Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот ShooterMan » 10 юли 2015 18:47

При такава ситуация аз съм просто в недоумение, наистина. Най-добрият ни и класен полузащитник, този, който прави РАЗЛИКАТА и шоуто да иска да подпише, а отсреща до го държат просто на тренировки на добра воля...просто наистина - НЕДОУМЕНИЕ, тотално! ЕРНАНДЕС е играч, какъвто изобщо няма да намерим ако ще 100 свободни агента да минат. Това е играч, който се КУПУВА С ПАРИ, нещото, което свърши Домуз и сега ни идва дюшеш, иска да играе за нас, свалил си е претенциите....а те? Шок, тотален при това....

ПС: Всички искаме ЖОРО да играе и ще играе, но на 35 г. е абсурдна идеята да го поставяме крайъгълен камък в плановете за отбора. Последния път, когато се правеше това около 33 г. играч последиците след това ги видяхме какви бяха. Да влиза да надъхва публика и съотборници - да, да прави шоу - да, но съм абсолютно убеден, че дните му във футбола са преброени и това е факт и няма смисъл от самозалъгване, че ще е същия играч като от преди години....просто няма как да се случи това :(
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 10 юли 2015 18:54

Барона помниш ли до колко години игра, Жоро може да играе на познатото ниво още поне 2-3 години. В Китай тренират и играят много силов футбол, а той беше на много добро ниво там, като се оправи от контузията и влезе във форма и ако Петев има поне малко ум ще го извика и в националния отбор.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 10 юли 2015 19:05

bayern_munchen написа:
koseto40 написа:Време е пак да се срещнете с Илиан...Отдавна не ти е слушал глупостите...Ама ти му припомни,как си му помагал по биология в дисекцията на твоите себеподобни...т.е. червеите..:)))))))

Браво, на простаците акъла им работи само когато трябва да обиждат.

Нужно ли е да се връщам назад и да припомням постоянните ти обиди и клетви към знайни и незнайни футболисти,треньори и съфорумници..така че,когато прочетеш истината за себе си,малко се замисли....И..така и не ми отговори на въпроса-на кой БГ отбор симпатизираш? :))))))))))

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 юли 2015 19:31

Най-важното нещо сега е да се предложи договор на МЕХИЯ, защото откъм организаторската част на играта е незаменима фигура, а и характера му е готин, пасва на отбор и съотборници. Видяхме и на Финала какво направи... :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 10 юли 2015 19:41

ShooterMan написа:Най-важното нещо сега е да се предложи договор на МЕХИЯ, защото откъм организаторската част на играта е незаменима фигура, а и характера му е готин, пасва на отбор и съотборници. Видяхме и на Финала какво направи... :arrow:

За това иде реч......ако изкарвах по 4000 евра на месец аз щях да му давам полувината сямо и само да играе при нас но за съжеление не мога.Писах че ако някой има дума с ТИМ нека рязбере защо не му предлагат и дя сме спокойни че не е другаде грешката.Но да не искаш да говориш просто така човешки с един прекрасен (това днес го разбрах) и супер футболист за нашите стандарти за мен е непонятно. Момчето за малко да се разплаче днес че никой не го пита от клуба той какво иска и така нататък.А копуваме някакви недоказани ментетта...Срамно е за мен.А преди време имахме и едно испанче...и то страхотно момче и футболист и пак го изтървахме....

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 юли 2015 19:47

charlitobg написа:Греенпик ли си не знам какво си колега но аз глупости като някой хора в форума не съм писал.....капито ??? Не карам на никого да ми вярва но това което ще ви кажа е само едно....Адмирала си пази мястото и го е страх да каже на ръководството ни за проблема с Ернандес и по тази причина понеже Колето е добър по душа му е разрешил да тренира с нас. Ясно ли се исказах ??? А това че ТИМ или някой който управлява клуба не знае друг език освен Български аз не съм виновен...!!! Всеки уважаващ себе си бизнесмен трябва да знае поне един чужд език освен Български и Руски ) Вярвам че повечето от вас ме разбират за какво иде реч......Време за разсмисъл ))

Aха не си писал :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 юли 2015 19:54

Все си мисля, че ще станат работите. Още като видях, че са картотекирали 24, а не 25 играча предположих, че пазят мястото за ЕРНАНДЕС. Освен това - защо пък утре да не ни изненадат приятно като го представят и него на официалното представяне на отбора? Не вярвам да са чак толкова тъпи шефовете ни и да го отпишат с лека ръка при положение, че и те със сигурност са наясно, че това е най-класния ни халф, а КОЛЬО ясно, че няма да го отпише, той е футболен човек и много, ама много добре знае какво е да имаш един прекрасен играч точно на тази позиция да ти прави играта. Ако имаш такъв играч като МЕХИЯ целия отбор може да играе прекрасно, ако там е някой бездарник - нито БАКАРИ, нито КУРЬОР или който и да било е в състояние да покаже класа. Сигурен съм, че шефовете или поне някой от тях хвърля едно око тука - да погледнат втория гол, победния гол над говедата в Бургас....МАТИЯ овладява, подава на МЕХИЯ и тръгва през центъра....МЕХИЯ вместо да хвърли топката към тъча, като типичен безидеен халф, стандартен и без много класа я пуска към играча на скорост и виждаме какво следва...Това е визия, четене на играта, гледане 2-3 хода напред, мисъл, а не стериотипна игра и точно в този сезон на доста изравнени сили...точно това са тънките моменти правещи разликите :idea:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 10 юли 2015 20:52

Добре де,Ернандес няма ли си мениджър,който да говори с ръководството :shock:
За вас моряци ний живеем...

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 10 юли 2015 21:30

koseto40 написа:
bayern_munchen написа:
koseto40 написа:Време е пак да се срещнете с Илиан...Отдавна не ти е слушал глупостите...Ама ти му припомни,как си му помагал по биология в дисекцията на твоите себеподобни...т.е. червеите..:)))))))

Браво, на простаците акъла им работи само когато трябва да обиждат.

Нужно ли е да се връщам назад и да припомням постоянните ти обиди и клетви към знайни и незнайни футболисти,треньори и съфорумници..така че,когато прочетеш истината за себе си,малко се замисли....И..така и не ми отговори на въпроса-на кой БГ отбор симпатизираш? :))))))))))

Много ми е интересно къде съм обиждал съфорумници и искам да ми го покажеш. Аз говоря срещу хора, които не си вършат работата, за която им се плаща в отбора, нищо лично към никого, камоли във форума, мен ме интересува Черно море да върви напред, не съм фен на футболист и треньор, фен съм на Черно море!

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 10 юли 2015 21:43

На 16.07.2015 в Разград е идеалния момент да покажем, че искаме Ернандес ;) Мисля, че ръководството изчаква да види какво ще стане в мачовете с Динамо за да реши за него. Ще видим! Аз съм оптимист, сигурен съм, че ще сме по силни от миналия сезон. Прогнозата ми е победа 3-1 :)

Върни се в “Архив”