Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ВАРНА
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот ВАРНА » 03 юли 2015 16:17

Г-ца Тухчиева,моля дайте малко информация ще играете ли за Черно море,че не се търпи вече!!!
Феновете сме под напрежение:-)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 юли 2015 16:23

Бойс, аз Мехдито имах предвид. :mrgreen:
А за защитникът нямам инфо.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 юли 2015 18:04

Наистина Живко направи мача на живота си на Финала за Купата и компенсира "грешките си" в предните мачове с "Левски"./но само толкова/ Ж.Атанасов е един от играчите които отстъпват от нивото на останалите и не става за титуляр. Другите които за сега с играта си с нищо не показват,че на тях може да се разчита са Станчев, Кулибали, Ж.Петков и Бижев. Така,че има още футболисти за освобождаване ,стига първо да им се намерят по класни заместници./
П.С. Златно Правило : "Никога не вземай в отбора си футболист,който е бил свързан по някакъв начин с "ФеКаЛевски"!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 юли 2015 18:26

Не знам, но на мен ми се струва, че ако бяхме успели по някакъв начин да вземем Венци Василев, Апостол Попов и Влади Романов, можеше спокойно да очакваме вече, евентуалното идване на класен централен нападател ;) . Ама спокойно! И за да не ставам като Капацитета ;) , ще кажа само, че това си е едно мое мнение и нито съм ги "искал" или "отдавна говорил" или пък (опазил ме господ) ходил да занимавам треньори или деятели :mrgreen: . Дори и вас нямаше да занимавам, ама някак си ми се прииска да споделя ;) Мойта работа: "Гладна мишка, просо сънува" ;) , че и "след дъжд качулка" на всичкото отгоре :lol:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 юли 2015 18:48

абе, засега са напуснали котев, божилов, коконов, сталев, стоичков и живко .....като от тия само за котев ме е яд, че напусна, защото е опитен, стабилен и добър централен защитник! не знам защо си е тръгнал, но явно така е трябвало ...останалите :

божилов - има и добри мачове да речем, задържа добре топката ...обаче това задържане също така е и вредно за отбора като забавя играта, сякаш все нещо му липсваше въпреки безспорните му качества, така че няма смисъл да съжаляваме чак толкова ...успех в берое и така...
коконов - никога не ми е харесвала играта му, не умее да спира топката, не умее да дриблира и подава добре, не умее да задържа топката ...играта му е супер нестабилна ..единственото полезно беше, че от време на време вкарва ...но пък обикновено ме е дразнел топката като стигне до него
сталев - сигурно много от нас му се кефят понеже е наш юноша ...само дето играта му е постоянно да прави шпагати в краката на противниците като целта му е да изчисти топката в тъч или просто да я избие нанякъде ...почти не съм го виждал чисто да отнеме топка, или пък да я съхрани с някаква идея да тръгне градеж на играта ....а за отбор от А група според мен и отбор с амбиции би трябвало атаката да тръгва от защитата, така че..... успех и на сталев в новия му отбор
стоичков - нито съм го виждал, нито съм го чувал....
живко - става, ама и без него няма да умрем...

така че какво толкова сме изгубили? почти нищо ...дори паланков ако го преквалифицираме на ЦЗ ще се справи не по-лошо от живко ...но пък хубавото е, че сега има шанс да дойде някой наистина добър ЦЗ дето да се представя по-добре от Живко ..така че няма какво да съжаляваме толкова, всяко зло за добро ...а живко може да го използваме като трябва да вкарваме голове на левски :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 03 юли 2015 19:01

Все ми се искаше да вземем някой от Тунчев, Василев или Бранеков. Знам, че много от вас ги изкарват едва ли не некадърници, но техния опит щеше да е безценен точно сега. И пак се чудя как някои уж закъсали отбори могат да предложат по- добри условия от нас. И при положение, че ще играем в ЛЕ. Има още малко време и дано да ни зарадват с някой добър трансфер.

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 03 юли 2015 21:35

Бурен нощен живот коства кариерата на Живко Атанасов в Черно море. Бранителят, който днес разтрогна договора си с "моряците" по взаимно съгласие, не се е явил на вчерашната тренировка на тима, тъй като e купонясвал до ранни зори в местна дискотека, научи varnautre.bg. Именно това е причината Атанасов от днес да не е част от носителя на Купата на България.

