Но аз съм обеден, че домакинствата ви ще са на Армията а всички ви гостувания на Националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:Гледам че, се споменават някакви цифри - 6 млн. лева на сезон!??
Какви 6 млн. лева за отбор от окръжните групи,ве?! Всеки, който ви излъже и вие му вярвате! Някои отбори в А група нямат толкова пари на сезон! И за кой по точно ще се дадат тия пари ?! За големия треньор Гоьочо тактиката ли, или за Роналдо от горно- нанадолнище ?!![]()
![]()
Може би ще се доведе треньор от 7-ма испанска дивизия?!
![]()
![]()
Просто някои хора си плюха върху отбора! Сега ще има иху-аху (защото си мислят, че са спечелили нещо) и после като видят реалността ще има ... тихо...мнооого тихо![]()
dozz12 написа:Teo написа:
Добре ли е стадиона в Железница![]()
@ Природа...
Тука ако се изръсят 2 000 подивели за футбол цесекра, мача няма да има, заклевам се. Ще има перманентни нахлувания и изнасилване на всичките рефери + противниковите играчи и тримата зрители които подкрепят домакините.
Има ли глоби в А Окръжна. Най-вече ме интересува глоби за пребит главен съдия?
Lakokara4a написа:Първо да кажа че съм от Левски. Искам да кажа, че това решение за ЦСКА е поредната подигравка на държавата с всички нас. Това е наказание за институцията ЦСКА и за привържениците на този отбор. Фалира се отбора и точка. Чакай бе, виновни за това няма ли? Правилното решение беше отбора да си продължи в А група, ноооо разни там Гърнета, Томовци, включително и Божковци да се разследват и да има адекватни наказания за тях... Кой завлече "българина" с милиони и се измъкна безнаказан? За отбора ясно- не носи никаква вина за това положение! И сега знаете ли колко човека ще бъдат осъдени- я предположете?! За пореден път всичко отнася "чистачката". Този отбор не е за 4-та дивизия, феновете не са виновни да страдат 3-4 години! Лично мнение изказвам и не задължавам никой да мисли като мен. Мястото на ЦСКА беше в А група, българския футбол тепърва ще губи от тази липса! Но има и хора за затвора, дето никога няма да попаднат там разбира се...
Lakokara4a написа:Първо да кажа че съм от Левски. Искам да кажа, че това решение за ЦСКА е поредната подигравка на държавата с всички нас. Това е наказание за институцията ЦСКА и за привържениците на този отбор. Фалира се отбора и точка. Чакай бе, виновни за това няма ли? Правилното решение беше отбора да си продължи в А група, ноооо разни там Гърнета, Томовци, включително и Божковци да се разследват и да има адекватни наказания за тях... Кой завлече "българина" с милиони и се измъкна безнаказан? За отбора ясно- не носи никаква вина за това положение! И сега знаете ли колко човека ще бъдат осъдени- я предположете?! За пореден път всичко отнася "чистачката". Този отбор не е за 4-та дивизия, феновете не са виновни да страдат 3-4 години! Лично мнение изказвам и не задължавам никой да мисли като мен. Мястото на ЦСКА беше в А група, българския футбол тепърва ще губи от тази липса! Но има и хора за затвора, дето никога няма да попаднат там разбира се...
icko65 написа:Lakokara4a написа:Първо да кажа че съм от Левски. Искам да кажа, че това решение за ЦСКА е поредната подигравка на държавата с всички нас. Това е наказание за институцията ЦСКА и за привържениците на този отбор. Фалира се отбора и точка. Чакай бе, виновни за това няма ли? Правилното решение беше отбора да си продължи в А група, ноооо разни там Гърнета, Томовци, включително и Божковци да се разследват и да има адекватни наказания за тях... Кой завлече "българина" с милиони и се измъкна безнаказан? За отбора ясно- не носи никаква вина за това положение! И сега знаете ли колко човека ще бъдат осъдени- я предположете?! За пореден път всичко отнася "чистачката". Този отбор не е за 4-та дивизия, феновете не са виновни да страдат 3-4 години! Лично мнение изказвам и не задължавам никой да мисли като мен. Мястото на ЦСКА беше в А група, българския футбол тепърва ще губи от тази липса! Но има и хора за затвора, дето никога няма да попаднат там разбира се...
И по кои правила трябваше да е точно в А група пък?Докога трябва да се правят компромиси с тоя отбор?Какви са -богопомазани?БФС да напише правило:ЦСКА Левски ЛокоСф и Славия пожизнено играят в АПФГ.Тогава мога и да се съглася с теб.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта