ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red_Neck » 22 юни 2015 17:09

Всичко опира до това, кой ще лапне базите ...... феновете - кучета ги яли!
За съжаление, в този спорт без кинти не става. Факт.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 22 юни 2015 17:10

Има надежда. Започват да се случват нещата - така както ги заявиха феновете и Божков!
Базата и школата - това е истината, никакви Бенжелюновци повече.

Не мога да разбера група сини оплаквачки за какво скимкат като монахини- хем ги сърби, хем ги боли. Ще се върнем да ви припомним шест пъти подред, няма да тъгувате дълго.
Дочух че клетото ви тренерче увеличило натоварванията в тренировките - да не би сам да върти обиколки и вдига гири без футболисти?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 17:12

Лошото е, че в последния месец името на ЦСКА беше залято с лайна и стана символ на циркове, помиярщина и цигания ..... Литекс, Локо Сф, Банско, Мездра .... някакви ходят и се молят на сульо и пульо да си прекръсти отбора на ЦСКА и днес ЦСКА се превърна в посмешището на цяла България. :| :|
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юни 2015 17:20

Гришата е много заинтересован от ЦСКА, да знаете, той не иска базите ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 22 юни 2015 17:26

Бе как така става, че при Лупи ЦСКА два пъти губи лиценз, а никой не му търси на него отговорност???

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юни 2015 17:28

Президента на БФС не знае колко ще са отборите, на какво се надяваме за футбола у нас?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 юни 2015 17:31

W84me написа:Президента на БФС не знае колко ще са отборите, на какво се надяваме за футбола у нас?

Перуката от както е застъпил на власт ---> падението на българския футбол вече не е на дъното, а под него :idea:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 юни 2015 17:32

W84me написа:Президента на БФС не знае колко ще са отборите, на какво се надяваме за футбола у нас?

Да е духал преди това за алкохолна проба?

nikikolevst
Контакти:

Мнениеот nikikolevst » 22 юни 2015 17:39

Да ме извиняват всички, но вече стана наистина голям цирк.
Журналистите вече и те се чудат какво да пишат.
Информация ДОСТОВЕРНА от никъде.
Знаете ли, като чета последните новини че ЦСКА ще взема лиценза на Локо СФ, ми дожаля за футболистите и феновете на ЛОКО СФ. Направиха страхотен сезон , бориха се, направиха много хубави мачове и сега какво - ХАЙДЕ ПИЧОВЕ БЯХТЕ ДО ТУК. ВЕЧЕ СТЕ ЦСКА.
На какво прилича това - ВЪПРОС:
- влизаш ли в ТКЗС доброволно или насила !?
Гигов ако направи това , как ще погледне своите футболисти в очите?
Защо едно нещо трябва да се съсипе за да може да съществува друго.
Да ще кажете пазарна икономика / това са търговски дружества, но тук става дума за нещо повече от търговия.
Да ЦСКА е Символ, ДА Левски е Символ, но защо не се взеха мерки преди мин. 3 години и нещата щяха да са вече по-добри.Компромиса води до забатачване.
БФС го е страх, идват избори и държавате не смее да предприеме нищо, че става лошо.
За мен вината основната е в БФС, че е правило компромиси, не само с ЦСКА, те и другите отбори на същият хал, просто ЦСКА първа затъна толкова заради борбата с базите.
Та да се върнем на припознаването, хей това да не вие да сте направили дете на някоя жена и след години да кажеш да аз бях и да си припознаеш детето.
Който и да е отбор с лиценза на друг, няма да е автентичният отбор. Аз поне така разсъждавам.
писна ми от декларации на фенски фракции.
Като толкова милеехте, защо не си купихте акции, всеки според възможностите, нали сте милиони?
Аз си купих, акции за 100лв на друг отбор, купих си фенски артикули, доколкото имам възможност, купих си диск с филм, плащам си билета за мача, с това мога да помогна и го правя от сърце
Ходя на мач не само когато сме силни, а и когато сме трагични, цзащото това е истинската подкрепа на отбора, не пускам декларации, рядко влезам в полемики тук, защото напише ли някой свястно мнение има 1000 които ще напишат куп глупости.
Но вече наистина става много трагично, не смешно.
Тоя Манджуков младши, такива глупости наговори че в последните 2 месеца направили много - като не са направили нищо, защо изчакаха да мине срока 31.03, а не се включиха преди това.
Отговорът е много прост ФЕНОВЕ НА ЦСКА - ДА ВЗЕМАТ БАЗИТЕ НА БЕЗЦЕНИЦА КАТО ФАЛИРА ЦСКА. НЕ НАПРАВИХА НИКАКВА КАМПАНИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА НЕ НАПРАВИХА НИЩО.
ТА ПО ВЪПРОСА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕТО - СПОРЕД МЕН - ИЗХОДА Е ЕДИН - ПЛАЩАНЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И НАГОРЕ.
ВСИЧКО ДРУГО Е СЪЩЕСТВЕВАНЕ ЗА СМЕТКА НА СМЪРТТА НА ДРУГ.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 22 юни 2015 17:55

Ако не се изградят нещата от самото начало, пак по старо му ще я подкараме. Домусчиев очевидно правилно прецени, че няма подходящи условия в стария ЦСКА и реализира проекта си в Разград.
Нека се направи добра организация, програма за развитие по етапи и години, да стартираме, а ако на Ганчев или на някой друг толкова му се иска - добре е дошъл да строи небостъргач от основите.
За никой няма да е полезно да участваме в долните дивизии, но за изначалното структуриране, изграждане и за избирането на подходящите хора, с поглед 2-3 години напред, е необходимо време.

Върни се в “Архив”