Припомняме, че това не е първо провинение на защитника в Черно море. През април 2014 година Живко Атанасов бе изгонен от първия тим и пратен да тренира с юношите старша възраст на "моряците" от тогавашния треньор Георги Иванов - Гонзо . Юношата на Левски дори пропусна три мача на варненци . Наказанието, наложено от Гонзо тогава, е било с възпитателна цел, но по всичко личи, че не е дало резултат.

http://www.varna.utre.bg/2015/07/03/327567-buren_noshten_zhivot_kostva_karierata_na_zhivko_atanasov_v_cherno_more

Очевидно, че раздялата с Живко Атанасов не е била планирана, така че със сигурност ще се търси нов бранител.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 03 юли 2015 21:40

Естествено, че раздялата не е планирана. Безумно е да се мисли, че Живко не е влизал в плановете на Кольо и е решил да го освободи в навечерието на първия ни официален мач. Правилно решение, дисциплина трябва да има. Сега трябва спешно да се реагира. Централен защитник, по възможност да умее да играе като десен бек -- нещо като Бранислав Иванович... опс... Венци Василев.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 юли 2015 10:02

Такъв е законът във всички фирми на ТИМ, неписаният....една сериозна издънка от типа неявяване и закъснение за работа и те изхвърлят на секундата. Което впрочем аз одобрявам, дисциплината трябва да е желязна в това отношение. Драми няма, Живко беше посредствен футболист и нищо повече. Дори се радвам, защото няма да градим нещо около посредствен играч. Колкото до Димов - той и на куц крак да играе ще е по-добър от Живко - факт, но в никакъв случай няма как да се забрави напускането му. Не ме интересува дали е искал пари, това бих го разбрал. Да каже, че иска участия в ЛЕ - пак бих го разбрал....Ама да ми говори къв отбор били онези ПОМИЯРИ долни, дълбокото и т.н....просто немислимо!!! И други наши са ходели в Шопско, ЖОРО ИЛИЕВ беше в Панчарево, но се държа достойно и не говори глупости...ИЛИАН беше в Подуене, говорил е глупости....но все пак е ИЛИАН ИЛИЕВ :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 юли 2015 15:40

10 гола във втората учебна игра на “Черно море”
posted 2015/07/04 / No Comments

Бакари се отличи с 4 попадения

10 гола бяха отбелязани във втората учебна игра на моряците от лятната подготовка, която се проведе на стадион Младост във Варна. Наставникът на тима Никола Спасов раздели играчите на два отбора. За „черните“ започнаха: Александър Чанович, Даниел Георгиев, Бекир Расим, Андреас Васев, Себастиян Ернандес , Хуан Мануел Варея, Живко Петков и юношите Илиян Неделчев, Мартин Костадинов, Георги Гушлев и Стефан Иванов. За „жълтите” на вратата бе Георги Китанов и пред него Тодор Паланков, Мамуту Кулибали, Стефан Станчев, Марк Клок, Марчин Буркхардт, Мехди Бурабиа, Матиас Курьор, Симеон Райков, Вилиан Бижев и Бакари.
Още в 4-ата мин Расим откри резултата след отлично изпълнен пряк свободен удар. Последваха няколко пропуска на Бакари , който обаче в 30-ата мин изравни след асистенция на Бижев, а в 42-ата Райков разтресе с бомбен шут напречната греда. Веднага след почивката в игра се появиха каращият проби Богдан Атанасов и юношата Александър Йовчев , а Петков отново изведе „черните“ напред, но в ответната атака Бакари възстанови равенството. Статуквото се запази след нелеп автогол и попадение на Бижев. В 66-ата мин след нова асистенция на Бижев Петков се разписа за втори път , а 5 мин по късно Буркхардт направи 4:4 след ефектен удар от въздуха в обратния ъгъл. В 76-ата мин Бакари оформи своя хеттрик , а малко след това фиксира и крайното 6:4 за „жълтите „след самостоятелен пробив.
След края на проверката Никола Спасов изрази задоволството си от многото създадени и отбелязани попадения. Той потвърди че има два варианта за централен защитник на мястото на освободения Живко Атанасов, а чакания френски десен бек се очаква в началото на следващата седмица. Тогава тренировки с тима трябва да подновят Стенио и Жиньо.

Върни се в “Архив”