Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот yavorescu » 25 юни 2015 12:44

Дано, а дори и да не дойде, със сигурност разполагаме и с други опции. Взехме трима поливалентни футболисти засега и всичко върви добре, да чукнем на дърво.

Какво ли стана с Момчил Цветанов? Или е било партенка, или е имал нереални финансови претенции. Или пък Кольо е преценил, че е лигльо.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 25 юни 2015 16:23

yavorescu написа:Романов е чорбарска рожба и не вярвам да отиде в Левски, за Генов не знам. Който и да е от двамата ще ни свърши отлична работа. Отдясно опциите са Курьор, Бакари и Неделчев, а отляво имаме само Райков, така че може би Романов е по-правилния избор. Ще видим.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... kov-334478

Той и Бранеков е юноша на червените, но няма да се посвени да подпише с Левски. Традициите не са, това което бяха. В днешни дни, мирисът на парите може да те накара страстно целуваш емблемата на кръвния враг и да забравиш откъде си тръгнал. Не знам, но ми се струва, че Романов ще го отървем. Някой знае ли къде отива Тунчев? Дали се връща в Локо Пд?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 юни 2015 18:01

Eastern написа:Хуан Мануел Вареа подписа с Черно море. Аржентинецът Хуан Мануел Вареа ще носи фланелката на Черно море този сезон. Това стана ясно, след като днес сутринта халфът подписа договор с носителя на Купата на България, научи varnautre.bg.
Така Вареа става третото официално лятно попълнение на Черно море. Само преди дни с клуба се обвърза и 29-годишният португалски защитник Жиньо, а преди това и френския халф Мехди Бурабия, който пристигна от Локо (Пд). Вареа може да играе на върха на атаката и зад централния нападател, което ще даде нови опции на Кольо Спасов за евробитките и тежкия сезон в "А" група, през който "моряците" ще гонят класиране в топ 4.
Продължават пробите на Здравко Карадачки и Богдан Атанасов, който пристигна на "Тича" вчера. Треньорът Никола Спасов ще вземе решение за тях след съботната контрола с Дунав Русе, която ще се играе от 17,30 на стадион "Младост".

Да теглим чертата до тук:
Напуснали през сезона : Сашо Алекснадров, М.Манолов, П.Златинов, Д.Атанасов,
Напуснали: Ернандес, Котев, Коконов, Божилов, Сталев, Т.Стоичков

Нови-стари: Ж.Петков, Бижев, Кулибали, Чанович,
Нови: Жиньо, Вареа, Бурабия
С една дума за сега: Напуснали - Нови 3:0 /резултат не като бройка,а като качество/,т.е погледнато математически ни трябват още 3-ма класни играчи, за да сглобим отбор с една идея по добър от този през сезона и който да се противопостави успешно на Динамо М

Rusnaka

Мнениеот Rusnaka » 25 юни 2015 19:40

bobo03 написа:
yavorescu написа:Романов е чорбарска рожба и не вярвам да отиде в Левски, за Генов не знам. Който и да е от двамата ще ни свърши отлична работа. Отдясно опциите са Курьор, Бакари и Неделчев, а отляво имаме само Райков, така че може би Романов е по-правилния избор. Ще видим.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... kov-334478

Той и Бранеков е юноша на червените, но няма да се посвени да подпише с Левски. Традициите не са, това което бяха. В днешни дни, мирисът на парите може да те накара страстно целуваш емблемата на кръвния враг и да забравиш откъде си тръгнал. Не знам, но ми се струва, че Романов ще го отървем. Някой знае ли къде отива Тунчев? Дали се връща в Локо Пд?

Бранеков е специален случей. Още докато беше в Цска постоянно се псуваше с фенвете им. Преди няколко месеца след мача Ботев Пд - Цска заяви, че го е срам, че е бил в този клуб и не искал да го свързват повече с тях, били жалки и не несъществували за него :mrgreen: нещо от този род, така че не е същото като с Романов, момчето може наистина да си мрази говедата.
Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 25 юни 2015 19:47

Друго беше казал -- че го е срам, че това не е неговия ЦСКА. Демек, станали са безхарактерни плужеци. Локомотивци дори протестираха, че капитанът им изобщо коментира ЦСКА.

