ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

4x4
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 4x4 » 11 юли 2015 20:55

Ми аз от както майка ми каза че Левски са си избрали това свято име за да привлекат привърженици и Спартак, но ЦСКА е отбора на баща ми и така..
Най-ми трепна сърцето като Стоичков го набута на Субисарета. Ти помниш ли го тоз мач?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 11 юли 2015 20:59

^ :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2015 21:12

4x4 написа:Ми аз от както майка ми каза че Левски са си избрали това свято име за да привлекат привърженици и Спартак, но ЦСКА е отбора на баща ми и така..
Най-ми трепна сърцето като Стоичков го набута на Субисарета. Ти помниш ли го тоз мач?

А когато Недялко Младенов направи безумната дузпа, при излизаща в аут топка..трепна ли ти пак :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 11 юли 2015 21:33

Кашчей написа:
4x4 написа:Ми аз от както майка ми каза че Левски са си избрали това свято име за да привлекат привърженици и Спартак, но ЦСКА е отбора на баща ми и така..

А когато Недялко Младенов направи безумната дузпа, при излизаща в аут топка..трепна ли ти пак :(

Абе нали ти казах, най - ми трепна като Стоичков го набута на Субисарета и това на цветен телевизор го гледах целия мач сам. Без дядовци, баби и друга рода.
Оставиха ме да си гледам мача, паднахме, не помня друго от мача освен на Стоичков гола
Ти кога стана Чорбар ?

Потребителски аватар
s_X_e

Мнениеот s_X_e » 11 юли 2015 21:39

Не си спомням гола, ако трябва да съм честен. Тогава съм бил 4-годишен... Но съм гледал мача няколко пъти на повторения!
[center][rimg]http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/cska.gif[/rimg]
Още от дете, запали моето сърце, винаги ще бъда верен, аз обичам ЦСКА!
Полудяваме, ние сме армейците! Тази безгранична лудост никога не ще умре!
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2015 21:42

4x4 написа:
Кашчей написа:

Абе нали ти казах, най - ми трепна като Стоичков го набута на Субисарета и това на цветен телевизор го гледах целия мач сам. Без дядовци, баби и друга рода.
Оставиха ме да си гледам мача, паднахме, не помня друго от мача освен на Стоичков гола
Ти кога стана Чорбар ?

Ми то и аз го гледах, но не сам и също на цветен. Така изревах при прехвърлящия на Стоичков, че баща ми ме пита дали съм в ред :mrgreen:
Всъщност, по онова време за мен в ЕКТ играеха българи и не правех разлика кой точно български отбор играе. Нямах такъв досег с надменни и гадни отвсякъде "фенове", които постепенно промениха виждането ми. И сега ми е гадно, когато българските отбори губят, но има и някаква гадна нотка на задоволство, ако това са отборите на най-самовлюбените и нагли фенове (не говоря за привърженици).
С приятел, привърженик на ЦСКА, гледахме заедно оня страхотен и злополучен мач със Стяуа, когато от 1:3 стана 3:3..и двамата скачахме и се радвахме, или ядосвахме. Сега ще ми е все тая как завършва мач на ЦСКА в ЕКТ, за съжаление.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
s_X_e

Мнениеот s_X_e » 11 юли 2015 21:45

А каква е тази препратка от подписа Ви?
[center][rimg]http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/cska.gif[/rimg]
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2015 21:45

s_X_e написа:Не си спомням гола, ако трябва да съм честен. Тогава съм бил 4-годишен... Но съм гледал мача няколко пъти на повторения!

Всъщност след този мач Кройф реши, че трябва да има Стоичков състава си, а голът и досега си го спомням. Не всеки може да направи такова прехвърляне.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 11 юли 2015 21:52

Кашчей написа:
s_X_e написа:Не си спомням гола, ако трябва да съм честен. Тогава съм бил 4-годишен... Но съм гледал мача няколко пъти на повторения!

Всъщност след този мач Кройф реши, че трябва да има Стоичков състава си, а голът и досега си го спомням. Не всеки може да направи такова прехвърляне.

Копна я май топката в стил Бербатов :mrgreen:

Сега ще се разровя из нета да видя ;)

Потребителски аватар
s_X_e

Мнениеот s_X_e » 11 юли 2015 21:56

Може да ме помислите за луд или прекалено вманиачен, но Стоичков и Бербатов в най-добрите си години по нищо не отстъпват на сегашните Меси и Роналдо, които според мен са много прехвалени!
[/center]

Върни се в “Архив”