ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот djd » 04 сеп 2015 00:41

В статията на "Труд", която разпространиха всички сайтове сигурно има нещо вярно, но сигурно има и измислици. Може и да имало разговори в БФС, но какво смятат да правят Гришата и Манджука, анонимният автор няма как да знае.
Така че е още рано да правим изводи.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 04 сеп 2015 01:52

Е нали се стигна до там, че уж ще влезе синдик, който да говори с кредиторите на ЦСКА как да се редуцират задълженията и да се изплащат, като се оздравява дружеството или да ни фалират и да не вземат лев(което аз, ако имам да взимам пари ще предпочета да не се случи).Сега ново 20....А окръжни и др. глупости.... :shock:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 сеп 2015 07:37

Empty написа:Е нали се стигна до там, че уж ще влезе синдик, който да говори с кредиторите на ЦСКА как да се редуцират задълженията и да се изплащат, като се оздравява дружеството или да ни фалират и да не вземат лев(което аз, ако имам да взимам пари ще предпочета да не се случи).Сега ново 20....А окръжни и др. глупости.... :shock:

Просто се убедиха,че сме голяма сила,уплашиха се и се почнаха провокациите :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 сеп 2015 07:43

Beladona написа:
Red joker написа:
svetlan28 написа:
Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!

Повече прогнози няма да правя , омръзна ми да съм вечно прав !!!

Много е просто и литекс имаха по 5000 фена, сега имат 200 ....същото ще стане и при нас ! С различни цифри , но резултатът ще е подобен % тно ....

Моделът литекс е това просто , прогледнете !!!

Литекс просто затвориха кръга–200фена,5000 фена,200 фена. Нормален човек няма как да сравнява двата отбора,но ти давай не се притеснявай :) !

Затвориха го, щото ГГ вдигна ръце от тях,поради ред причини,но най-вече- просто там нещата достигнаха своя таван :!: :idea: Иначе беладонката става човек да се забавлява с него и да не го взема на много сериозно :lol: Не му се връзвайте-просто това му е ролята :idea: :!:

Гледай го пък тоя !? Удари ли тавана в ловеч .....лелелелел ! Ти ще удриш тавана на глупостта !!! Къв таван бе , ганчев дотира проекта 20 години , с ЦСКА няма да е по- различно .... Да е постигнал някакъв успешен футболен бизнес, да е на печалба , да е направил стабилен модел ....спира дотациите и клуба литекс умира ....всичко е сбъркано в модела литекс , нашенеца вика ударили тавана ....майко милааааааа !!!! Кви хора има тук !!!!

Да бе,само дето каза ,че в ЦСКА печалбите му са щели да са в пъти по-големи и е възхитен от публиката,която е в пъти повече, било на контроли,било на мачове от „В“ група :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 сеп 2015 10:06

Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!

Много е просто и литекс имаха по 5000 фена, сега имат 200 ....същото ще стане и при нас ! С различни цифри , но резултатът ще е подобен % тно ....

Не те знам от къде черпиш информация,а и не ме интересува!Гарантирам ти,че на следващото дерби(когато и да е това) тия 200 човека ще сме само от Бургас!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 сеп 2015 10:13

Empty написа:Е нали се стигна до там, че уж ще влезе синдик, който да говори с кредиторите на ЦСКА как да се редуцират задълженията и да се изплащат, като се оздравява дружеството или да ни фалират и да не вземат лев(което аз, ако имам да взимам пари ще предпочета да не се случи).Сега ново 20....А окръжни и др. глупости.... :shock:

Всичко е игра на нерви!Да видим кой ще издържи!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 сеп 2015 10:38

BRF написа:

Не те знам от къде черпиш информация,а и не ме интересува!Гарантирам ти,че на следващото дерби(когато и да е това) тия 200 човека ще сме само от Бургас!

