някой знае ли къде ще играят карачанаков и спас делев този сезон?
Нали бяха големи армейци, сега е момента да го докажат и дасе върнат в ЦСКА, и без това едва ли ги чака нещо много по-добро...
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Делев нали в Стара Загора отива.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CSKA_1948_ написа:Red Joker, ами организирайте се! Ти къде беше когато имаше протести? Защо все едни и същи бяхме на тях?
Кви протести бе момчето ми,нали бехте собственици по едно време

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
На власт са все още МиМ, т.е. Пампоров и Инджов и все още са неадекватни и объркани:
"Ивайло Манджуков отрече да търси купувач за акциите си в ЦСКА.
"Тотална лъжа и манипулация е появилата се информация, че аз и баща ми продаваме акциите си в ЦСКА. Това категорично не отговаря на истината", обяви ПИК самият Манджуков.
Така той отговори на спекулацията, че той и баща му Петър Манджуков са готови да се разделят с дела си ЦСКА срещу 2 млн. лв.
"Аз вярвам, че ЦСКА ще бъде оздравен от хората, които се занимават с тази дейност. Полагат се всички усилия клубът да бъде стабилизиран", подчерта Манджуков.
Той разкри и друга любопитна подробност: "Подали сме още вчера документи до БФС, в които настояваме ЦСКА да играе в "Б" група. Надяваме се, че ще успеем". Манджуков уточни, че говори и от името на другия мажоритарен собственик Милко Георгиев."
Вън боклуците!
"Тотална лъжа и манипулация е появилата се информация, че аз и баща ми продаваме акциите си в ЦСКА. Това категорично не отговаря на истината", обяви ПИК самият Манджуков.
Така той отговори на спекулацията, че той и баща му Петър Манджуков са готови да се разделят с дела си ЦСКА срещу 2 млн. лв.
"Аз вярвам, че ЦСКА ще бъде оздравен от хората, които се занимават с тази дейност. Полагат се всички усилия клубът да бъде стабилизиран", подчерта Манджуков.
Той разкри и друга любопитна подробност: "Подали сме още вчера документи до БФС, в които настояваме ЦСКА да играе в "Б" група. Надяваме се, че ще успеем". Манджуков уточни, че говори и от името на другия мажоритарен собственик Милко Георгиев."
Вън боклуците!
Естествено, че е тотална лъжа. Нали обеща, че ще ги даде без пари.
11_best написа:На власт са все още МиМ, т.е. Пампоров и Инджов и все още са неадекватни и объркани:
Вън боклуците!
Те настояват?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
BRF написа:Игрите са ПРЕКАЛЕНО големи за да зависи нещо от нас.Към всеки от кандидат собствениците можем да имаме въпроси.В крайна сметка те си преценяват какво да правят и в кой момент да се случи това!Когато Томов пусна акциите,всеки от тях можеше да си закупи Клуба.Още повече,че по проспект,първите 6 или 7 милиона отиваха за НАП!Защо тогава никой не действа,не знам!В крайна сметка всеки си решава какво да направи ,а и обстоятелствата се променят!Дори по време на войни се променят съюзи и съюзници влизат във война по между си и така!Разцеплението между нас феновете е най-големия проблем!Ние сме тези ,заради които все още има ЦСКА,но не трябва е да прекаляваме в натискането да участваме в решенията!Лично за мене,ЦСКА е това,което е в Милко Георгиев.Той е СОБСТВЕНИК като гарант на феновете,че ще се знае какво се случва!Нали точно феновете натиснаха Лупи да прехвърли Клуба и то на точно тези хора!Ако не се запази Клуба,трябва да се търси вариант като този на Божков-нов клуб с възможно най-много допирни точки със стария ЦСКА.Преименуване на друг клуб е най-гадното нещо!
Къде в България и по света,феновете на футболните клубове,имат възможността да си избират собствениците?
Тук можете само да си спорите.
-
Нали "организираните" сте при Божков и си имате чисто ново и непорочно ЦСКА, какво ви бръснат Милко,Морко и Пампорко?
Бръсне ни, че заради поредна слепота, ще затрием единствената реална възможност наистина да се радваме на силен ЦСКА.
Няма логика в действията на някои хора,както се оказва няма и прозрачност.
Търсели вариант за Б група... По кой начин? Те сами не си вярват в запазването на старото дружество, чудя се как вие им се връзвате.
Утре някой кредитор иска обявяване във фалит, обявява се процедура по несъстоятелност и 4-5 години във В и Б не мърдат. И това докато не издъхнем съвсем.
Няма логика в действията на някои хора,както се оказва няма и прозрачност.
Търсели вариант за Б група... По кой начин? Те сами не си вярват в запазването на старото дружество, чудя се как вие им се връзвате.
Утре някой кредитор иска обявяване във фалит, обявява се процедура по несъстоятелност и 4-5 години във В и Б не мърдат. И това докато не издъхнем съвсем.
-
Куцо кьораво сакато,но това си е моето гардже!