ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mekatoplina1
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 16:46

Каши, лупи като видеше животното се насираше , ти искаш искове да им пуска...росенчо им превзе дървеното, те умираха от страх да го изгонят. На ултрасите им трябват слаби собственици да могт да си дерибействат на воля или примерно зависими от кокаин полуръстове. Черепа приключваше проблема с футболното хулиганство на Армията за 15 минути, те може би затова се преселиха в джуджиландия.

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 16:49

Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:
Кашчей написа:
Елементарна липса на желание, както от страна на държавата, така и от страна на клубовете. Така е по-удобно да се насочва общественото недоволство.

Липсата на желание у клубовете , според мен, е защото повечето хора, които ги управляват нямат силата да го направят или , когато са я имали са пропуснали момента .Говорил съм с лупи и тодоров по въпроса, те го осъзнават, но нямат силици да се справят . Батков и баждеков също се осъзнаха, но месеци преди батьо да фалира. Иначе всички те разбират колко вредно е за самият продукт футбол това явление.

Как не им стигат силите?! Не могат по камерите да разпознаят кои са золумаджиите на стадиона и да заведат искове към тях ли? Да им тряснат полицейско постановление за недоближаване на стадион на по-малко от 500 метра и да се явяват в часа на мач в София и страната на техният "любим" отбор за подписка в РУ, където спокойно могат да прекарат времето до края на мача?
Това за вътре в стадионите. За извън...там вече думата нямат клубовете.

А вече има и доста по-съвременни методи от подписка в рпу по време на мача

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 16:54

Кашчей написа:
RedeviL написа:
BRF написа:
RedeviL написа:
BRF написа:http://www.livesport.bg/pyrvo-v-livesportbg-eto-novata-viziq-na-cska-snimkivideo-84109.html
Купувам!

Така ли ще изглежда дизайнът на номерата?

Не знам!Сигурно утре ще се разбере!

А, някъде четох, че била пусната партида с новите фланелки по магазините, която се е изчерпала. Аз също бих си закупил. Опредлено този модел бие предишните на Legea, поне по мое мнение.

Определено е така, а на мен ми хареса това, че емблемата е везана, а не щампована. Ще сте май единственият отбор на това ниво на първенството, играещ с такива екипи :)

ЦСКА трябва да играе с адидас или найк, но тъй като найк за БГ са некви олигофрени гърци,адидас е по- добре, но не адидаса на литекс , той е най-долнопробното outlet качество, а качествен .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2015 16:55

mekatoplina1 написа:Каши, лупи като видеше животното се насираше , ти искаш искове да им пуска...росенчо им превзе дървеното, те умираха от страх да го изгонят. На ултрасите им трябват слаби собственици да могт да си дерибействат на воля или примерно зависими от кокаин полуръстове. Черепа приключваше проблема с футболното хулиганство на Армията за 15 минути, те може би затова се преселиха в джуджиландия.

Помня аз как преди 10 години Божков, след поредните изцепки на феновете към него, беше заявил, че мести клуба в Бургас..мале какъв вой настана.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 17:02

Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:Каши, лупи като видеше животното се насираше , ти искаш искове да им пуска...росенчо им превзе дървеното, те умираха от страх да го изгонят. На ултрасите им трябват слаби собственици да могт да си дерибействат на воля или примерно зависими от кокаин полуръстове. Черепа приключваше проблема с футболното хулиганство на Армията за 15 минути, те може би затова се преселиха в джуджиландия.

Помня аз как преди 10 години Божков, след поредните изцепки на феновете към него, беше заявил, че мести клуба в Бургас..мале какъв вой настана.

Щеше да ги изгони като мръсни котета от Армията. всички фенове са добре дошли само по време на мач и то ако спазват правилата на стадиона, през останалото време нямат ама никаква работа там. Никаква охрана и никакви стюарди !!!! Това са си платени длъжности за хора професионалисти, феновете подкрепят отбора !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 юли 2015 19:14

Venko123 написа:
mekatoplina1 написа:Вчера наркоманите са замервали и Олигофрена на Гела с бомбички , евала ! Откакто оздравителите поеха нещата, на Армията стана страшно ! Бият,замерват....чудеса ! Хайде на мач с децата !!! Може и жена си да вземете !!!!

Астро, ти ли си?!

не това е градев и не зная защо му се връзвате .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 юли 2015 10:45

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 юли 2015 11:06

Тоя ще му пръсна баката, без нищо да ми е казал :!: Видя ли, че децата просят и им прибира парите, го е закъсал ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2015 11:42

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 24 юли 2015 12:25

Това кво общо има с възраждането на ЦСКА? Да не търсиш алтернативен източник на финансиране? :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”