ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 13:46

Конкретни примери мога да ти дам за всеки един отбор. Аз за това и написах, че във всяко стадо си има мърша. За случая на Армията, сигурно са фенове на ЦСКА, но пак казвам, че това не е от особено значение. По-важното е да бъдат взети реални мерки, изцепките от подобен характер да се ограничат до минимум. То е ясно, че трудно ще се изкоренят напълно, но поне такива отрпеки да бъдат премахнати от стадионите и да се изтикат в ъгъла. Не е нормално да се случват такива вандалщини в центъра на европейска столица и то посред бял ден... А какви мерки трябва да се вземат, то е ясно. Нито сме откриватели на вандализма от страна на футболните фенове, нито на това, как трябва да се изкорени. По света примери, колкото щеш...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 юли 2015 13:53

RedeviL написа:Конкретни примери мога да ти дам за всеки един отбор. Аз за това и написах, че във всяко стадо си има мърша. За случая на Армията, сигурно са фенове на ЦСКА, но пак казвам, че това не е от особено значение. По-важното е да бъдат взети реални мерки, изцепките от подобен характер да се ограничат до минимум. То е ясно, че трудно ще се изкоренят напълно, но поне такива отрпеки да бъдат премахнати от стадионите и да се изтикат в ъгъла. Не е нормално да се случват такива вандалщини в центъра на европейска столица и то посред бял ден... А какви мерки трябва да се вземат, то е ясно. Нито сме откриватели на вандализма от страна на футболните фенове, нито на това, как трябва да се изкорени. По света примери, колкото щеш...

Така е-вандала си е вандал,хулигана си е хулиган!Дали е фен на футболен отбор или е фен на мотори,коли,голи дупета.............................няма значение!Не приема,че след като е станало там-феновете на ЦСКА сме отрепки!Преди години ядох бой в к-кс Славейков в Бургас,ама не обвинявах всички хора от комплекс,да не говорим че имам много приятели там!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 юли 2015 13:54

mekatoplina1 написа:
BRF написа:
mekatoplina1 написа:
BRF написа:
mekatoplina1 написа:Или некви скинари, а кой ще ме пази от ,наркомани,побойници,крадци и боклуци ????

Родната полиция или за по-добре не излизай от вкъщи! ;)
Да не забравя,не отваряй на непознати,даже по-добре ако се звънне на врата се прави ,че няма никой!

Значи викаш случайно пребиха , 4-5 човека в радиус от 100 метра от входа на Армията за няколко месеца ....учил ли си някога статистика или теория на вероятностите ....всъщност какво ли те питам, то е ясно.....и винаги извършитлите са татуирана глутница по разкази на потърпевшите...

Който има татуировка е фен :o !Имаш ли представа колко хора са татуирани в България :lol: ?Не знаех,че половин България ходи да хулиганства по стадионите!
По теорията на вероятностите става нещо на Армията,ммммдаааааааам!
Съвет-ако някога излезеш навън(защото навън е страшно) не ходи на кафето на Армията!На всякъде другаде е безопасно!Скоро имаше един парад за такива като тебе-взимаш нещо с цветовете на дъгата и си ти :lol: !Само любов има там!

Мисля скоро кафето на армията да е най- безопасното място в сф. Имаш ли снимка, че ще правя една кампания " НЕ на дрогата " , да ти я висна пред кафето и на моста на влюбените до НДК ???

Почвай да разчистваш!Колкото до снимката,сляп ли си?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 13:56

Нужна е съвместна работа на институциите с клубовете, които притежават по-големи фенски маси и нещата могат да започнат да се получават. Докато обаче самите клубове дават работа на откровени хулигани като стюарди или охрана на стадиона, резултатът ще е точно такъв.

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 14:02

BRF написа:
mekatoplina1 написа:
BRF написа:
mekatoplina1 написа:
BRF написа:
mekatoplina1 написа:Или некви скинари, а кой ще ме пази от ,наркомани,побойници,крадци и боклуци ????

Родната полиция или за по-добре не излизай от вкъщи! ;)
Да не забравя,не отваряй на непознати,даже по-добре ако се звънне на врата се прави ,че няма никой!

Значи викаш случайно пребиха , 4-5 човека в радиус от 100 метра от входа на Армията за няколко месеца ....учил ли си някога статистика или теория на вероятностите ....всъщност какво ли те питам, то е ясно.....и винаги извършитлите са татуирана глутница по разкази на потърпевшите...

