ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Вероятно през следващата седмица

Мнениеот GOLEADOR » 04 юли 2015 11:49

"Драми няма, всичко е наред. Не е имало "засечки" на сделката, каквито писания се появиха. Някои от хората, които са свързани с процеса по прехвърляне на акциите, не бяха в България, така че нямаше как да се осъществи това нещо. Вероятно през следващата седмица прехвърлянето ще е факт и ЦСКА ще има нови собственици", обяви Тодоров. :roll:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 04 юли 2015 12:15

Този дисни ленд беше построен на мястото на гора, която беше изсечена. Ловния парк е продължение на Борисовата градина, навремето там Борис III е ловил сърни.
В момента от този парк са останали само стърчащи железа. Иначе,представи си изсечена гора в разстояние на почти километър дължина и половин километър ширина и на това място построено какво ли не. Всичко това е заслуга точно на Диков.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Вероятно през следващата седмица

Мнениеот vaskonti » 04 юли 2015 12:20

GOLEADOR написа:"Драми няма, всичко е наред. Не е имало "засечки" на сделката, каквито писания се появиха. Някои от хората, които са свързани с процеса по прехвърляне на акциите, не бяха в България, така че нямаше как да се осъществи това нещо. Вероятно през следващата седмица прехвърлянето ще е факт и ЦСКА ще има нови собственици", обяви Тодоров. :roll:

Този стил на говорене - за следващата седмица, звучи ми познат... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2015 12:25

vaskonti написа:Този дисни ленд беше построен на мястото на гора, която беше изсечена. Ловния парк е продължение на Борисовата градина, навремето там Борис III е ловил сърни.
В момента от този парк са останали само стърчащи железа. Иначе,представи си изсечена гора в разстояние на почти километър дължина и половин километър ширина и на това място построено какво ли не. Всичко това е заслуга точно на Диков.

Браво на него в такъв случай :evil:
Бях веднъж в София ленд, но времето беше ужасно и затова бяхме седнали на бира в едно от барчетата в сградата. Дори си нямах представа тогава, че това място също е част от Борисовата градина. Ще видим какво ще излезе от новия ПУП, само да сме живи и здрави. Аз не вярвам, че ще разрешат такива обекти на мястото на БА, каквито ви се привиждат в кошмарните сънища. Случи ли се нещо такова, това ще е началото на края на Градината.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 юли 2015 14:40

vaskonti написа:
1982 написа:
vaskonti написа:Няма значение, че клуба затъва и не се плаща, важното е, че не се иска прекръстване, така ли? :|
Интересно, ако изобщо не беше ставало въпрос за прекръствания и сливания, тогава дали щеше да питаш Манджуков що не плаща? Не ти ли стига обяснението ”той просто си е такъв”? Ако не ти стига, защо, след като за Томов ти е достатъчно? Не ми казвай, че е защото Томов е намирал пари, защото той ги ”намираше” именно от Манджуков. А, сетих се - това нямало значение :lol:

Аз питам, след като Манджукови не желаят да плащат, защо взеха ЦСКА и го съсипаха. Така и никой от вас, апологетите им, не успя да ми отговори. Бил за фалит ..... ами, ОК, остави Томов да го фалира, той ще изяде помията .... ама, не, великите цесекари поеха клуба, лъгаха 2 месеца, че лиценз ще има, криха се като мишки из половината бивши съветски републики, ако въобще са били там (защото наговориха толкова лъжи, че отдавна не им вярвам и на 1 дума), и накрая ...... В група.

Как са съсипали клуба, след като те не са натрупали нито един дълг, даже напротив - погасиха един куп дългове! Как са го съсипали, след като клуба си беше съсипан много преди тях? Ти въобще мислиш ли? Не бил виновен тоя, който трупа дългове без да плаща, виновен е тоя, който поставя диагнозата?! Нали дълговете бяха 13-14 милиона, не повече? Или викаш, да не изпадам в подробности и да не го правя на въпрос за още 15 милиона?
А ако бяха оставили на Томов да фалира клуба, ти дали пак нямаше просто да махнеш с ръка и да кажеш ”той просто си е такъв”?
А клуба кога е фалирал, че май съм пропуснал?

ЦСКА

"Проблемите на футбола в България са много и навсякъде - в ЦСКА сигурно са започнали дори преди моето време. Тъжно ми е не само за тях, но и за другите отбори, които не могат да си покрият лиценза, да платят заплати. Терените не стават за нищо, седалките се чупят и хвърлят. Няма европейско поведение нито на терена нито извън него, нито - ако щеш - в комуникацията между отделни клубове. Пускат се декларации, постоянно има борба за надмощие. То това му е проблемът на българина - че всеки иска да е шеф и да ръководи... Конкретно за ЦСКА ми е гадно, ама отговорност трябва да се търси от хората, довели клубо до това положение - а не да се сърдиш на държавата, че трябва да й платиш пари. С Тошко (б.а. - Тодор Кючуков) точно това си говорихме - аз ще ти дам пари на тебе, ама ти ще ми се сърдиш, че трябва после да ми ги върнеш... Е, как става тоя номер?!"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2015 15:19

Red joker написа:
1982 написа:Базите ще му бъдат дадени, не се безпокой, Кралев само чака кой ще си поиска, догодина фалира ЦСКА, Литекс най-вероятно става ЦСКА, мести се и получава Армията на концесия. Дотогава фалиращият ЦСКА си държи концесията, а Божков е аут, отказа се, защото е балък и Ганчев го метна по най-елементарния начин.

