ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dozz12

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 01:36

k_oleto написа:Благодаря на Васил Божков !

Благодарение на него, моя отбор съществува

Ще оакам и ще спамя всеки левскар, дръзнал да пише тук.

Не е важно времето. Може да е след 3 години, може след 4 или 5, но аз припознавам този ЦСКА като мой

Благодаря още веднъж на Васил Божков за решението.

Много късно идваш бе момче. То не останаха левскари за спамене. Ей ме на аз съм тук, ама ми се затварят очичките.
Иначе прочети нагоре и ще се развеселиш. Всяко зло за добро.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 21 юни 2015 03:19

Очертава се да не развиваме дейност в следващата година. Кофти, но и друг път се е случвало. Хубавото е че фракциите се разкараха.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 21 юни 2015 03:24

Сектора:
- Когато не трябваше да гони Божков ( 2006 ), го изгони;
- Когато трябваше да троши БФС ( 2008 ), вместо това целеха Томов с камъни;
- Когато трябваше да изгонят Титан, ядоха бой от 20 мутри на боклуците;
- Когато трябваше да трошат офисите на Титан - строшиха БФС;
- Когато трябваше да изритат Минджите - подариха им клуба;
- Когато трябваше да подкрепят възраждането на ЦСКА - направиха си отбор в А окръжна;

Кога ще осъзнаете че сте ОЛИГОФРЕНИ ???

dreamcradle
Контакти:

Мнениеот dreamcradle » 21 юни 2015 04:49

Фен съм на ЦСКА общо взето от когато имам реални спомени (не, че съм чак толкова дърт, само на 35). Не, че някога съм бил чак такъв закоравял футболен фен, ама имах някакъв интерес все пак. Признавам си някъде около Титан спрях да ходя на мачове.А някъде малко след това спрях да вярвам и на всичко казано, написано, подхвърлено и тн. във връзка с ЦСКА. Защо ли, защото всичко (особено последните 10 дена) е от ден до пладне, та и по кратко. Обещания, петиции, манджи с грозде.. на мен лично ми писна.

Ново ЦСКА, старо ЦСКА, ЦСКА на средна възраст... ЦСКА е едно. Аз лично бих подкрепял нястоящето ЦСКА с всичките му дългове ако ще и в "Я" извънземна група. Да подкрепата ми на този момент е "от разстояние", но когато стане здравословно пак да се ходи на мачове и мога да заведа детето си без да се притеснявам евентуално ще го подкрепям и от стадиона. Всичко друго за мен е тотално извратена история. На никой не му се връщат 20 ли са, 30 ли са, 50 ли са милиона, особено като ги е "заработил" някой друг. И моята фирмичка има дългове и на мен ми се иска утре да фалирам и нищо да не връщам на никой, а на другия ден да съм "морално" чист ама няма как да стане (а бе то има, ама няма да го направя). Ще се бъхтам по 20 часа както последните години и ще се опитам малко по малко да си изчистя задълженията. Никога обаче няма да заведа детето си на мач и да го увещавам да се трогне по отбор, които е завлякал сумати народ с много пари. Егати и примета ще му дам в живота.

И на мен ми се иска всичко да се оправи като с магическа пръчка ама няма как.

Както много казаха преди мен обаче моля няколко души да не се изказват като "цялата" общност цесекари. Аз лично не бих припознал нито сношение с Литекс нито загърбване на дълговете. Искам с моето ЦСКА независимо в коя група ще рита!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 юни 2015 06:04

Logical person написа:Сектора:
- Когато не трябваше да гони Божков ( 2006 ), го изгони;
- Когато трябваше да троши БФС ( 2008 ), вместо това целеха Томов с камъни;
- Когато трябваше да изгонят Титан, ядоха бой от 20 мутри на боклуците;
- Когато трябваше да трошат офисите на Титан - строшиха БФС;
- Когато трябваше да изритат Минджите - подариха им клуба;
- Когато трябваше да подкрепят възраждането на ЦСКА - направиха си отбор в А окръжна;

Кога ще осъзнаете че сте ОЛИГОФРЕНИ ???

Кукли на конци,безмозьчни дебили-това е ЕнтЕлигентностЪ на тьлпата!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

RammerJammer
Контакти:

Мнениеот RammerJammer » 21 юни 2015 07:30

Одавна се канех да взема да се регистрирам тука за да напиша нещо и чаках да се случи това което и се случи за да мога да изкажа мнението си като фен на ЦСКА.

