Дано, а дори и да не дойде, със сигурност разполагаме и с други опции. Взехме трима поливалентни футболисти засега и всичко върви добре, да чукнем на дърво.
Какво ли стана с Момчил Цветанов? Или е било партенка, или е имал нереални финансови претенции. Или пък Кольо е преценил, че е лигльо.
Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
yavorescu написа:Романов е чорбарска рожба и не вярвам да отиде в Левски, за Генов не знам. Който и да е от двамата ще ни свърши отлична работа. Отдясно опциите са Курьор, Бакари и Неделчев, а отляво имаме само Райков, така че може би Романов е по-правилния избор. Ще видим.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... kov-334478
Той и Бранеков е юноша на червените, но няма да се посвени да подпише с Левски. Традициите не са, това което бяха. В днешни дни, мирисът на парите може да те накара страстно целуваш емблемата на кръвния враг и да забравиш откъде си тръгнал. Не знам, но ми се струва, че Романов ще го отървем. Някой знае ли къде отива Тунчев? Дали се връща в Локо Пд?
Eastern написа:Хуан Мануел Вареа подписа с Черно море. Аржентинецът Хуан Мануел Вареа ще носи фланелката на Черно море този сезон. Това стана ясно, след като днес сутринта халфът подписа договор с носителя на Купата на България, научи varnautre.bg.
Така Вареа става третото официално лятно попълнение на Черно море. Само преди дни с клуба се обвърза и 29-годишният португалски защитник Жиньо, а преди това и френския халф Мехди Бурабия, който пристигна от Локо (Пд). Вареа може да играе на върха на атаката и зад централния нападател, което ще даде нови опции на Кольо Спасов за евробитките и тежкия сезон в "А" група, през който "моряците" ще гонят класиране в топ 4.
Продължават пробите на Здравко Карадачки и Богдан Атанасов, който пристигна на "Тича" вчера. Треньорът Никола Спасов ще вземе решение за тях след съботната контрола с Дунав Русе, която ще се играе от 17,30 на стадион "Младост".
Да теглим чертата до тук:
Напуснали през сезона : Сашо Алекснадров, М.Манолов, П.Златинов, Д.Атанасов,
Напуснали: Ернандес, Котев, Коконов, Божилов, Сталев, Т.Стоичков
Нови-стари: Ж.Петков, Бижев, Кулибали, Чанович,
Нови: Жиньо, Вареа, Бурабия
С една дума за сега: Напуснали - Нови 3:0 /резултат не като бройка,а като качество/,т.е погледнато математически ни трябват още 3-ма класни играчи, за да сглобим отбор с една идея по добър от този през сезона и който да се противопостави успешно на Динамо М
bobo03 написа:yavorescu написа:Романов е чорбарска рожба и не вярвам да отиде в Левски, за Генов не знам. Който и да е от двамата ще ни свърши отлична работа. Отдясно опциите са Курьор, Бакари и Неделчев, а отляво имаме само Райков, така че може би Романов е по-правилния избор. Ще видим.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... kov-334478
Той и Бранеков е юноша на червените, но няма да се посвени да подпише с Левски. Традициите не са, това което бяха. В днешни дни, мирисът на парите може да те накара страстно целуваш емблемата на кръвния враг и да забравиш откъде си тръгнал. Не знам, но ми се струва, че Романов ще го отървем. Някой знае ли къде отива Тунчев? Дали се връща в Локо Пд?
Бранеков е специален случей. Още докато беше в Цска постоянно се псуваше с фенвете им. Преди няколко месеца след мача Ботев Пд - Цска заяви, че го е срам, че е бил в този клуб и не искал да го свързват повече с тях, били жалки и не несъществували за него

Друго беше казал -- че го е срам, че това не е неговия ЦСКА. Демек, станали са безхарактерни плужеци. Локомотивци дори протестираха, че капитанът им изобщо коментира ЦСКА.
yavorescu написа:Друго беше казал -- че го е срам, че това не е неговия ЦСКА. Демек, станали са безхарактерни плужеци. Локомотивци дори протестираха, че капитанът им изобщо коментира ЦСКА.
"Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване! Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ!", написа футболистът във "Фейсбук" след въпросната среща.
намерих точните слова

Sole написа:Eastern написа:Хуан Мануел Вареа подписа с Черно море. Аржентинецът Хуан Мануел Вареа ще носи фланелката на Черно море този сезон. Това стана ясно, след като днес сутринта халфът подписа договор с носителя на Купата на България, научи varnautre.bg.
Така Вареа става третото официално лятно попълнение на Черно море. Само преди дни с клуба се обвърза и 29-годишният португалски защитник Жиньо, а преди това и френския халф Мехди Бурабия, който пристигна от Локо (Пд). Вареа може да играе на върха на атаката и зад централния нападател, което ще даде нови опции на Кольо Спасов за евробитките и тежкия сезон в "А" група, през който "моряците" ще гонят класиране в топ 4.
Продължават пробите на Здравко Карадачки и Богдан Атанасов, който пристигна на "Тича" вчера. Треньорът Никола Спасов ще вземе решение за тях след съботната контрола с Дунав Русе, която ще се играе от 17,30 на стадион "Младост".
Да теглим чертата до тук:
Напуснали през сезона : Сашо Алекснадров, М.Манолов, П.Златинов, Д.Атанасов,
Напуснали: Ернандес, Котев, Коконов, Божилов, Сталев, Т.Стоичков
Нови-стари: Ж.Петков, Бижев, Кулибали, Чанович,
Нови: Жиньо, Вареа, Бурабия
С една дума за сега: Напуснали - Нови 3:0 /резултат не като бройка,а като качество/,т.е погледнато математически ни трябват още 3-ма класни играчи, за да сглобим отбор с една идея по добър от този през сезона и който да се противопостави успешно на Динамо М
Да не забравяме КАРЛОС БАКА, който беше дълго време контузен, започна да навлиза във форма в края на сезона, за да избухне в последните минути на най-важния мач за Черно море и за него!Така че Бака изпусна голяма част от сезона, ако е здрав резултат ти става 3:3

Rusnaka написа:"Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване! Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ!", написа футболистът във "Фейсбук" след въпросната среща.
намерих точните слова
Да, така беше. Чорбар по душа, отказва се от чорбарската си същност. Локомотивци се погнусиха, че това го казва техния капитан, който по презумпция трябва да е....локомотивец.
- thisisthelife
- Контакти:
Бранеков е едно леке и прехвален до небесата футболист. Копие на Цветанов. Бурабия, Жиньо, Вареа и Костадинов и Неделчев от юношите. Селекцията върви много добре до този момент. Нападатели, според мен, не ни трябват - имаме Бакари, Бижев, Петков и евентуално Вареа, като всеки един от тях е различен тип нападател. Едно крило (Романов) и селекцията е готова.
Truth is hate for those that hate the truth.
thisisthelife написа:Бранеков е едно леке и прехвален до небесата футболист. Копие на Цветанов. Бурабия, Жиньо, Вареа и Костадинов и Неделчев от юношите. Селекцията върви много добре до този момент. Нападатели, според мен, не ни трябват - имаме Бакари, Бижев, Петков и евентуално Вареа, като всеки един от тях е различен тип нападател. Едно крило (Романов) и селекцията е готова.
Съгласен. Бранеков и Цветанов не са нищо особено.
Черно море е Варна