BRF написа:icko65 написа:dreben23 написа:Ако ЦСКА започне от А окръжна, призовавам всички фенове-боклуци на други отбори, които са акали под форуми, под статии да се извиняват поне един месец, иначе ще видите какво е подигравки!
Твърдите, че нямаме достойнство и чест, ако ЦСКА отиде в А окръжна, докажете, че вие имате започвайте един по един да се извинявате навсякъде- почвайте да правите теми, да пишете статии! Призовавам и настоявам всички журналисти, които акаха по сайтове, да се извинят и те!
В противен случай ще докажете само едно- вие нямате, нито достойнство нито чест, нито доблест да се извините! Ако не го направите абсолютно всички фенове, които сте писали, оттук нататък ще търпите изключително количество подигравки! Започвайте от днес, искам да видя активност от българските футболни фенове!
Я да ги видим сега могат ли лошите да бъдат добри?Часовникът започва да тиктака- един месец искам извинения и хубави слова от всички вас!
Чакам официална информация!От днес не мога.
А какво официално имаше в информацията за преструктурирането на Литекс,че не спря да нареждаш!??
Кво съм нареждал?Коментирах като всички тук!Само че бях и все още съм на мнение че по правилата на БФС няма как да стане.Макар и неофициално Литекс си картотекираха играчите вземат нови играят контроли-мисля че е ясно че такава врътка няма да има.А и време няма.