнете !!!
Литекс просто затвориха кръга–200фена,5000 фена,200 фена. Нормален човек няма как да сравнява двата отбора,но ти давай не се притеснявай!
Затвориха го, щото ГГ вдигна ръце от тях,поради ред причини,но най-вече- просто там нещата достигнаха своя таван![]()
Иначе беладонката става човек да се забавлява с него и да не го взема на много сериозно
Не му се връзвайте-просто това му е ролята
![]()
Гледай го пък тоя !? Удари ли тавана в ловеч .....лелелелел ! Ти ще удриш тавана на глупостта !!! Къв таван бе , ганчев дотира проекта 20 години , с ЦСКА няма да е по- различно .... Да е постигнал някакъв успешен футболен бизнес, да е на печалба , да е направил стабилен модел ....спира дотациите и клуба литекс умира ....всичко е сбъркано в модела литекс , нашенеца вика ударили тавана ....майко милааааааа !!!! Кви хора има тук !!!!
Да бе,само дето каза ,че в ЦСКА печалбите му са щели да са в пъти по-големи и е възхитен от публиката,която е в пъти повече, било на контроли,било на мачове от „В“ група

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!
Много е просто и литекс имаха по 5000 фена, сега имат 200 ....същото ще стане и при нас ! С различни цифри , но резултатът ще е подобен % тно ....
Не те знам от къде черпиш информация,а и не ме интересува!Гарантирам ти,че на следващото дерби(когато и да е това) тия 200 човека ще сме само от Бургас!
Empty написа:Е нали се стигна до там, че уж ще влезе синдик, който да говори с кредиторите на ЦСКА как да се редуцират задълженията и да се изплащат, като се оздравява дружеството или да ни фалират и да не вземат лев(което аз, ако имам да взимам пари ще предпочета да не се случи).Сега ново 20....А окръжни и др. глупости....
Всичко е игра на нерви!Да видим кой ще издържи!
-
- Контакти:
BRF написа:Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!
Не те знам от къде черпиш информация,а и не ме интересува!Гарантирам ти,че на следващото дерби(когато и да е това) тия 200 човека ще сме само от Бургас!
Черпи информация-глупости.От къде?Тези,които уж са ръководство не знаят какво правят и как.Да виждаш някаква идея в действията им,последователност?
Манджуков и Милко държат акциите като билети за мач,пътуват насам-натам,говорят си нещо като ние на мач,малкото саше и той още е там.Като ходих
да си взема картата седят в ресторанта и си лафят-Марков,Джевизов,Велинов.Мъртвило,а не клуб.Както казваше един"Като нямаш намерение да месиш хляб
цял ден сееш брашно".А времето си минава.УЕФА и ФИФА няма да ни чакат ние да се наспим.
Както,ти преди две години беше казал -ще ходим на мачове,па до кога никой не знае.
пп.И така е вече десет години.ЦСКА е все едно будка за вестници,девета дупка на кавала.Минат веднъж на три месеца,огледат стадиона и си заминат.
petko.h.markov написа:Черпи информация-глупости.От къде?Тези,които уж са ръководство не знаят какво правят и как.Да виждаш някаква идея в действията им,последователност?
Манджуков и Милко държат акциите като билети за мач,пътуват насам-натам,говорят си нещо като ние на мач,малкото саше и той още е там.Като ходих
да си взема картата седят в ресторанта и си лафят-Марков,Джевизов,Велинов.Мъртвило,а не клуб.Както казваше един"Като нямаш намерение да месиш хляб
цял ден сееш брашно".А времето си минава.УЕФА и ФИФА няма да ни чакат ние да се наспим.
Както,ти преди две години беше казал -ще ходим на мачове,па до кога никой не знае.
пп.И така е вече десет години.ЦСКА е все едно будка за вестници,девета дупка на кавала.Минат веднъж на три месеца,огледат стадиона и си заминат.
Имам предвид,че нещата явно ги знае малко след като се случили и още не са излезли в медиите!Ама все ми е тая!Аз продължавам да съм на същото мнение,чакам си мачовете на ЦСКА с нетърпение,ходя на които мога,събираме се приятели да коментираме,докато има какво да се коментира!
petko.h.markov написа:BRF написа:Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!
Черпи информация-глупости.От къде?Тези,които уж са ръководство не знаят какво правят и как.Да виждаш някаква идея в действията им,последователност?
Как докога? Всяка новина за "бенефис" ни мобилизира. Заради изказването на Перуци и статията на Блиц и в. Труд(преписана от всички медии) на мача в неделя ще има около 10 000.
Тоя цикъл неделя - сряда, липсата на пауза за националните отбори и посещаемостта, много ги обърква в ГФС. Аха да съберат кураж и да накажат ЦСКА(или поне да изразят ясна, категорична и твърда позиция веднъж завинаги), но отпуските свършиха, а и трябват пари за нова дограма (или направо сграда и памперси са Васил Колев).
"През есента на 2007 г. собственикът на Берое Николай Банев се отказва да издържа отбора и прехвърля всички акции на офшорна компания, за която се счита, че е негова собственост с името Трифън Дивелъпмънт. Въпреки това тимът показва добра игра в повечето мачове. На 10 януари 2008 23-ма играчи и 3-ма треньора разтрогват договорите си с Берое след провала на предвидена сделка за клуба с Митко Динев и Антон Андронов.
На 3 февруари 2008 г. Берое успява да се измъкне от кризата след като клубът на ветераните на Берое и националният фенклуб успяват да организират адвокати и чрез свързани фирми да заведат производство по несъстоятелност в старозагорския окръжен съд. Назначеният синдик Елка Неделчева Петрова прехвърля всички активи и пасиви на клуба на новосъздадено дружество ПФК Берое Стара Загора АД. То поема лиценза, членството в БФС, както и самия футболен клуб. В надзорния съвет на дружеството са избрани ген. Йордан Димитров (като представител на Христо Ковачки) - председател, Митко Динев, Иван Ангелов, Николай Далаков, Мария Жекова, Дечко Колев и Иван Панчов. В управителния съвет влизат адв. Дамян Георгиев - председател, Петко Петков, Геньо Петров - изп. директор, Николай Демирев и Огнян Караджов."
На 3 февруари 2008 г. Берое успява да се измъкне от кризата след като клубът на ветераните на Берое и националният фенклуб успяват да организират адвокати и чрез свързани фирми да заведат производство по несъстоятелност в старозагорския окръжен съд. Назначеният синдик Елка Неделчева Петрова прехвърля всички активи и пасиви на клуба на новосъздадено дружество ПФК Берое Стара Загора АД. То поема лиценза, членството в БФС, както и самия футболен клуб. В надзорния съвет на дружеството са избрани ген. Йордан Димитров (като представител на Христо Ковачки) - председател, Митко Динев, Иван Ангелов, Николай Далаков, Мария Жекова, Дечко Колев и Иван Панчов. В управителния съвет влизат адв. Дамян Георгиев - председател, Петко Петков, Геньо Петров - изп. директор, Николай Демирев и Огнян Караджов."