Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

4oKuTo
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот 4oKuTo » 06 юли 2015 16:20

Varnauser написа:Ако се появят истински амбиции, клубът ще трябва да рискува с привличането на по-скъпи футболисти. Както сега правят в Берое. Дано дойде момент за такъв риск, но не и преди да са готови другите необходими неща - терен, стадион и т. н.

Берое не взима толкова скъпи футболисти. Няма някакво по - специално увеличение на бюджета, всички са свободни агенти. Ако се даваха по - големи заплати от тези досега, които са с таван 5000 евро за чужденците и самия Хубчев, то може би нямаше да ни отрежат Жуан Фелипе, Дамян Трифкович или Георги Костадинов, на когото беше предложен почти тавана, но предпочете Левски...

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 06 юли 2015 16:35

Добре бе хора, не искам да се заяждам, но говорите за амбиции и цели, ами ето ги - спечелихме купата, ще играем в Лига Европа, финал за Суперкупата...Какви по-големи причини и основания за ТИМ да поразвържат кесията (за играчи, стадион и т.н.). Доколкото си спомням обещаха това лято да има ремонт на Тича, а няма такъв. Относно селекцията си мисля, че отново, като всяка година закъсняваме с привличането на нови играчи. Според мен, още три-четири дни след спечелването на купата, трябваше да сме готови със селекцията и да си сработваме отбора в предстоящите контроли. Особено след като знаехме, че ни предстои тежък и натоварен сезон (най-вече в началото), но...

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 06 юли 2015 16:39

4oKuTo написа:
Varnauser написа:Ако се появят истински амбиции, клубът ще трябва да рискува с привличането на по-скъпи футболисти. Както сега правят в Берое. Дано дойде момент за такъв риск, но не и преди да са готови другите необходими неща - терен, стадион и т. н.

Берое не взима толкова скъпи футболисти. Няма някакво по - специално увеличение на бюджета, всички са свободни агенти. Ако се даваха по - големи заплати от тези досега, които са с таван 5000 евро за чужденците и самия Хубчев, то може би нямаше да ни отрежат Жуан Фелипе, Дамян Трифкович или Георги Костадинов, на когото беше предложен почти тавана, но предпочете Левски...

:) В България купува само Лудогорец, останалите подписват със свободни агенти. Само че някои от тях искат едни пари, други - по-малко. В нашето ръководство са фенове на "другите". :)

Успех на Берое срещу Брьондби!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 06 юли 2015 16:40

Прав е black sea, стига толкова. Докараха Купата на Тича и то на минимални разноски като се има предвид конкурентите какви пари хвърляха и постигнаха само няколко калъфки, а някои от трупане на дългове стигнаха и до В група, така че за ТИМ сега е най-удобния момент да свият бюджета и да атакуват златната среда, спокойствие абсолютно, дори и за Тича решиха, че няма смисъл да го ремонтиран, нали феновете са щастливи и доволни. Догодина Красен Кралев ще даде 1 млн, ще сменят терена, ще сложат 4 лампи, ще боядисат тук там, няколко нови седалки и всичко е наред. За съжаление, мисля че това беше пика, аз не виждам желание да се превърне Черно море във фактор, дори в най-удобния момент за това, когато на един от двата вредителя на футбола ни им беше показан червен картон за кражбите на футболисти и борчовете им.
Последна промяна от bez-nick на 06 юли 2015 16:47, променено общо 1 път.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 06 юли 2015 16:45

Varnauser написа:
4oKuTo написа:

:) В България купува само Лудогорец, останалите подписват със свободни агенти. Само че някои от тях искат едни пари, други - по-малко. В нашето ръководство са фенове на "другите". :)

Успех на Берое срещу Брьондби!

Kато стана въпрос за Берое, вижте този възрастен човек, който обикаля света облечен в цветовете на любимия си отбор. Наистина адмриации за този човек. Капацитета няма да е лошо вместо само да плюе по отбора и треньора, да вземе да посети поне едно гостуване, да не е в Минск, ами поне до Разград да се разходи
http://www.novsport.com/news1554071_1022.html
Последна промяна от bez-nick на 06 юли 2015 17:05, променено общо 2 пъти.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 06 юли 2015 16:48

black sea написа:Добре бе хора, не искам да се заяждам, но говорите за амбиции и цели, ами ето ги - спечелихме купата, ще играем в Лига Европа, финал за Суперкупата...Какви по-големи причини и основания за ТИМ да поразвържат кесията (за играчи, стадион и т.н.). Доколкото си спомням обещаха това лято да има ремонт на Тича, а няма такъв. Относно селекцията си мисля, че отново, като всяка година закъсняваме с привличането на нови играчи. Според мен, още три-четири дни след спечелването на купата, трябваше да сме готови със селекцията и да си сработваме отбора в предстоящите контроли. Особено след като знаехме, че ни предстои тежък и натоварен сезон (най-вече в началото), но...

Лично аз мисля, че Маринов и Шабан са оценили твърде високо възможността за представяне в Лига Европа за сметка на по-ниски заплати, когато предлагат договори на исканите играчи. Може би точно това е тънкият момент, но дали при нас ще се отиграе с успех - ще видим.

Дано само случаят не е: Взехме първи трофей от толкова години, какво повече искате!?

Все пак мисля, че трябва да сме по-търпеливи и оптимисти. Но и да не се заблуждаваме, че възможностите на отбора са кой-знае какви. Постоянство на високо ниво с настоящия състав - по-скоро трудно, но дано греша.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 06 юли 2015 16:57

Успех и на вас срещу беларусите, ще е много трудно, но не и невъзможно. За мен имате доста стабилен отбор и в момента, така че ще сте фактор.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 06 юли 2015 17:00

Ако сега не искат да дават пари и да преследват цели, след 2 години като се върне Цска с Ганчев в А група, ще е много трудно, но народът го е казал: ''на сила, хубост не става''.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 06 юли 2015 17:34

Никак не е за пренебрегване и финансовия въпрос на нещата, особено от тази година. При евентуално отстраняване на Динамо (Минск) и ако следващия съперник е силен и известен отбор, да кажем немски, то съвсем спокойно можем да спечелим до около 1,5 млн. евро общо (полагаемото от УЕФА, билети, ТВ права). А да не говорим ако, съвсем, съвсем случайно влезем в групите - оправяме си бюджета за няколко години напред. Така, че какъв по-голям стимул от това, нали и без друго постоянно от ТИМ се оплакват, че няма никаква възвръщаемост на средствата, които дават за издръжка на ПФК Черно море. Разберете - единствения начин и единствената възможност за ''избивка" и печалба, евентуално, са ЕКТ...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 юли 2015 17:35

Varnauser написа:Дано само случаят не е: Взехме първи трофей от толкова години, какво повече искате!?

Точно това е случаят. Няма какво да се лъжем.
Мен най-много ме дразни използването на отборът ни с политически цели.
Боклукът Портних идва на Тича (а той не е бил на наш мач) и почва да се пиари.
Абе боклук нещастен защо не доведеш русата си женичка и детето си , и не ги настаниш на изпочупените и мръсни седалки. А когато на детето му се наложи да посети тоалетна да го заведеш в тези на Тича :mrgreen: . Иначе се отваря и заиграва с мутрите от ТИМ.

Върни се в “Архив”