Rusnaka

Мнениеот Rusnaka » 25 юни 2015 19:55

yavorescu написа:Друго беше казал -- че го е срам, че това не е неговия ЦСКА. Демек, станали са безхарактерни плужеци. Локомотивци дори протестираха, че капитанът им изобщо коментира ЦСКА.

"Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване! Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ!", написа футболистът във "Фейсбук" след въпросната среща.

намерих точните слова :lol:
Изображение

Rusnaka

Мнениеот Rusnaka » 25 юни 2015 20:03

Sole написа:
Eastern написа:Хуан Мануел Вареа подписа с Черно море. Аржентинецът Хуан Мануел Вареа ще носи фланелката на Черно море този сезон. Това стана ясно, след като днес сутринта халфът подписа договор с носителя на Купата на България, научи varnautre.bg.
Така Вареа става третото официално лятно попълнение на Черно море. Само преди дни с клуба се обвърза и 29-годишният португалски защитник Жиньо, а преди това и френския халф Мехди Бурабия, който пристигна от Локо (Пд). Вареа може да играе на върха на атаката и зад централния нападател, което ще даде нови опции на Кольо Спасов за евробитките и тежкия сезон в "А" група, през който "моряците" ще гонят класиране в топ 4.
Продължават пробите на Здравко Карадачки и Богдан Атанасов, който пристигна на "Тича" вчера. Треньорът Никола Спасов ще вземе решение за тях след съботната контрола с Дунав Русе, която ще се играе от 17,30 на стадион "Младост".

Да теглим чертата до тук:
Напуснали през сезона : Сашо Алекснадров, М.Манолов, П.Златинов, Д.Атанасов,
Напуснали: Ернандес, Котев, Коконов, Божилов, Сталев, Т.Стоичков

Нови-стари: Ж.Петков, Бижев, Кулибали, Чанович,
Нови: Жиньо, Вареа, Бурабия
С една дума за сега: Напуснали - Нови 3:0 /резултат не като бройка,а като качество/,т.е погледнато математически ни трябват още 3-ма класни играчи, за да сглобим отбор с една идея по добър от този през сезона и който да се противопостави успешно на Динамо М

Да не забравяме КАРЛОС БАКА, който беше дълго време контузен, започна да навлиза във форма в края на сезона, за да избухне в последните минути на най-важния мач за Черно море и за него!Така че Бака изпусна голяма част от сезона, ако е здрав резултат ти става 3:3 :mrgreen: , само с неговото присъствие на терена, видяхте всички след като влезе и как размята говедата като парцали по терена, по-добър централен нападател от него в България НЯМА, от където и да го погледнем, много се надявам да няма нито една контузия и тогава да видят и другите за какво става въпрос, стискам палци да е здрав през новия сезон!
Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 25 юни 2015 21:41

Rusnaka написа:
"Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване! Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ!", написа футболистът във "Фейсбук" след въпросната среща.

намерих точните слова :lol:

Да, така беше. Чорбар по душа, отказва се от чорбарската си същност. Локомотивци се погнусиха, че това го казва техния капитан, който по презумпция трябва да е....локомотивец.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 26 юни 2015 10:01

Бранеков е едно леке и прехвален до небесата футболист. Копие на Цветанов. Бурабия, Жиньо, Вареа и Костадинов и Неделчев от юношите. Селекцията върви много добре до този момент. Нападатели, според мен, не ни трябват - имаме Бакари, Бижев, Петков и евентуално Вареа, като всеки един от тях е различен тип нападател. Едно крило (Романов) и селекцията е готова.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 26 юни 2015 11:48

thisisthelife написа:Бранеков е едно леке и прехвален до небесата футболист. Копие на Цветанов. Бурабия, Жиньо, Вареа и Костадинов и Неделчев от юношите. Селекцията върви много добре до този момент. Нападатели, според мен, не ни трябват - имаме Бакари, Бижев, Петков и евентуално Вареа, като всеки един от тях е различен тип нападател. Едно крило (Романов) и селекцията е готова.

Съгласен. Бранеков и Цветанов не са нищо особено.
Черно море е Варна

Върни се в “Архив”