Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дерижираха жребия за ШЛ в полза на Манчестър Юнайтед
Умник, Юнайтед има достатъчно висок коефицент,че да има правото да играе срещу отбор като Брюж а не срещу някой по силен.
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига 2015/2016
Не съм особено доволен от жребия на Валенсия. Монако са добър отбор, домакини са в реванша, а и имам симпатии към тях, така че се надявах да се разминем с тях. Всъщност обаче срещу такъв съперник много добре ще си проличи дали опитът ни за завръщане в ШЛ не е прибързан и дали 4-тото ни място през миналия сезон e било за добро. Тегав жребий и за Леверкузен, но се надявам да се справят с Лацио. ЦСКА М може би имаха късмет със Спортинг и се надявам пак да ги ударят като във финала за Купата на УЕФА през 2005 г. Ман Юн и Шахтьор може би с относителна лекота ще елиминират Брюж и Рапид, макар че специално белгийците са доста корав отбор.
В другия поток Базел са твърд фаворит в двойката си, но се надявам Йоканович с Макаби ТА да ги излъжат. Астана имат добри шансове срещу АПОЕЛ, макар че кипърците си остават фаворит в двубоя. Иска ми се Шкендербеу да елиминират Динамо З, ама не ми се вярва. Селтик според мен ще отпаднат от Малмьо, колкото и да не ми се иска. За последната двойка имам някакво предчувствие, че БАТЕ ще елиминират Партизан.
В другия поток Базел са твърд фаворит в двойката си, но се надявам Йоканович с Макаби ТА да ги излъжат. Астана имат добри шансове срещу АПОЕЛ, макар че кипърците си остават фаворит в двубоя. Иска ми се Шкендербеу да елиминират Динамо З, ама не ми се вярва. Селтик според мен ще отпаднат от Малмьо, колкото и да не ми се иска. За последната двойка имам някакво предчувствие, че БАТЕ ще елиминират Партизан.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Стана ми ясно, че този калъф NLO не е гледал и един мач на Брюж, който е много силен отбор и един от грандовете на белгийския футбол.
- Paul Scholes
- Контакти:
Какви жалки и завистливи човечета има в тоя форум, но не се и учудвам. За кой път срещам такъв като тебе... чак и тема пуснал за това, колко недоволен бил от жребия, че не знам си к'во, че и от Лацио сме щели да падаме, от Миньор, от Монтана.
Просто късмет, не знам за к'ъв нагласен жребий говориш, но Брюж са си стабилен отбор. БТВ - имаш грешка в заглавието, мисля че знаеш къде точно.

Здраейти
NLO написа:За пореден път тази гад Уефа манипулра жребиите. Обяснете как е възможно за най-комерсиалния отбор, който ще донесе и много приходи на Уефа с участието си в най-комерсиалния турнир да се падне точно най-лекият от всички останали възможен съперник - белгийския БрюжНа всеки е ясно, че срещу отбори като ЦСКА Москава и Монако всичко може да стане, а срещу отбор като Лацио дори са аутсайдер, но им се пада точно най-лекото съперниче - Брюж. Това не става за първи път, технологиите са толкова напреднали, че е фасулка работа да дерижират както си поискат жребиите, който вярва на топчетата да пуска 6/49.
Това за топчетата и 6/49 може и да е така

А, че и в ШЛ има нагласени работи - толкова много пари се разпределят - нормално е !! Точно за Брюж - не знам...

Я,па що мислим, че е "дирижираха" а не "дерижираха"?
Авторът на темата е доста глупав и нищо не вдява от футбол. Приятна вечер !
Колко малоумен и прост е българинът. Вижда конспирация във всичко. Авторът е доказателство.
-
- Контакти:
Финалът в Шампионска лига ще бъде Зенит -ЦСКА(Москва) ! Кой ще го спечели -това вече не знам!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!
-
- Контакти:
Re: Шампионска лига 2015/2016
Финалът в Шампионска лига ще бъде Зенит -ЦСКА(Москва) ! Кой ще го спечели -това вече не знам!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!