ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Разделението на феновете е най-страшно за отбора.За съжаление това е неизбежно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
1982 написа:Не, не е така - знаеш ли, че тея същите кълняха други цесекари да умрат, наричаха ги наркомани, убийци на ЦСКА, псуваха ги и т.н., само защото искат ЦСКА да започне начисто от дъното и не се молеха като тях на един "бизнесмен" от село Микре .... няма оправдание за подобни "хора", ОК, не бъди съгласен, спори, ама да кълнеш и псуваш другите, с по-различното мнение .... е, никога повече не искам да бъда от един отбор с такива.
Заеби. Огромното болшинство от тези, които споменаваш, никога не е изпитвало тръпката да тръгнеш на майната си, за да гледаш отбора си на живо. Случките , смях, проблеми, само за да застанеш в някое ъгълче на чужд стадион, твоите да излязат и да ги гледаш от 50 метра, не по ТВ или на запис. Те не разбират нищо...
След време, рано или късно Левски ще стане шампион. Истина ти казвам, замених бил тази титла за тенекиената Купа в Бургас. Изживяването беше феноменално, и болката беше страшна-там, на 50 метра от налягалите на земята сини играчи...сред сълзите на деца, жени и големи мъже. Сълзи...
Който разбрал-разбрал. Много се отплеснах, а за тия с кълненето-Иисус е простил от кръста гаврите и поруганието, ще простите и вие...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- CSKA_1948_
- Контакти:
Като се разбра, че УЕФА не позволява каквито и да е сливания, преименувания, конструирания и т.н. феновете се поуспокоиха.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EoTTGR20H9U[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EoTTGR20H9U[/youtube]
vaskonti написа:11_best написа:vaskonti написа:Червени_шампиони написа:Не съм чел какво е писано назад, но ЦСКА ще играе в А окръжна група София-юг или югозападната В група, ако някой отбор не успее да покрие изискванията за В и няма други желаещи от А окръжна. Това е и никой не може да го промени, нито председатели на сдружения, нито хора, които са силни само във форумите или фейсбук групите. Решението е взето от най-многобройната част на стадиона - сектор Г. Над 40 фен клуба заставаме зад варианта с Васил Божков от А окръжна/В група, пред това да се преименуваме или сливаме с други отбори.
Стадион "Българска армия" и базата на Панчарево ще бъдат отдадени на концесия, като не е нужно клубът да е с професионален статут. Докато се върнем в професионалния футбол ще се разчита предимно на български футболисти. От окръжните/В група главно с юноши и Вальо Илиев. През това време ще се строи там, където не е забит един пирон от години, но вече сте разбрали (първо Панчарево, след това нов терен на стадиона, след което сектор по сектор ще се строи нов стадион). Божков ще дава парите, а човекът, който ще ръководи парите му е шеф на българска компания за спортни залагания и е заедно с Васил Божков от над 20 години. До няколко дни ще има повече информация и яснота, и ще разберете всичко в детайли.
Ако ЦСКА е във В група, не е нужно ново АД, сегашното и без това си отива точно там. Ново АД е нужно само за окръжната група. Не виждам причина да не се започне от В група, още повече, че според правилника при отказан лиценз за А, се започва именно от там.
Ликвидация означава, че старото АД ще бъде заличено като юридическо лице. Т.е. няма да съществува - няма да има регистрация, име и пр. Нищото не може да има права. За да няма ликвидация, трябва да се платят задълженията. Аз лично данъците си плащам. Тия данъци отиват за заплати на прокурори, дансаджии, бирници, съдии, следователи и пр. и с чист морал мога да искам създаването на ново дружество ЦСКА, което да не плаща на Бенжелюновци, а да инвестира в нашите си деца.
Абе така е, аз също нямам проблем ако Бенжеюн, Вучков и подобните останат на сухо.
Благодарение на кой са обезпечени?
Искам да кажа, че във В група спешността на тия плащания я няма по начина, по който я има в А група. Дълговете към НАП са обезпечени на 90%, вече от НАП зависи дали ще ги изискат срочно или ще се съгласят на разсрочено плащане.
Ах,колко е жалко да припяваш на тези,които преди са те плювали.
sin4ec написа:1982 написа:Не, не е така - знаеш ли, че тея същите кълняха други цесекари да умрат, наричаха ги наркомани, убийци на ЦСКА, псуваха ги и т.н., само защото искат ЦСКА да започне начисто от дъното и не се молеха като тях на един "бизнесмен" от село Микре .... няма оправдание за подобни "хора", ОК, не бъди съгласен, спори, ама да кълнеш и псуваш другите, с по-различното мнение .... е, никога повече не искам да бъда от един отбор с такива.
Заеби. Огромното болшинство от тези, които споменаваш, никога не е изпитвало тръпката да тръгнеш на майната си, за да гледаш отбора си на живо. Случките , смях, проблеми, само за да застанеш в някое ъгълче на чужд стадион, твоите да излязат и да ги гледаш от 50 метра, не по ТВ или на запис. Те не разбират нищо...
След време, рано или късно Левски ще стане шампион. Истина ти казвам, замених бил тази титла за тенекиената Купа в Бургас. Изживяването беше феноменално, и болката беше страшна-там, на 50 метра от налягалите на земята сини играчи...сред сълзите на деца, жени и големи мъже. Сълзи...
Който разбрал-разбрал. Много се отплеснах, а за тия с кълненето-Иисус е простил от кръста гаврите и поруганието, ще простите и вие...
Да де , ама сега разходките ще са в околностите на София, ако въобще се допуснат.Само ти казвам,че на мача в Люлин ще стане Апокалипсис по обясними причини.За Владая и другите съм по - спокоен просто ще е атракция.
Значи при нов клуб дори и да започнем от В група, ще трябва да минат минимум 2г, преди да кандидатстваме за лиценз за Б група. Така че или трябва да си тръгнем от А областна, или да играем 2г. във В група.
А изказването на Стойчо Младенов, колкото и да е красиво ми бърка в здравето. Не работи ли с всичките собственици през последните 10-ина години. Че са лоши, знаем си го. Ами той? Лима и Соса, 2003-та по схема ли ги доведе и отпрати? После дойде ред на Лима, но Фабио, Чарас и ... забравих ги, много са. При Лупи малко ли му бяха Машадовците, Платинитата или недоразуменията от Люксембург и Черна Гора? При Титаните защо се съгласи с Бенжелюновците и Тенгарините, Нилсон Антониовците и Боладовците? Не копа ли гроба на ЦСКА наравно с лошите? Ако аз бях на неговото място си тръгвах на момента, когато очевидно се действа против клуба ми и принципите. Когато очевидно ми плащат най-вече, за да ме ползват като завеса за задкулисни игри.
Уви, Стойчо, сега да крещим е късно. Време е за работа. Време е да свършим това, което не свършихме през 2013г, за да се готвим днес за истински подплатен поход към титлата.
Уви, Стойчо, сега да крещим е късно. Време е за работа. Време е да свършим това, което не свършихме през 2013г, за да се готвим днес за истински подплатен поход към титлата.
- CSKA_1948_
- Контакти:
Да де , ама сега разходките ще са в околностите на София, ако въобще се допуснат.Само ти казвам,че на мача в Люлин ще стане Апокалипсис по обясними причини.За Владая и другите съм по - спокоен просто ще е атракция.
Ако играем в А окръжна по всяка вероятност ще играем всички мачове на Армията по обясними причини!

ВБ да финализира нещата и да започваме да мислим за футбол, че ми писна