Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Silva21
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Silva21 » 17 юни 2015 12:01

Драги сини приятелки, докато купите са в музея, историята в паметта, емблемата на гърдите и феновете на стадиона, ЦСКА е и ще си бъде ЦСКА,
независимо от името на дружеството, с което ще се подписват договори и т.н.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 юни 2015 12:02

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот petko.h.markov на 18 Фев 2015 08:33

vaskonti написа:

шивача написа:
Божичко :shock: Значи, ако изключим, че в голяма степен си правя таш-к, тук съм абсолютно сериозен. Сашко дойде, за да спаси.....себе си и собствения си гъз. Сашко е стар схемаджия, Васе. Г-н Манджуков и Трейс, и мрейс са агънца пред Прамод Митал. Сашко ще ги купи и продаде всичките накуп!!! Затова и Апашко се хваща с" точните хора", щото ако се хване с череповски или микрето, Сашето ще го намерят водолазите! Относно късите договори, Лупи се надява да изскочи чичко паричко и да направят нов отбор от лятото, на което всички се надяваме, ама да видим ........къв ще е сценария?

Ама какво значи "дойде"? Как става това идване просто така, само с надежда, че ще дойде чичко паричко? И как си спасява задника - само защото е шеф на ЦСКА ли? Стига моля ти се, и ти ли ще почнеш с ония мантри, че ЦСКА е закрилян от БФС, УЕФА, ФИФА, НАП, МВР, СГС, САС и каквито още институции и съюзи се сетиш, поради което този, който е шеф към момента може да мечтае дори за безсмъртие? А точно Манджуков старши не знам защо го подценяваш, той сигурно ей така ще се хване с Томов, без да знае какво прави. Това да не ти е телефонна измама на някоя 80 годишна бабичка.
То си е пределно ясно, че има някой зад Томов, едва ли е Манджуков, още по-малко вероятно е да е китаеца. Допускам, че след края на делото и след като живот и здраве излезем на борсата след 2 месеца, вероятно ще има раздвижване и някой ще излезе от сенките. Аз залагам на Гергов, но да видим.

Сега между акционерите все още "цари мир".Ще ги видим когато тръгнат нещата със стадиона и Панчарево.Тогава
според мен ще се види "кой сват,кой на булката брат"

Още нищо не е станало сигурно,така че не палете моторите.Още дълго ще продължи сагата.

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Мнениеот OMID » 17 юни 2015 12:02

Като ги чета левскарите, и се сещам за това :

Изображение

Бесней, джудже, бесней....

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 юни 2015 12:07

W84me написа:
Old_death написа:
W84me написа:
Red joker написа:Догодина ше почнат на чисто от „Б“ група,после от „В“ и така ше се пречистват во веки веков-много са грешни милите :twisted:

Успокоявате ли се бе, микренски? Бягай у "З" групата.

Снощи ти написах едно писъмце , но по стар подуенски обичай го преглътна и пак " твориш " тук . Въпросите ми бяха прости . На кой отбор си фен ? На Левски , Динамо или Левски - Спартак ? Това беше във връзка с приказките ви за морала . На всеки средно интелигентен човек му е ясен къде ви е сърбежа . Неудобството ви е в повечето шампионски титли на ЦСКА в сравнение с подържания от тебе " Франкещайн " . Точно от там идват лозунгите ви за морал , пречистване и рестартиране , с тайната надежда , че след 30 - 40 години да добавите 32 - титла във витрината си .А сега и по същество . ЦСКА ще бъде тоя клуб , който бъде припознат от феновете си и зад който те ще застанат . Казусът е елементарен и е същия , през който сте минали вие . Динамо е нямал нищо общо с Левски , но това не ви пречи да се гиздите с постиженията му , да не говорим и за това , че при създаването на тоя клуб , Левски е бил официално ЗАКРИТ ! Продължавай да "твориш " на темата за морала , рестарта и очистението .

