ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот Libera » 20 юни 2015 21:46

Какъв точно проблем имате вие? Фалити обявяват много хора и дружества. Тогава активите им се изземат. ЦСКА активи няма, така че не пречи да обяви фалит това дружество. Проблемът при този сценарии беше, че този отбор щеше да играе в окръжната група, но нямаше да има право на промоция за определен брой години. Затова Черепа си прави чисто ново дружество, казва си, че това е наследник на ЦСКА без да има каквато и да е връзка с ЦСКА и това е. Само хвърлете едно око на историята с Уимбълдън. Когато направиха нов клуб, феновете го припознаха, но никой не беше достатъчно нагъл да претендира за историята на стария. Просто няма никаква връзка между едното и другото. За жалост в България припознаването върви ръка за ръка с активите, а пасивите не са наши. Ботев Враца го припознаваме като оригиналния Ботев, нищо че е Ботев Лиляче, Локо Пд го пропознават, но е Велбъжд, Ботев Пд празнува юбилей, но това е Металик Сопот, Берое и те юбилей гласят, но са Олимпик Тетевен, Етър и те се припознаха, но са Дебелец. Всеки се припознава и си приказва, но истината е друга. При вас плюсът е, че не взимате ничии лиценз, а просто сте създадени наново. ФК ЦСКА 2015 трябва да се казва този отбор - който иска да си го гледа, който не иска, да си гледа записи на мачове от 80-те години. Всеки има право на избор.

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 20 юни 2015 21:46

DarkPsy написа:А къде е боабаб?

бере череши

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 20 юни 2015 21:46

CSKA_1948_ написа:
damyanov1963 написа:
Teo написа:А дано братле! Дано тази дата 20.06.2015г. е едно ново и начало с едно по-добро бъдеще за нашия любим клуб! Вярвам, че сме на правилния път!
Време е и ние да мислим само и единствено за футбол! :)
За доброто и светлото бъдеще на най-великия български футболен клуб - ЦСКА София! :)

Сега може да се хвалите в А окръжна, колко сте велики. Тука само ще ставате още повече за смях. И като сте толкова велики що не си платите дълговете? Значи титлите ви остават, а дълговете не, така ли? И след 5 години, като не можете да се върнете в А група, пак ли ще завъртите старата изтъркана плоча - Божков вън?

Вие мислете какво ще правите с Батков! Нас ни оставете, ще се оправим!

Кои сте вие бе-сьучастници в убийството на ЦСКА!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 20 юни 2015 21:48

ivaka написа:
CSKA_1948_ написа:Прав ви път на всички предатели, страхливци и на хора, които са фенове само на думи...

Ще станете ли пак от ЦСКА когато се върнем в А група? Не ми отговаряйте, отговора е ясен!

Жалкари, като ония!

Аз тогава ще те питам, ТИ от кое ЦСКА си!
Някои хора поне имат достойнството да загинат прави, а не да се мажат на филия и да молят за жалкия животец и живуркането си!

ЦСКА е в сърцето ми! Боли ме дедовия в коя група ще играем!

baggy
Контакти:

Мнениеот baggy » 20 юни 2015 21:48

"CSKA_1948_ написа:
Прав ви път на всички предатели, страхливци и на хора, които са фенове само на думи...

Ще станете ли пак от ЦСКА когато се върнем в А група? Не ми отговаряйте, отговора е ясен!

Жалкари, като ония!"

А ти от утре на CSKA 2015 ли ще се прекръстиш?

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 20 юни 2015 21:49

Teo написа:Какво ще стане с автобуса МЕРЦЕДЕС ще ни го вземат ли?

:mrgreen: :) :lol: уникален фен........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 юни 2015 21:49

Teo написа:Какво ще стане с автобуса МЕРЦЕДЕС ще ни го вземат ли?

Една УАЗка знаеш как ще ви тича :lol: високопроходима е все пак
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2015 21:50

CSKA_1948_ написа:
ivaka написа:
CSKA_1948_ написа:Прав ви път на всички предатели, страхливци и на хора, които са фенове само на думи...

Жалкари, като ония!

Аз тогава ще те питам, ТИ от кое ЦСКА си!
Някои хора поне имат достойнството да загинат прави, а не да се мажат на филия и да молят за жалкия животец и живуркането си!

ЦСКА е в сърцето ми! Боли ме дедовия в коя група ще играем!

Кой ЦСКА е в сърцето ти-този, който все още диша, но не се знае дали ще оцелее, или този, който ти обеща Божков днес? А може и двата да са в сърцето ти!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 юни 2015 21:50

Жокер, успокой топката и бъди от ЦСКА. ;)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 20 юни 2015 21:51

Навремето другарите комунисти разформироваха ЦСКА и Левски и ги прекръстиха на Средец и Витоша.
Поводът беше значим - двата отбора се бяха хванали гуша за гуша по време на едно дерби.
Социалистическият морал и ред не позволяваха подобно фриволно поведение дори на галениците на системата, каквито и тогава бяха футболистите.
Не мина много време и другарите разбраха, че са сгрешили.
Върнаха имената на софийските грандове и всичко потече по старому ... Сиреч народът се кротна, защото половината бяха привърженици на Левски, а другата половина на ЦСКА.
Защо ви разказвам тази позната за всички история ?
Защото другарите комунисти действаха не само по законосъобразност, но и по целесъобразност !
И бяха прави !
Дори най-съвършеният закон понякога не е целесъобразен. Макар и справедливо, прилагането му не донася желаните резултати.
Именно като старите другари трябваше да постъпят ръководителите на българския футбол и в частност на ЦСКА и Левски.
Всички правила трябваше да бъдат загърбени в името на това двата гранда да останат в елитната група.
Първенство без ЦСКА е като манджа без сол. Яде се, но не е вкусна. Факт !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Архив”