Божков балък :o ,а бе, ти си превъртел тотално :!: Балъци са такива като тебе,които повярваха,че може да се почне „на чисто“ от А окръжна,с ново дружество,без да е фалирало старото и това новото, да вземе само активите,т.е. базите на Клуба и така да бъде припознато и да си джитка безпроблемно...знаеш ли кога ;)

Балък ли съм .... ама май се оказах прав за Манджуците, докато мозъци като теб вярваха на всяка тяхна лъжа. Ще си говорим пак скоро.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Re: Вероятно през следващата седмица

Мнениеот 1982 » 04 юли 2015 15:22

GOLEADOR написа:"Драми няма, всичко е наред. Не е имало "засечки" на сделката, каквито писания се появиха. Някои от хората, които са свързани с процеса по прехвърляне на акциите, не бяха в България, така че нямаше как да се осъществи това нещо. Вероятно през следващата седмица прехвърлянето ще е факт и ЦСКА ще има нови собственици", обяви Тодоров. :roll:

Пак ли не са в България. :lol: :lol: Все някой го няма, я Милко бил на море в Гърция, я малкият Манджук бил по Узбекистан и Азербайджан да оправял фалиращи бизнеси, я дъртият бил в Москва. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

pani4eto
Контакти:

Мнениеот pani4eto » 04 юли 2015 17:55

vaskonti написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:
Кашчей написа:
Синьо сърце написа:А по Хоризонт казаха ли ти, че ще се възстановява плажа? Казаха ли ти какво ще има на мястото на колодрума до Армията? Съмнявам се...

Казаха коя фирма е спечелила конкурса да прави ПУП на Борисовата. Казаха, че ще махат някаква авто къща оттам, ще блокират възможността да се паркира в градината и няма да има ново строителство. За къпалнята Мария-Луиза (така ли беше) се говореше, че ще се възстанови. И за колодрума се каза нещо, но аз слушам радио на работа, а там е шумно и не всичко мога да чуя и запомня :oops:

Автокъщата се казва Капитолия и ще я махнат ама на върба. Тя е построена върху реституирана земя, която вече не се води в границите на парка. Най-вероятно са искали да кажат, че няма да я има в новия ПУП поради посочената от мен причина.

Не знам аз как стоят нещата. Преди 2 седмици арх. Диков, също в доста пространно интервю по Хоризонт, каза, че 300 дка от Борисовата са станали по леко криминален начин частна собственост, но Общината ще търси начин това да се оправи. Дали ще може, или няма да може-аз не се наемам да твърдя.В момента дори не е започнала същинската работа по ПУП на Борисовата,ще поживеем-ще видим.

Диков ли го е казал това? А каза ли, че точно той разреши там да има Дисни ленд, Токуда, хотел, офис-сграда на Oracle и още един куп неща?

Защо лъжеш бе Измамник!София ленд го откриха 2002г. и го закриха 2006г.А Диков е в Софийска община от 2006г.!Преди да пускаш такива лъжливи твърдения се поинтересувай в кои години са приватизирани земите на София ленд!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 юли 2015 19:13

1982 написа:
Red joker написа:
1982 написа:Базите ще му бъдат дадени, не се безпокой, Кралев само чака кой ще си поиска, догодина фалира ЦСКА, Литекс най-вероятно става ЦСКА, мести се и получава Армията на концесия. Дотогава фалиращият ЦСКА си държи концесията, а Божков е аут, отказа се, защото е балък и Ганчев го метна по най-елементарния начин.

Божков балък :o ,а бе, ти си превъртел тотално :!: Балъци са такива като тебе,които повярваха,че може да се почне „на чисто“ от А окръжна,с ново дружество,без да е фалирало старото и това новото, да вземе само активите,т.е. базите на Клуба и така да бъде припознато и да си джитка безпроблемно...знаеш ли кога ;)

Балък ли съм .... ама май се оказах прав за Манджуците, докато мозъци като теб вярваха на всяка тяхна лъжа. Ще си говорим пак скоро.

А бе не знам какъв си и не знам какво ше си говориме... Ако намекваш за пререгистрацията на „Литекс“ в София -не знам,каквото има да става ,ще става,лично аз бях против плана Божков :idea: :!: Относно Минджуците,не си спомням да съм им вярвал безусловно :? Може би грешката им беше,че се хванаха на Лупи на хорото и... се наиграха :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2015 21:35

Ей, за много наивни ги имате тея Минджуци, бе ..... аз, ако дойде Лупи и ми иска пари, и 5 лева не бих му дал. Тея с милиони ги бил прекарал, горките те .... шарани. :| :|

Върни се в “Архив”