Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
Утре не играем ли контрола? Има ли някой представа в колко часа е?
-
- Контакти:
17 i 30 в Младост
- interceptor
- Контакти:
"Моряци" пожелавам Ви Васев да оправдае очакванията и да се наложи в основния състав. Трябва да му се даде шанс и доверие, не смея да го възнасям, предвид че Дунав игра във "В група", а "А група" е с класи нагоре, колкото и да битува мнението, че футбол нямаме, но контролите в Стара Загора и Варна казват друго.
Щом Адмиралът го е харесал,няма какво да коментираме.Само подкрепа и търпение към момчето!
Прави се селекция за А група, защото това е турнира, където със сигурност ще изиграем 36 мача. Очевидно всички в клуба си правят сметката, че в ЛЕ ще играем 2 или най-много 4 мача. И така трябва да бъде, придържаме се към песимистичния вариант. Ако продължим напред в групите, най-вероятно ще има още корекции по състава.
Номерата на новите:
Вареа - 14
Бурабия - 16 (най-вероятно)
Костадинов - 17
Жиньо - 23
Неделчев - 27
Васев - 77
Кулибали взима №6.
Вареа - 14
Бурабия - 16 (най-вероятно)
Костадинов - 17
Жиньо - 23
Неделчев - 27
Васев - 77
Кулибали взима №6.
bojo0o0o94 написа:Сега проверих! Това момче наистина е играло за Дунав в контролата на Младост. Влязъл е през второто полувреме. Мисля че е този който на няколко пъти мина като на шега през Здравко Карадачки. Направо го направи за смях. Явно на Кольо му е направил впечатление и го взима.
Вярно,че крилото на Дунав,не срещна затруднения с Карадачки.Мисля,че същото момче отправи много силен и плътен удар,към нашата врата!!!Г.КИТАНОВ го спаси с фантастичен рефлекс,защото беше от десетина метра....а после друг играч,би веднага и стана втория гол за тях!!!Това,че минаваше Карадачки,както си иска не е критерий,че момчето е по добро от мен....защото Здравко като го гледах,мисля че и аз щях да го минавам!!!Шегичка!!!Ще го видим днес,с Балчик!Сигурно ли е,че е от 17.30?
Може пък Андреас да си покаже потенциала, ако се работи правилно с него. Кольо Спасов така или иначе умее да извлича максимума от всеки. Пишете отзиви от контролата. 

Черно море е Варна
Геша: Балчик е на две тренировки и ще е спаринг-партньор на Черно море. Правим контролата за тях!
Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша призна, че са направили само две тренировки преди днешната проверка с Черно море от 17,30 часа на стадион „Младост“.
„Когато Черно море ни покани, събрах веднага момчетата, за да се събудим поне с две тренировки. Тази контрола е изцяло за „моряците“. Те се подготвят за Лига Европа, имат нужда от мачове и се надявам ние да им бъдем достоен спаринг-партньор. Ще им дадем възможност да опитат заучени положения и да отработят тактически прийоми. След двубоя ще пусна момчетата във ваканция за още 5 дни“, заяви за petel.bg Геша. Специалистът намекна, че е възможно да вземат вратар на Черно море за срещата, тъй като в момента не разполагат с такъв. „Дойде един 19-годишен вратар от Спартак, но на този пост ни трябва опитен изпълнител. Такъв ще пристигне най-рано в понеделник, когато започва същинската ни част от лятната подготовка“, допълни Иванов. Последният разкри, че е пуснал Беадир Беадиров за 3 месеца на сезонна работа в Англия. „Беадир се завръща при нас през септември. Той е важен човек в съблекалнята и мястото му в отбора е запазено“, завърши Геша.
http://petel.bg/Gesha--Balchik-e-na-dve ... h-__117957
Майката си трака... От нашето ръкводство отново струи професионализъм...
Бях чел някъде, че днес контрола имали Добруджа и Калиакра. Можехма да играем с тях контроли ако е необходимо.