Red joker написа:icko65 написа:Lakokara4a написа:Първо да кажа че съм от Левски. Искам да кажа, че това решение за ЦСКА е поредната подигравка на държавата с всички нас. Това е наказание за институцията ЦСКА и за привържениците на този отбор. Фалира се отбора и точка. Чакай бе, виновни за това няма ли? Правилното решение беше отбора да си продължи в А група, ноооо разни там Гърнета, Томовци, включително и Божковци да се разследват и да има адекватни наказания за тях... Кой завлече "българина" с милиони и се измъкна безнаказан? За отбора ясно- не носи никаква вина за това положение! И сега знаете ли колко човека ще бъдат осъдени- я предположете?! За пореден път всичко отнася "чистачката". Този отбор не е за 4-та дивизия, феновете не са виновни да страдат 3-4 години! Лично мнение изказвам и не задължавам никой да мисли като мен. Мястото на ЦСКА беше в А група, българския футбол тепърва ще губи от тази липса! Но има и хора за затвора, дето никога няма да попаднат там разбира се...
И по кои правила трябваше да е точно в А група пък?Докога трябва да се правят компромиси с тоя отбор?Какви са -богопомазани?БФС да напише правило:ЦСКА Левски ЛокоСф и Славия пожизнено играят в АПФГ.Тогава мога и да се съглася с теб.
Такива отбори като твоя и с компромиси и без,пак ще си останат посредствени,както и хора като тебе могат да " изпъкнат",само,когато силните вече ги няма!
Мноого си далече от истината.Не съм тръгнал да изпъквам пък за посредствеността....без коментар.И още нещо по повод отбора ми-единствения в А ПФГ който от 1959 не си е сменял името и не е фалирвал.