Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

koseto40
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот koseto40 » 04 юли 2015 16:12

А сега по същество вече...:) Днес стана добра проверка,бяха разиграни няколко тактически варианта,имаше голове,здраво тичане,хъс и желание...Новото ни крило,Васев,днес игра доста по разкрепостено и показа интересни неща.Иска ми се Бекир,въпреки красивия гол,който вкара,още да изостри играта си,да е по полезен за отбора и в двете фази -защита и нападение...Доста е плах и несигурен,нямам идея на какво се дължи,след всичките шансове,които му се дават...А още повече и че стратега му беше написал домашното по математика...:))))))))) У всички иначе личеше желание за игра,харесаха ми и малките ни надежди от дубъла,включиха се отлично...Чакаме следващата седмица с надежда за още качествени попълнения,които неминуемо ще дойдат...Призовавам истинските привърженици на отбора-нека не бъдем черногледи,да мислим позитивно и да подкрепяме отбора във всяка една ситуация...Много е лесно да викаме и пляскаме,когато водим с 3-0..Отбора има нужда повече от нас в трудните моменти...Както е сега,примерно...НАПРЕД,МОРЯЦИИИИИИ... :)

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 04 юли 2015 18:11

Днес гледах около 30 мин. от двустранната-останах с добри впечатления,но освен това чух и доста неща,кое вярно и кое не-времето ще покаже!
1.В понеделник пускат билетите за мача с Динамо.
2.Дори и да се оправи Жиньо,като централен защитник на 16.май ще играе Паланков.
3.Живко се нарязъл-затова е изгонен,не вярвам ,че ще ходи в Левски(те там боб хвърлят за него)и Гонзо го беше отстранявал за същото!
4.Предвид селекцията на тима на Жоро Илиев (Гудьонсен,Микаел) и неговата контузия, няма да е голяма изненада ако зимата си е при нас!
5.Централен защитник няма да е Д.Димов(макар и да е тук и свободен агент).

Ами това е!Пак пиша, че това чух ,това пиша-който иска да го приема за чиста монета.Някой знае ли дали ще има организиран транспорт за Разград или всеки се спасява по единично?
П.С. Няма ли кой да изтрие по айпи това недоразумение стратег,капацитет,отворко и т.н.Този дразни повече и от Блу алабала и спартаклията,
GO HARD OR GO HOME!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 юли 2015 18:42

Беше ясно, че след спечелената Купа и преди това медалите, класиранията в ЕКТ и т.н. АДМИРАЛА ще има нови и нови "провърженици". Най-вече от редовете на издухани и дебилни чичаци и дъртаци, които на всичко намират кусурите. Впрочем, те не спряха да плюят ИЛИАН по времето, когато беше треньор, а сега тръгнали да ми говорят колко голям специалист бил ха-ха! От АДМИРАЛА по-голям няма, това е, с успехите си го доказа. И най-важното - БРУТАЛНО се изгаври и то на Финал, на перфектен терен (пиша го за дебилните фенове на Леевски) с онова НЕДОРАЗУМЕНИЕ - бесния БЕЗДАРНИК Тройчо Троев, който ако не го бяха ИЗГОНИЛИ от Разград НИКОГА нямаше да видят ШЛ. Не ми пука какво става с Димов, но много повече ме вълнува въпроса с ЕРНАНДЕС! Виждам, че все така интензивно си тренира с отбора, играе в контроли и т.н.....кога ще има договор, това е най-важния въпрос! Има голяма разлика от отбор с МЕХИЯ и без МЕХИЯ! Междудругото - супер ще е ЖОРО ИЛИЕВ да се върне и то защо не от октомври ?! Ако няма да разчитат на него в Китай да го пускат и като се възстанови - което е средата на септември да си го взимаме 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 04 юли 2015 19:04

Един е Жоро Илиев!!! Но...ключа за палатката е в Мехия!!!

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 04 юли 2015 19:12

stratega написа:И за какво да го ям, за това че казвам истината за Спасов ли?Какво общо има Спасов с Черно море. Много скоро ще му бият шута, запомнете го от мен. Да идва Илиян Илиев поне 5 нива над Спасов като знания и възможности, аз Спасов си го знам много добре, приятел ми е, но не може да просперира, ако се видим скоро ще му го кажа това, нямам никакъв проблем, ако иска да се сърди. Искам Черно море да се развива и да се сложи кадърен специалист, това да взимат играчи от В група е пълен срам, сега и без Живко Атанасов, в защита сме гола вода. Спасов да се маха, обичайте си го колкото искате, ако искате и във вас си го вземете, аз обаче обичам Черно море, друго не ме интересува.

Кой точно определя дали един треньор е класен или не? Това не са нито журналистите, нито специалистите, нито пък феновете. Определят го успехите му!

Никола Спасов е единствения треньор донесъл медали на Черно море в А група от 1953-та насам!
Никола Спасов е единствения треньор, при който Черно море печели Купата на България, откакто този турнир съществува като самостоятелен!
Всички европейски мачове (не броя Интертото за сериозен ЕКТ) на Черно море в историята са под ръководството на Никола Спасов!
Никола Спасов е най-успешния треньор на Черно море през последните 62 години!

Всичко друго са празни приказки и субективни оценки без покритие.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 04 юли 2015 20:11

Aбе успешен,ама..що не вземе Теодор Стефанов от Созопол,това само не мога да разбера...:))))))))))))))))) А колкото до Мехия...нека не си правим напразни илюзии,доколкото разбрах днес,сметките ще са без него...колкото и кофти новина да е това,но...това е реалността...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 юли 2015 08:21

Отново хандбален резултат при двустранната игра. За мен това е доказателство, че защитата ни не е на ниво.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 юли 2015 09:01

stratega написа:това да взимат играчи от В група е пълен срам,

Искам да попитам само, къде е играл Теодор Стефанов преди дебютния сезон на Созопол в професионалния футбол?
сега и без Живко Атанасов, в защита сме гола вода.

Добре, че беше Живко, единствено на него се крепеше защитата ни. Направо сме обречени без него.

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 05 юли 2015 09:08

Някой да я забелязал някакво спречкване между футболистите вчера след играта?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 юли 2015 09:12

ВАРНА написа:Някой да я забелязал някакво спречкване между футболистите вчера след играта?

Не след,а по време на играта!Дребна работа!Всичко беше изгладено веднага!!!

Върни се в “Архив”