Всяко едно друго решение различно от това което беше взето е неприемливо.Неприемливо беше ЦСКА да купува лицензи и дружества на отбори които нямат нашата идея. То не че лицензите и дружествата сами по себе си могат да носят идеи това е просто една бумащина документи без които в реалния свят неможеш просто да съществуваш.

Много неща могат да се кажат ама как така аджеба сега ще има автентичен ЦСКА как ще се припознава отбор,титли и история а няма да се припознават дългове. Нека го кажем простичко. Дружеството само по себе си е орган които управлява даден клуб в конкретния случай. Когато се печели купа или титла то не я печели дружеството а я печели отборът които те управляват.Да дружеството купува играчите за даден отбор защото клубът сам по себе си както казахме се управлява от него. Просто няма как по друг начин да стане.Същото това дружество развива и много други дейности като фен магазини ако щете може да развива и дейност различна от основната.

По старите от вас помнят ли как бяха уредени нещата 90-та година?Преди 90-та година частна търговска дейност не се развиваше.След промените всички отбори си направиха частни дружества и започнаха да управляват клубовете. На феновете тогава дори не им се наложи да припознават каквото и да било в декларации и позиции защото от това нямаше нужда.Всеки знаеше кои отбор е Левски ЦСКА Славия Локо Сф и каква история титли купи и прочие имат.Дружествата станаха по юридически начин правоприемници на отборите и нещатата по тая тема приключиха.

Сега много си задават въпроса какво ще стане с дълговете на старото дружество което управляваше клубът. И тук отговорът е доста простичък.Обавява се в фалит и след това всички заинтересовани страни които имат нещо общо с него започват да си търсят парите или там каквото и да е чрез дела и се търси отговорност за това на тези на които са собственици.Може и да не се обяви фалит. Дружеството може да продължи да съществува и да развива търговска дейност. Никои не ги кара да го фалират. Нека си плащат дълговете и да правят каквото желаят с него.

Голямата разлика в случая е че дружеството само по себе си не държи изключителните права върху клубът.Странно звучи така е. Много ще кажат и точно обратното и в някои аспекти ще са прави но реалноста е друга. Това не е продукт които е създаден от самото дружество. То е станало правоприемник на продукт които само и единствено може да изкарва пари от масата хора които са им дали това разрешение.И точно заради тези хора които са им дали разрешението те изкарват пари.Но когато започнеш да правиш мизеии с клубът(продуктът) и почнеш да се облагодетелстваш за сметка на хората които са ти дали разрешение да го управляваш те имат пълното право да ти теглят една дълга и да те изхвърлят там от където си дошъл.Всъщност вариантите бяха 2. Хората с натиск те карат да продадеш дружеството за да не се налага да започват от най-последното ниво на футбола.Това нестана нямаше кои да го купи и да погаси задълженията. Феновете казаха ми ОК тогава си взимаме клуба .Просто феновете си взеха това което си е тяхно а именно клубът по същия начин както им беше дадено така им беше и отнето. Точка по въпроса както се казва.

Пожелавам на всички Армейци здраве и дерзаите хора това е. Ние ще се върнем в така прословутата А група рано или късно.

Само ЦСКА

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 юни 2015 07:49

Teo написа:
dozz12 написа:Абе Локото в коя А Окръжна ще ритат. Във вашата или в Север. Ако е при вас ще стане напечено но май са в Север ( поне географски са в Северна София )

На Север 100% :idea:

Локото са във В група.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

dozz12

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 08:44

icko65 написа:
Teo написа:
dozz12 написа:Абе Локото в коя А Окръжна ще ритат. Във вашата или в Север. Ако е при вас ще стане напечено но май са в Север ( поне географски са в Северна София )

Локото са във В група.

O, ранна промоция за железничарите. Браво!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 юни 2015 08:52

dozz12 написа:
icko65 написа:
Teo написа:

Локото са във В група.

O, ранна промоция за железничарите. Браво!

Каква промоция? Локо Сф няма лиценз за А група, следователно и за професионален футбол и ще играе в първата възможна аматьорска група, а това е В група. Поне засега никой не е обявил, че ще се прави нов Локомотив Сф(както обяви ВБ за ЦСКА).

Божков ще създава нов клуб и затова започва от А Областна
Последна промяна от bobo_13 на 21 юни 2015 08:53, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 21 юни 2015 08:52

Да не се окаже, че това е поредното успокояване на обстановката от типа на :
Чапаев : Спокойно Петка, плувай, плувай, не е риба...

Мда...аре плувайте, плувайте, не е риба ! :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Върни се в “Архив”