Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо не Антонио Михайлов в Левски ?
Много пъти съм си мислил за това момче,но няма шанс да се върне в Левски,поне аз така мисля,в близките 3-4год.Бях чел едно негово интервю,в което той казва,че би желал още от малък да се развива в чужбина,ако може в някой доста добър отбор.Е,това стана,а знаем,че веднъж докоснеш ли се до футбол извън България в някоя по-развита страна,връщане няма 

deepblue1963 написа:BultraStyle написа:Да дойде при вас и да го унищожите като футболист както направихте с редица перспективни играчиДа не е луд
Такива като теб,дето пишат колкото да не заспят,най ги харесвам.Я посочи 2-3 "перспективни" играчи,дето сме ги "унищожили"?
Георги Христов. Тва че при вас топката не може да уцели, не променя факта, че 3 години подред беше голмайстор в която и дивизия да играе, при това със слаби отбори.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
- Контакти:
veseo написа:deepblue1963 написа:BultraStyle написа:Да дойде при вас и да го унищожите като футболист както направихте с редица перспективни играчиДа не е луд
Такива като теб,дето пишат колкото да не заспят,най ги харесвам.Я посочи 2-3 "перспективни" играчи,дето сме ги "унищожили"?
Георги Христов. Тва че при вас топката не може да уцели, не променя факта, че 3 години подред беше голмайстор в която и дивизия да играе, при това със слаби отбори.
Ти сам го каза,голмайстор...в слаби отбори.Не всеки може да играе за Левски,това не е клуб еднодневка,трябва да имаш не само качествата,ами и малко самочувствие и сърце.А колкото за Антонио Михайлов,хубава е идеята,но кой го е гледал как играе!?

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- deepblue1963
pomiqrat написа:deepblue1963 написа:BultraStyle написа:Да дойде при вас и да го унищожите като футболист както направихте с редица перспективни играчиДа не е луд
Гонзо, Кривия
И какви,според теб бяха перспективите пред перспективните Гонзо,Кривия,Г.Христов?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
- Контакти:
Данчо Милиев,Минев....нямат нищо общо със силните игри ,които демонстрираха в предишните си отбори
Пък и е хубаво да знаеш ,че някой те обича,трогнат съм

- maximalniq
- Контакти:
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
LUDAKIS написа:...Какво стана около Енъо бе .. мамка му![]()
Чух,че Барса и Манчестър водят люта битка за подписа му,ама нией сигОрно.

Френски нападател в Левски
Левски може да се подсили с френския нападател Жан-Мишел Лесаж, твърди "Тема спорт". Той е препоръчан на ръководството на "сините" лично от Седрик Бардон, с който са играли заедно в Льо Авър. Според запознати и самият футболист е склонен да приеме екзотичното предложение да дойде в България.
32-годишният футболист е изкарал почти цялата си кариера в Льо Авър, за който има 75 гола на сметката си. Освен като нападател, той може да играе и като атакуващ полузащитник. В момента той е свободен агент и може да излезе без пари на шампионите. Това перфектно устройва "сините", които не са склонни да дават много пари за селекция. Именно заради това те все още не могат да привлекат никой и се оплакват, че българските клубове прекалено много надуват цените на своите играчи.
Левски може да се подсили с френския нападател Жан-Мишел Лесаж, твърди "Тема спорт". Той е препоръчан на ръководството на "сините" лично от Седрик Бардон, с който са играли заедно в Льо Авър. Според запознати и самият футболист е склонен да приеме екзотичното предложение да дойде в България.
32-годишният футболист е изкарал почти цялата си кариера в Льо Авър, за който има 75 гола на сметката си. Освен като нападател, той може да играе и като атакуващ полузащитник. В момента той е свободен агент и може да излезе без пари на шампионите. Това перфектно устройва "сините", които не са склонни да дават много пари за селекция. Именно заради това те все още не могат да привлекат никой и се оплакват, че българските клубове прекалено много надуват цените на своите играчи.
- modor
- Контакти:
Нека дойде.Пък после ще се разбере дали става нещо от него 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
аз,съм съгласен със мнението,на повечето левскари,че е нужна селекция но тя трябва да бъде балансирана,в левски има доста добри футболисти,не е нужно да се прави селекция на килограм,иначе аз съм сигурен,че напролет левски пак ще бъде шампион-, само левски-олеее