ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
atosa
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот atosa » 25 юни 2015 19:11

всичко ще се оправи гришата не е случаен човек тои тоя вариянт е мислен от на 5 юриста и адвокати цела година,за нас остава да сме зад него щото тои ще успее

ама няма е даржавата да иска от титаните и лупи сметка каде са парите жалко мн жалко да гният боклуците и лупи и да варнат сичко до лев ама няма даржава закон и за тва ние сме потарпевши нищо пак ще отцелеем САМО ЦСКА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2015 19:13

ky-kyy написа:Извинявам се, ако някъде е писано и не съм го видял. Но въпроса ми е - Какво ще стане с децата и юношите? Някой ще ги издържа ли? Покрай цялата тази сапунка, не чух нищо да се говори за тях. А без детски футбол, се загубваме съвсем като футболна нация....

Ако клубът иска да играе в професионалния футбол, то той е длъжен да поддържа всички детски и юношески формации и да участва в републиканските първенства с тях. Как ще се развиват е вече друг въпрос.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 юни 2015 19:13

ky-kyy написа:Извинявам се, ако някъде е писано и не съм го видял. Но въпроса ми е - Какво ще стане с децата и юношите? Някой ще ги издържа ли? Покрай цялата тази сапунка, не чух нищо да се говори за тях. А без детски футбол, се загубваме съвсем като футболна нация....

За сега всичко е концентрирано в/у оцеляването на клубът,но ако ни предоставят Армията и Панчарево предполагам,че ще си развиваме и школата.Ако Ганчев пренесе опита на Литекс при нас може и там нещата да тръгнат.

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 25 юни 2015 19:18

гражданин от село написа:

За сега всичко е концентрирано в/у оцеляването на клубът,но ако ни предоставят Армията и Панчарево предполагам,че ще си развиваме и школата.Ако Ганчев пренесе опита на Литекс при нас може и там нещата да тръгнат.

Според мен, ще е голяма грешка, да се зареже школата. Ако наистина има хора, които милеят за клуба и за футбола като цяло, трябва да влагат пари в тия дечица. Там е истината. Вярно, че е разход, но този разход си заслужава всяка похарчена стотинка.
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 юни 2015 19:21

гражданин от село написа:
Red joker написа:
гражданин от село написа:Става дума за "1982". :)

А бе... всички сме Армейци ,ама дано се случи най- правилното -едни са за този,други за онзи,всеки иска най-доброто за отбора :!:

Изглежда с Venko 123 си имат закачка от другия форум.
Иначе ситуацията ни е такава,че нямаме избор.За сега това е единственият човек декларирал,че ще възражда истинското дружество.Остава да се надяваме,че няма да се отметне.

Не, бекали си го уважавам.

Обаче ми е интересно какво ще е мнението му, след като до оня ден псуваше ГГ, а сега той се наема да влезе в ЦСКА точно както бекали искаше и да се оздравява сегашното дружество...Него няма да го обидя, той е този дето обижда.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 юни 2015 19:24

Кашчей написа:
RedeviL написа:
гражданин от село написа:Става дума за "1982". :)

И аз тва се чудя цял ден! До вчера куфееше как джуджето от Микре се било минало с няколко милиона за Локото и как от УЕФА му го били сложили до сливиците, а днеска никакъв го нема. :lol:

Той куфееше, защото не иска да припознава чужд отбор за ЦСКА, а именно това се набиваше с Литекс и Локо Сф.
Сега е интересно, тези които припознаваха Литекс и твърдяха, че Ганчев е някакъв там, и няма проблем да го премести и прекръсти, дали вече вярват, че той не се занимава с Литекс, след интервюто му вчера?!

Лично аз вече няколко пъти заявявах, че далеч не съм фен А-група и всякакви други сливания, а просто предпочитам Гриша Ганчев пред Васил Божков. Нека го кажа така- ако Божков беше предложил сливане и оставане в А-група, а ГГ нов проект от А-окръжна, аз щях да избера второто. Що се отнася до колегата, позиция се изразява културно и без обиди. В този ред на мисли, впечатлението ми от коментарите му бе, че по-скоро е анти-настроен към ГГ по дефолт.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 юни 2015 19:43

Божков вече ни е бил собственик нищо особено не направи,но въпреки това се оказа по-добър от всички следващи.Сега вече има опит и може да си е направил съответните изводи и да има друг подход и начин на управление.Ганчев е доказал,че може да управлява спортни клубове, да постига успехи,които не са за сметка на стабилността и бъдещето на отборите и дружествата.Все пак разликата м/у Ловеч-София и Литекс-ЦСКА е огромна.Тук няма да го има това спокойствие и атаките от медии и "доброжелатели" ще са ежечасни.Конкуренцията също,така че ще трябват и доста здрави нерви и доста по "агресивен" начин на управление.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 юни 2015 20:04

Феновете могат истински да започнат да помагат, само ако има условия за това. Т.е. прозрачно ръководство с нулеви съмнения за финансови машинации.
Аз многократно съм казвал тук, че с Лупи начело тези неща няма(ше) как да се случат.
Надявам се само дълговете да бъдат преструктурирани по начин, по който да не тежат като воденичен камък няколко петилетки.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 юни 2015 20:11

Мене ми е чудно кво става ся с Божков...
Логично е според мене Инджов и Ганчев да направят партия и с него и да не го игнорират.Аз до колкото знам Божков не се разбра с Ганчев,защото вторият му поиска много пари за Литекс.Сега обаче ситуацията е друга.
За мене не е добър тандем ''Божков и Ганчев''.Но от друга страна дълговете са много,отборът ''неофициално'' е фалирал...И тук не мога да разбера каква е логиката на Ганчев и Инджов да се заемат с клуба.Не че е нещо лошо - напротив.Това си се води ''истинското'' ЦСКА.Ама дълговете са много и от гледна точка на бизнеса не виждам каква е офертата да се взима това дружество.Не че не го искам.Просто се дразня когато има нещо неизяснено.Така човърка ме отвътре.''Взимам ЦСКА,щот да запазим неговата автентичност и щот съм голям цесекар'' не е отговор на въпроса.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 20:14

delqnski47 написа:Мене ми е чудно кво става ся с Божков...
Логично е според мене Инджов и Ганчев да направят партия и с него и да не го игнорират.Аз до колкото знам Божков не се разбра с Ганчев,защото вторият му поиска много пари за Литекс.Сега обаче ситуацията е друга.
За мене не е добър тандем ''Божков и Ганчев''.Но от друга страна дълговете са много,отборът ''неофициално'' е фалирал...И тук не мога да разбера каква е логиката на Ганчев и Инджов да се заемат с клуба.Не че е нещо лошо - напротив.Това си се води ''истинското'' ЦСКА.Ама дълговете са много и от гледна точка на бизнеса не виждам каква е офертата да се взима това дружество.Не че не го искам.Просто се дразня когато има нещо неизяснено.Така човърка ме отвътре.

Честно казано никога не съм мислил,че те двамата могат да управляват заедно!Примерно Божков да помага чрез реклама на Ефбет на Ганчев или пък обратния вариант с Гриит лоу -ДА,но управление-НЕ!
И аз се надявам скоро да разберем и да е нещо прозрачно,защото наистина съм на мнение,че трябва да се включим с членска карта!

Върни се в “Архив”