Който има татуировка е фен :o !Имаш ли представа колко хора са татуирани в България :lol: ?Не знаех,че половин България ходи да хулиганства по стадионите!
По теорията на вероятностите става нещо на Армията,ммммдаааааааам!
Съвет-ако някога излезеш навън(защото навън е страшно) не ходи на кафето на Армията!На всякъде другаде е безопасно!Скоро имаше един парад за такива като тебе-взимаш нещо с цветовете на дъгата и си ти :lol: !Само любов има там!

Мисля скоро кафето на армията да е най- безопасното място в сф. Имаш ли снимка, че ще правя една кампания " НЕ на дрогата " , да ти я висна пред кафето и на моста на влюбените до НДК ???

Почвай да разчистваш!Колкото до снимката,сляп ли си?

Дай неква паспортна, тази трябва да ти я мина през телескопа хабъл

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 14:03

RedeviL написа:Нужна е съвместна работа на институциите с клубовете, които притежават по-големи фенски маси и нещата могат да започнат да се получават. Докато обаче самите клубове дават работа на откровени хулигани като стюарди или охрана на стадиона, резултатът ще е точно такъв.

Подкрепям напълно.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 14:07

BRF написа:
RedeviL написа:Конкретни примери мога да ти дам за всеки един отбор. Аз за това и написах, че във всяко стадо си има мърша. За случая на Армията, сигурно са фенове на ЦСКА, но пак казвам, че това не е от особено значение. По-важното е да бъдат взети реални мерки, изцепките от подобен характер да се ограничат до минимум. То е ясно, че трудно ще се изкоренят напълно, но поне такива отрпеки да бъдат премахнати от стадионите и да се изтикат в ъгъла. Не е нормално да се случват такива вандалщини в центъра на европейска столица и то посред бял ден... А какви мерки трябва да се вземат, то е ясно. Нито сме откриватели на вандализма от страна на футболните фенове, нито на това, как трябва да се изкорени. По света примери, колкото щеш...

Така е-вандала си е вандал,хулигана си е хулиган!Дали е фен на футболен отбор или е фен на мотори,коли,голи дупета.............................няма значение!Не приема,че след като е станало там-феновете на ЦСКА сме отрепки!Преди години ядох бой в к-кс Славейков в Бургас,ама не обвинявах всички хора от комплекс,да не говорим че имам много приятели там!

Асболютно. Хората, които ходят по-често на футболни мачове знаят за какво иде реч... На едно дерби между Левски и ЦСКА (например) ходят средно между 10-15 хиляди души. Е, колко от тези хора реално са хулигани!? Не повече от 200-300 човека на кръст във всяка агитка, изключвам тези, дето им пригласят и се правят на такива... На целия този фон просто не е честно да слагаме всички под общ знаменател.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 14:20

mekatoplina1 написа:
RedeviL написа:Нужна е съвместна работа на институциите с клубовете, които притежават по-големи фенски маси и нещата могат да започнат да се получават. Докато обаче самите клубове дават работа на откровени хулигани като стюарди или охрана на стадиона, резултатът ще е точно такъв.

Подкрепям напълно.

И още нещо. С това, което съм написал по-нагоре, съм далеч от мисълта, че цялата вина е само в клубовете, а полицията, разбираш ли, си върши работата чудесно. При тях също има доста трески за дялане. Абе, дет' се вика - всичко може, стига да искаш! ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 юли 2015 14:22

RedeviL написа:Асболютно. Хората, които ходят по-често на футболни мачове знаят за какво иде реч... На едно дерби между Левски и ЦСКА (например) ходят средно между 10-15 хиляди души. Е, колко от тези хора реално са хулигани!? Не повече от 200-300 човека на кръст във всяка агитка, изключвам тези, дето им пригласят и се правят на такива... На целия този фон просто не е честно да слагаме всички под общ знаменател.

Факт!Ходя по стадионите в България където играе ЦСКА и пътувам с всякакви хора!Много съм далеч от определението вандал,ама понеже ходя по мачове трябва да съм такъв :lol: Затова десетки пъти тук съм писал,че всеки отговаря за себе си,а не да се слагат всички под общ знаменател!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 юли 2015 14:29

mekatoplina1 написа:
GOLEADOR написа:Модераторите или да заключват темата или да вземат мерки и да озаптят двата трола които я налазиха!Вие сте на ход! :shock: :( :o

Мислех, че си в ремисия, но явно си неспасяем случай ти ....уви !

Боклук смотан,колкото и да кълнеш да знаеш,че всичко се връща.И когато лекаря ти съобщи,че за теб,родителите ти,децата ти или внуците ти няма ремисия,спомни си как си кълнал във форума на гонг и как господ ти го връща на теб и твоите близки,тъпанар нещастен!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”