boabbb написа:hajitsu написа:boabbb написа:Зле са контролитеМачлета нещо не ми се гледат особено ...
Викаш, без Арсенал няма да струва турнирчето. Няк'ви си Барса и Реал кой ги е чувал.
Абсолютно
Друго си е да гледаш Арзенал.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:hajitsu написа:boabbb написа:Зле са контролитеМачлета нещо не ми се гледат особено ...
Викаш, без Арсенал няма да струва турнирчето. Няк'ви си Барса и Реал кой ги е чувал.
Абсолютно
Isco написа:boabbb написа:hajitsu написа:boabbb написа:Зле са контролитеМачлета нещо не ми се гледат особено ...
Абсолютно
Друго си е да гледаш Арзенал.Ще имаш възможност да ги гледаш в Купата на Азия или нещо от сорта заедно с Евертън,Стоук и зборен отбор от Азия или където се провежда турнира.
boabbb написа:Isco написа:boabbb написа:hajitsu написа:boabbb написа:Зле са контролитеМачлета нещо не ми се гледат особено ...
Абсолютно
Друго си е да гледаш Арзенал.Ще имаш възможност да ги гледаш в Купата на Азия или нещо от сорта заедно с Евертън,Стоук и зборен отбор от Азия или където се провежда турнира.
Ами, друго е ... Странно е да гледаш милиардерските отбори на една умряла държава ... Контрастът е потресаващ
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта