ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dozz12

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 00:42

Абе няма да е честно да не гостувате във Владая, Бистрица и Железница. Там отборите са свикнали с по-високата надморска височина и ще има предимство пред всеки столичен отбор.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 юни 2015 00:42

W84me написа:Пак ви хвърлят трици, не ми е много ясно как ще играете на Б-ка армия преди сегашното дружество да фалира, не ми е ясно как ще използвате същото име, отново преди фалита и още куп въпросителни.

Хм, че колко отбори "Левски" има в България?
За Армията ще видим. По принцип договорът може да се развали и преди дружеството да фалира. Но си мисля, че след като стане ясно всичко около новото ЦСКА, ще бъде подадена молба до съда за стартиране на процедура за фалит. Когато съдът стартира тази процедура, дружеството автоматично губи членството си в БФС.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 юни 2015 00:43

dozz12 написа:Абе няма да е честно да не гостувате във Владая, Бистрица и Железница. Там отборите са свикнали с по-високата надморска височина и ще има предимство пред всеки столичен отбор.

:lol: :lol: :lol:
Това ти се получи.Трябва да мислим за подготовка на Белмекен.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юни 2015 00:44

"Цскарите" ги е страх да гостуват в окръжната.

dozz12

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 00:44

GOLEADOR написа:
dozz12 написа:Абе няма да е честно да не гостувате във Владая, Бистрица и Железница. Там отборите са свикнали с по-високата надморска височина и ще има предимство пред всеки столичен отбор.

:lol: :lol: :lol:
Това ти се получи.Трябва да мислим за подготовка на Белмекен.

Това е правилната тактика. Забрави за Анталия и Белек. Пък и пари ще се пестят.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юни 2015 00:44

Контрола междувременно с ФК Левски есента на Васил Левски си ги бием дежурно... после ако искат реванш пак ще им го дадем :?:
Няма лошо нали :?: :lol:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 21 юни 2015 00:45

EnevY написа:Ще си извървим Голготата и това е. От 2008 година насам фактите са такива: две купи и две участия в групите не Лига Европа. За седем години, прекалено малко. Това беше правилното решение. Важното е да се направи модернизация по школата, базата и стадиона, иначе тези години ще са напълно безсмислени. Освен това младите ще имат достатъчно шанс за изява. А по повод малкото мачове в долната дивизия, ще следим повече децата и това е. А за Купата на България. Доколокто знам, започва се предварителен кръг, в който играят отборите от окръжните дивизии и В грипите. След това вече се включват от Б група и т.н. САМО ЦСКА!

П.С. Феновете рано или късно ще осъзнаят, че важна е само идеята и честта.

Да приемем,че съм съгласен.Но какво ще стане след това?Събитията от последните дни сочат,че Тиквата забрани Ганчев да участва и се стигне до този вариант.Тоест отново този неуважаем господин пречи на ЦСКА и позволи по удобният за него човек да се заеме с ЦСКА през последните часове какви ли не мисли ми минават през главата.Та въпросът е дали след като си преживеем тези неща и се завърнем (аз най-малкото не съм противник на идеята) в А група,дали той отново няма да ни пречи?Защото откакто е на власт,той постоянно се занимава с нас и ни пречи.Също така какво правим,ако не ни дадат базите,а ако пък Божков до 1-2 години не забие нито пирон в тях?Много са въпросите.Аз одеве бях изпаднал във страшен емоциален срив и обвиних феновете,за което може би не бях прав,но... въпросите си остават.Много въпроси напират,как така Дучето промени мнението си?Преди няколко дена бранеше преструктурирането на ЦСКА навсякъде,днес коренно различен.Незнам... Ганчев се пише,че имал сега проект с Манджукови и Инджови.

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 21 юни 2015 00:48

ЦСКА-ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ АНИМАЛС, БЛАГОДАРЯ БЕЗ МЕН ТОВА НЕ Е МОЯТ ОТБОР,ДА МУ СЕ РАДВАТ НАРКОМАНИТЕ И ТАРИКАТИТЕ С КАРИРАНИ РИЗИ ДЕТО БЯХА ПРИ БОШКОВ ДНЕС.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 юни 2015 00:48

С какви футболисти смяташ да ги биеш? Само не казвай с юноши щото при аматьорите школи няма.А, да не забравя с аматьорски отбори концесионни договори М-то на спорта тоже не сключва.

televizora
Контакти:

Мнениеот televizora » 21 юни 2015 00:49

Theos написа:Със стари курви - нов бардак. Това на кратко иначе едно мнение на виден ваш фен, сами си правете аритметиката.

Samuil Petkanov

3 години по обещаните 6 милиона в долните дивизии е 18 милиона. Без шанс за особени приходи от трансфери, ТВ-права, обичайния санитарен минимум от билети и фен артикули. За 18 милиона ЦСКА с отнетия лиценз оставаше без дългове. В А група, ама не Окръжна. И с опция от следващия сезон за приходи от трансфери, ТВ права и участие в Европа. Без 3 години ослушване. И без ново дружество, което видиш ли, било морално. Но колкото по-малко могат математика някои хора, толкова по-агресивно налагат мнението си. Маскирано в ирационалност, импулсивност и патос. И все пак - наесен сме на мач. Кур за Урвич!

Само че без школа и без модернизиран стадион. Ако бехме направили така щехте да квичите, че вместо да започнем от В група и да си построим основата сме започнали да плащаме милиони на мадам Бо и Мо, за да останем в А група. Няма отърване от вас и мърморенето ви.
Освен това дълговете са над 30 млн., а аритметиката на Самуил явно куца и затова е толкова агресивен.

Върни се в “Архив”