djd написа:Red joker написа:За мене моя отбор е пътник и в двата сучая-и с А окр. и при евентуална врътка с Гигов и в двата случая става дума за избягване на парични задължения и измама и Съдбата ще ни го върне тъпкано,особено ако се затрие друг отбор заради ЦСКА!

За мене най-чисстия вариант е един-започване от "В"група със сегашното дружество с оздравителен план и ако някой(и) мастит бизнесмен(и) обича(т) истински ЦСКА ,тоеа е варианта

Всичко друго е прах в очите на феновете и бошлаф работа,водеща до гибелта на Клуба

Оттам нататъка,ако Гришата(или някой друг) е толкоз голям Армеец,нека направи жеста да поеме Клуба в това му състояние и ще стане Легенда на ЦСКА!
Така е, но не знам дали има такива хора.
Значи, аз съм да кажем строителен предприемач, или търговец на оръжие, или на горива, или хазартен бос. Или банкер, обвинен в умишлен фалит.
Какво ще спечеля аз, ако извадя едни два-трийсет милиона и платя едни чужди дългове? Феновете ще ме обичат до едно време, ще бъда легенда. Ама какво ще спечеля от това? Държавата ще ми даде ли да строя новите обекти в Борисовата градина? Ще ми даде ли участие в сделката за новите самолети? Делата срещу мен ще отпаднат ли? И т.н. въпроси, които явно на този етап не получават положителен отговор и затова никой не се хваща със старото ЦСКА. Иначе, все ще се намерят 5-6 души да дадат по 5-6 милиона и работата е готова.
Братле,футбола е страст и емоции,поне за истинските любители,някои доказаха,че може да бъде и печеливш бизнес,само че трябва и да има и първоначално изваждане и известен риск,това е част от проблема

В тази връзка много силно се съмнявам,че Черепа,Минджите,Гигов или Гришата милеят за ЦСКА

Напротив,само гонят чистата аванта,защото от самото начало бизнесът и първоначалните капитали им бяха подарени и така са научени-всичко да им е на тепсия