ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 23 юли 2015 15:36

RedeviL написа:
BRF написа:
RedeviL написа:Разбира се, че всеки трябва да отговаря сам за себе си. В този ред на мисли, винаги съм се изумявал от методите на полицията за справяне с дадена ситуация в секторите с фенове, а именно бой по всички с палките... И това, при положение че има далеч по цивилизовани и деликатни начини за справяне с вандалите. Значи, те ги допускат до стадионите, а с тях и внасянето на купища бомби и всякакви други димки (тук отварям скоба, че не съм противник на хореографията, стига тя да не застрашава здравето на хората, както и нормалното провеждане на футболната среща), при което го отнасят останалите нормални фенове. Един такъв пример бе онзи знаменит мач с Левски на Герена, когато отново заради една малка групичка го отнесе цялата публика на ЦСКА.

Мога просто да обобщя,че в България футболно хулиганство няма!Не е никакъв проблем да се решат малкото проблеми!

Точно в това е парадоксът. На фона на някои други държави, където хулиганството е или продължава да бъде много по-масово развито, нашият проблем изглежда миниатюрен. Каква е причината да не го решат изцяло, не мога да кажа..

Толкова много проблеми могат лесно да се решат в тази държава,но не се прави.Явно трябва да е така!Не става въпрос само за футбола!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 15:50

Ще се съглася с думите на Кашчей - елементарна липса на желание. Това е проблем, който не застрашава пряко нечии интереси и спокойно може да бъде решен, но въпреки това не се прави нищо. Нещо подобно като с нарушенията по пътя. Могат да бъдат решени и даже биха внесли доста пари в ханзата, като от това би спечелило цялото общество, но отново липсва желание.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 15:51

BRF написа:http://www.livesport.bg/pyrvo-v-livesportbg-eto-novata-viziq-na-cska-snimkivideo-84109.html
Купувам!

Така ли ще изглежда дизайнът на номерата?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 юли 2015 15:53

RedeviL написа:
BRF написа:http://www.livesport.bg/pyrvo-v-livesportbg-eto-novata-viziq-na-cska-snimkivideo-84109.html
Купувам!

Не знам!Сигурно утре ще се разбере!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 15:58

BRF написа:
RedeviL написа:
Купувам!

А, някъде четох, че била пусната партида с новите фланелки по магазините, която се е изчерпала. Аз също бих си закупил. Опредлено този модел бие предишните на Legea, поне по мое мнение.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2015 16:04

RedeviL написа:
BRF написа:
RedeviL написа:
Купувам!

А, някъде четох, че била пусната партида с новите фланелки по магазините, която се е изчерпала. Аз също бих си закупил. Опредлено този модел бие предишните на Legea, поне по мое мнение.

Определено е така, а на мен ми хареса това, че емблемата е везана, а не щампована. Ще сте май единственият отбор на това ниво на първенството, играещ с такива екипи :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 юли 2015 16:07

RedeviL написа:
BRF написа:
RedeviL написа:
Купувам!

Поне ще ги разпространяват в мрежа от магазини.Ще можеш да отидеш,да пробваш да си избереш размер и така!На мене ми харесват!

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 16:08

Кашчей написа:
RedeviL написа:
BRF написа:
RedeviL написа:Разбира се, че всеки трябва да отговаря сам за себе си. В този ред на мисли, винаги съм се изумявал от методите на полицията за справяне с дадена ситуация в секторите с фенове, а именно бой по всички с палките... И това, при положение че има далеч по цивилизовани и деликатни начини за справяне с вандалите. Значи, те ги допускат до стадионите, а с тях и внасянето на купища бомби и всякакви други димки (тук отварям скоба, че не съм противник на хореографията, стига тя да не застрашава здравето на хората, както и нормалното провеждане на футболната среща), при което го отнасят останалите нормални фенове. Един такъв пример бе онзи знаменит мач с Левски на Герена, когато отново заради една малка групичка го отнесе цялата публика на ЦСКА.

Мога просто да обобщя,че в България футболно хулиганство няма!Не е никакъв проблем да се решат малкото проблеми!

Точно в това е парадоксът. На фона на някои други държави, където хулиганството е или продължава да бъде много по-масово развито, нашият проблем изглежда миниатюрен. Каква е причината да не го решат изцяло, не мога да кажа..

Елементарна липса на желание, както от страна на държавата, така и от страна на клубовете. Така е по-удобно да се насочва общественото недоволство.

Липсата на желание у клубовете , според мен, е защото повечето хора, които ги управляват нямат силата да го направят или , когато са я имали са пропуснали момента .Говорил съм с лупи и тодоров по въпроса, те го осъзнават, но нямат силици да се справят . Батков и баждеков също се осъзнаха, но месеци преди батьо да фалира. Иначе всички те разбират колко вредно е за самият продукт футбол това явление.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2015 16:26

mekatoplina1 написа:
Кашчей написа:
Елементарна липса на желание, както от страна на държавата, така и от страна на клубовете. Така е по-удобно да се насочва общественото недоволство.

Липсата на желание у клубовете , според мен, е защото повечето хора, които ги управляват нямат силата да го направят или , когато са я имали са пропуснали момента .Говорил съм с лупи и тодоров по въпроса, те го осъзнават, но нямат силици да се справят . Батков и баждеков също се осъзнаха, но месеци преди батьо да фалира. Иначе всички те разбират колко вредно е за самият продукт футбол това явление.

Как не им стигат силите?! Не могат по камерите да разпознаят кои са золумаджиите на стадиона и да заведат искове към тях ли? Да им тряснат полицейско постановление за недоближаване на стадион на по-малко от 500 метра и да се явяват в часа на мач в София и страната на техният "любим" отбор за подписка в РУ, където спокойно могат да прекарат времето до края на мача?
Това за вътре в стадионите. За извън...там вече думата нямат клубовете.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”