kubrat написа:Тик-Так1892 написа:Има шанс,ако фенът си промени манталитета и започне да спонсорира клуба си.Членска карта,абонаментна карта,артикули и купи други неща.Аз лично потретвам,че ако нещата с Ганчев и Божков се провалят,не искам да подкрепям ЦСКА начело с Инджов и Манджуков.Те са поредните,които не мислят доброто на ЦСКА след Титан,Томов и Стойчо,които го ограбиха и унищожиха.Ако ще тръгваме през чистилището съвсем спокойно може да се самоиздържаме до влизането ни в Б група,а и хора като Чакмаков и Стойне Манолов във А окръжна и В група съвсем спокойно биха се ангажирали и да помагат с издръжката.
Клуб като ЦСКА спокойно може да се самоиздържа не само на ниво Б, но и на ниво средняк в А група- при активизиране на феновете приходите на година от билети ще са между 1 и 2 млн. лв., от артикули между 0,5 и 1 млн. лв., добавяме тв права и няколко дребни спонсора и бюджета става над 3 млн. лв. При добър мениджмънт тези пари са достатъчни за отбор ниво Локо Сф от миналата година.
Ние нямаме желание да сме средняк,така че със сигурност ако започнем от долните дивизии стигнем ли близо до А група,трябва да имаме собственик или собственици,а в А група можем да се самоиздържаме при рационално управление,а именно участие в ЛЕ или ШЛ.В момента вече не е толкова голямо значението къде защото парите от този сезон вече са почти и едни и същи в двата турнира,ЛЕ ще става все по-привлекателен турнир за всички средноевропейски отбори най-вече от Източна Европа,но и не само.Ако средно има по 7000-8000 на мач за в бъдеще,ще съм доволен.За мен билетите трябва да станат или забранени,или да се продават в ограничено количесто,време е да се даде път на картите.Ако това се случи приходната част ще е много повече.А когато имаме и модерен стадион,клубът трябва да разкрие места на стадиона за хапване и пийване преди мача,тези идиотски забрани да не се пие са смешни,никъде в Европа го няма това.Ако някой е твърде пиян,просто не го пускат.
п.с BRF,Където и да играем аз ще съм на стадиона,единствената причина поради която може да не подкрепям са тези 4-мата.Доказаха,че са несъстоятелни,проявих изключително голямо търпение,всички,които им вярвахме ги чакахме 2 месеца.Да не говорим,че лично мен след срещата ми дадоха дума,обещаха.Нищо от това,което обещаха на мен и на другите хора не се случи,а още повече лъсна,че те правят каквото им кажат Инджов и дъртия Манджук,аз нежелая тези хора да са собственици на ЦСКА.Ако бъдат подкрепени от фракциите,ще покажем МАЛОДУШИЕ,в което ни обвиняваха фенчетата на другите клубове и наистина ще са прави,ставаме за смях.С компромисите към лъжците край!Ако продължиме с компромисите никога няма да съживиме този клуб истински.