Мнениеот dreamcradle » 21 юни 2015 04:49
Фен съм на ЦСКА общо взето от когато имам реални спомени (не, че съм чак толкова дърт, само на 35). Не, че някога съм бил чак такъв закоравял футболен фен, ама имах някакъв интерес все пак. Признавам си някъде около Титан спрях да ходя на мачове.А някъде малко след това спрях да вярвам и на всичко казано, написано, подхвърлено и тн. във връзка с ЦСКА. Защо ли, защото всичко (особено последните 10 дена) е от ден до пладне, та и по кратко. Обещания, петиции, манджи с грозде.. на мен лично ми писна.
Ново ЦСКА, старо ЦСКА, ЦСКА на средна възраст... ЦСКА е едно. Аз лично бих подкрепял нястоящето ЦСКА с всичките му дългове ако ще и в "Я" извънземна група. Да подкрепата ми на този момент е "от разстояние", но когато стане здравословно пак да се ходи на мачове и мога да заведа детето си без да се притеснявам евентуално ще го подкрепям и от стадиона. Всичко друго за мен е тотално извратена история. На никой не му се връщат 20 ли са, 30 ли са, 50 ли са милиона, особено като ги е "заработил" някой друг. И моята фирмичка има дългове и на мен ми се иска утре да фалирам и нищо да не връщам на никой, а на другия ден да съм "морално" чист ама няма как да стане (а бе то има, ама няма да го направя). Ще се бъхтам по 20 часа както последните години и ще се опитам малко по малко да си изчистя задълженията. Никога обаче няма да заведа детето си на мач и да го увещавам да се трогне по отбор, които е завлякал сумати народ с много пари. Егати и примета ще му дам в живота.
И на мен ми се иска всичко да се оправи като с магическа пръчка ама няма как.
Както много казаха преди мен обаче моля няколко души да не се изказват като "цялата" общност цесекари. Аз лично не бих припознал нито сношение с Литекс нито загърбване на дълговете. Искам с моето ЦСКА независимо в коя група ще рита!