Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот Eastern » 22 юни 2015 11:47

Литекс и Берое ще вземат по 200 хиляди евро за мачовете в първия кръг. При първа успешна елиминация ще добавят към сметката си по още 410 хиляди евро -толкова гарантирани има Черно море.
Който прескочи и този кръг, пък ще вземе още 630 хиляди евро от учас­тието си в третата пресявка. Влизане в групите на Лига Европа носи 2,4 милиона евро, а не 1,3 млн., както бе­ше досега. Но нека първо трите ни тима докажат на терена, че заслужават мяс­то там. Пък после ще дойде време да се смятат и печал­бите. Страхотен стимул за клуба ,ето как може да се печели и от футбол.Едно влизане в групите ни гарантира годишният бюджет(не че това е нещо лесно).Успех при жребия днес на всички български отбори.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 юни 2015 12:06

yavorescu написа:Излязоха урните за първи кръг, ясни са съперниците на Берое и Литекс.

Евентуалните N брой съперници, имаш в предвид?!
Абе, ние що нямаме тема за евротурнирите, та пишем тук и се чудим къде още? Участието ни там нито е контрола, нито трансфер, спекулация пък най-малко :lol: !
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 юни 2015 12:14

Iceberg написа:Евентуалните N брой съперници, имаш в предвид?!

Да, това исках да кажа. Както се вижда, няма никакво групиране по географски признак -- има съперници от Балтийските републики, Норвегия и Исландия.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 юни 2015 12:29

Айсберг, и аз съм ЗА малко повече реализъм и по-малко еуфория. Лесен съперник няма как да ни се падне, но всички отбори са преодолими, включително и Уест Хям. Разбира се, може и да паднем от всеки. Въпросът е да не се изложим, момчетата да се раздадат и да играят без страх. Единственото, което ме вълнува в момента, е да знам отсега държавата и града на първия ни съперник, за да планирам гостуването както трябва от логистична гледна точка. Че не е лесно за 5-членно семейство, дори да е някъде наблизо.

komentator

Мнениеот komentator » 22 юни 2015 12:30

След около час трябва да излязат разбивките и за втория кръг с 5 възможни съперници, тогава много въпросителни ще отпаднат ;)

п.с. ето евентуалните на Берое и Литекс

http://topsport.ibox.bg/news/id_946306903

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 юни 2015 13:46

yavorescu написа:Айсберг, и аз съм ЗА малко повече реализъм и по-малко еуфория. Лесен съперник няма как да ни се падне, но всички отбори са преодолими, включително и Уест Хям. Разбира се, може и да паднем от всеки. Въпросът е да не се изложим, момчетата да се раздадат и да играят без страх. Единственото, което ме вълнува в момента, е да знам отсега държавата и града на първия ни съперник, за да планирам гостуването както трябва от логистична гледна точка. Че не е лесно за 5-членно семейство, дори да е някъде наблизо.

yavorescu, пропуснах още един довод, който показва, че ще ни е много трудно в предстоящия сблъсък в Лига Европа! Бях го оставил за накрая и.. го проспах :( ! Ами ние не играем у дома си, нямаме си стадион! Колкото и фенове да дойдат на "домакинството" ни, няма да е както "у дома"!!! Друго си е да имаш нормален стадион, да се напълни, като се изсипе градът ни там, да стане празник, страхотна атмосфера... Както знаем, у дома и стените (гредите) помагат :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

komentator

Мнениеот komentator » 22 юни 2015 14:03

Романов е искан от Лудогорец, пишат в Топспорт.бг. Явно трябва да забравим за него. Пишат, че искаме Пламен Крумов, какво мислите за него?Добър футболист, но не е типичния десен бек, освен ако не го вземем за крило, като опция на легендата Курьор?

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 22 юни 2015 14:22

Iceberg написа:
yavorescu написа:Айсберг, и аз съм ЗА малко повече реализъм и по-малко еуфория. Лесен съперник няма как да ни се падне, но всички отбори са преодолими, включително и Уест Хям. Разбира се, може и да паднем от всеки. Въпросът е да не се изложим, момчетата да се раздадат и да играят без страх. Единственото, което ме вълнува в момента, е да знам отсега държавата и града на първия ни съперник, за да планирам гостуването както трябва от логистична гледна точка. Че не е лесно за 5-членно семейство, дори да е някъде наблизо.

yavorescu, пропуснах още един довод, който показва, че ще ни е много трудно в предстоящия сблъсък в Лига Европа! Бях го оставил за накрая и.. го проспах :( ! Ами ние не играем у дома си, нямаме си стадион! Колкото и фенове да дойдат на "домакинството" ни, няма да е както "у дома"!!! Друго си е да имаш нормален стадион, да се напълни, като се изсипе градът ни там, да стане празник, страхотна атмосфера... Както знаем, у дома и стените (гредите) помагат :mrgreen:

Напълно подкрепям. Да не се поддаваме на излишна еуфория и да гледаме реалистично на нещата. Силите в момента са толкова изравнени, че който и да ни се падне ще е много трудно. Да си спомним с каква насмешка гледахме преди години на отбори като БАТЕ, Зимбру, Мура и т.н. То вярно, че "клиенти" им бяха българските евроидиоти, но това е друга тема. Срещу всеки отбор трябва да се подхожда внимателно и с необходимия респект. Уест Хям изобщо ги забравете, щото ще ни бият с третия отбор. Школата на чуковете е една от най-добрите на Острова, а и да не забравяме за разликата между ВЛ и А Група. Така че по-кротко и дано Господ е Моряк! ;)

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 22 юни 2015 14:30

Къде дават жребия,тв или линк?

komentator

Мнениеот komentator » 22 юни 2015 14:39

ВАРНА написа:Къде дават жребия,тв или линк?

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Върни се в “Архив”