Черпи информация-глупости.От къде?Тези,които уж са ръководство не знаят какво правят и как.Да виждаш някаква идея в действията им,последователност?
Манджуков и Милко държат акциите като билети за мач,пътуват насам-натам,говорят си нещо като ние на мач,малкото саше и той още е там.Като ходих
да си взема картата седят в ресторанта и си лафят-Марков,Джевизов,Велинов.Мъртвило,а не клуб.Както казваше един"Като нямаш намерение да месиш хляб
цял ден сееш брашно".А времето си минава.УЕФА и ФИФА няма да ни чакат ние да се наспим.
Както,ти преди две години беше казал -ще ходим на мачове,па до кога никой не знае.
пп.И така е вече десет години.ЦСКА е все едно будка за вестници,девета дупка на кавала.Минат веднъж на три месеца,огледат стадиона и си заминат.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 сеп 2015 11:01

petko.h.markov написа:Черпи информация-глупости.От къде?Тези,които уж са ръководство не знаят какво правят и как.Да виждаш някаква идея в действията им,последователност?
Манджуков и Милко държат акциите като билети за мач,пътуват насам-натам,говорят си нещо като ние на мач,малкото саше и той още е там.Като ходих
да си взема картата седят в ресторанта и си лафят-Марков,Джевизов,Велинов.Мъртвило,а не клуб.Както казваше един"Като нямаш намерение да месиш хляб
цял ден сееш брашно".А времето си минава.УЕФА и ФИФА няма да ни чакат ние да се наспим.
Както,ти преди две години беше казал -ще ходим на мачове,па до кога никой не знае.
пп.И така е вече десет години.ЦСКА е все едно будка за вестници,девета дупка на кавала.Минат веднъж на три месеца,огледат стадиона и си заминат.

Имам предвид,че нещата явно ги знае малко след като се случили и още не са излезли в медиите!Ама все ми е тая!Аз продължавам да съм на същото мнение,чакам си мачовете на ЦСКА с нетърпение,ходя на които мога,събираме се приятели да коментираме,докато има какво да се коментира!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 04 сеп 2015 11:41

petko.h.markov написа:
BRF написа:

Черпи информация-глупости.От къде?Тези,които уж са ръководство не знаят какво правят и как.Да виждаш някаква идея в действията им,последователност?

Как докога? Всяка новина за "бенефис" ни мобилизира. Заради изказването на Перуци и статията на Блиц и в. Труд(преписана от всички медии) на мача в неделя ще има около 10 000.
Тоя цикъл неделя - сряда, липсата на пауза за националните отбори и посещаемостта, много ги обърква в ГФС. Аха да съберат кураж и да накажат ЦСКА(или поне да изразят ясна, категорична и твърда позиция веднъж завинаги), но отпуските свършиха, а и трябват пари за нова дограма (или направо сграда и памперси са Васил Колев).

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 04 сеп 2015 12:12

"През есента на 2007 г. собственикът на Берое Николай Банев се отказва да издържа отбора и прехвърля всички акции на офшорна компания, за която се счита, че е негова собственост с името Трифън Дивелъпмънт. Въпреки това тимът показва добра игра в повечето мачове. На 10 януари 2008 23-ма играчи и 3-ма треньора разтрогват договорите си с Берое след провала на предвидена сделка за клуба с Митко Динев и Антон Андронов.
На 3 февруари 2008 г. Берое успява да се измъкне от кризата след като клубът на ветераните на Берое и националният фенклуб успяват да организират адвокати и чрез свързани фирми да заведат производство по несъстоятелност в старозагорския окръжен съд. Назначеният синдик Елка Неделчева Петрова прехвърля всички активи и пасиви на клуба на новосъздадено дружество ПФК Берое Стара Загора АД. То поема лиценза, членството в БФС, както и самия футболен клуб. В надзорния съвет на дружеството са избрани ген. Йордан Димитров (като представител на Христо Ковачки) - председател, Митко Динев, Иван Ангелов, Николай Далаков, Мария Жекова, Дечко Колев и Иван Панчов. В управителния съвет влизат адв. Дамян Георгиев - председател, Петко Петков, Геньо Петров - изп. директор, Николай Демирев и Огнян Караджов."

Върни се в “Архив”