[offtopic]Драги армейци , не обръщайте внимание на такива индивиди ! Техните мотиви са ни ясни . Клубът ни е на кръстопът . Подържайте го и не се поддавайте на провокации . Христос го е казал в прав текст : " Нека този , който не е грешил , да хвърли пръв камъка " ! Акъл от държанките на всички власти , от държавните отбори и от тия , на които държавата даде пари за строеж на стадиона , не искаме ! Когато държавата направи това и за нас , тогава ще говорим за морал и равноправие . ЦСКА сме ние , феновете , а не някакво АД ![/offtopic]

Хич не съм ти чел писъмцата, просто няма какво да се убеждаваш в нещо, което не си убеден! Убиеца на шампиони стана "едно АД" само за няколко дни. Естествено, след като разбрахте, че няма шанс за истинското ви дружество. Да ви имам вярността и морала. След 1 месец, като застанат 90% от действащите футболисти на Литекс, но в червени екипи ти тях ли ще подкрепяш? Изобщо не ми припомняй, Динамо, Спартак или разни такива, щото тогава никой от феновете на Левски не е бил съгласен с това нещо, което е било наложено точно от тия, които са измислили вас и които сега не искат да плащат! Това е тънката разлика, докато сега вие сте първи защитници на ФРАНКЕНЩАЙН, да точно така - ФРАНКЕНЩАЙН, защото това нещо, което се опитват да пробутат в А група е ИЗРОД.

Нищо ново под слънцето . Това , което не ти изнася - не се чете . Отговорите на неудобни въпроси - няма . Девиз в живота - Аз мразя ! Извод : Бягай да си играеш в пясъчника , детенце , и не си слагай трътката там , дето чичковците си мерят половите органи ! Това е единственото нещо , което може да се каже на един фен на Динамо .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 юни 2015 12:09

Написах го и на онези, което доста ги жегна. Титлите се притежават от марката, която е запорирана в НАП и за която ще си платим на държавата. Откакто е създадено сегашното дружество с ЕИК 130212106 през 1999 г. са спечелени цифром и словом 3 (три) титли. :idea: Значи по логиката, че дружеството е най-важно - трябва да се водим за клуб само с три титли. :o :shock: :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 17 юни 2015 12:18

На мен тази емблема ми харесва
Защо да откупуваме старата
Ако ще се преименуваме на ЦСКА 23 по добре да е ЦСКА 1923
Изображение
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 юни 2015 12:30

demon777 написа:На мен тази емблема ми харесва
Изображение

Мисля,че Емил Данчев държи ЦСКА АС-23 или нещо такова :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

draki75

Мнениеот draki75 » 17 юни 2015 12:32

Рев, слюнки и сополи от лилЯвите абонати. Значи всичко е наред! :mrgreen:
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 юни 2015 12:33

Old_death написа:
W84me написа:
Old_death написа:
W84me написа:
Red joker написа:Догодина ше почнат на чисто от „Б“ група,после от „В“ и така ше се пречистват во веки веков-много са грешни милите :twisted:

Успокоявате ли се бе, микренски? Бягай у "З" групата.

Снощи ти написах едно писъмце , но по стар подуенски обичай го преглътна и пак " твориш " тук . Въпросите ми бяха прости . На кой отбор си фен ? На Левски , Динамо или Левски - Спартак ? Това беше във връзка с приказките ви за морала . На всеки средно интелигентен човек му е ясен къде ви е сърбежа . Неудобството ви е в повечето шампионски титли на ЦСКА в сравнение с подържания от тебе " Франкещайн " . Точно от там идват лозунгите ви за морал , пречистване и рестартиране , с тайната надежда , че след 30 - 40 години да добавите 32 - титла във витрината си .А сега и по същество . ЦСКА ще бъде тоя клуб , който бъде припознат от феновете си и зад който те ще застанат . Казусът е елементарен и е същия , през който сте минали вие . Динамо е нямал нищо общо с Левски , но това не ви пречи да се гиздите с постиженията му , да не говорим и за това , че при създаването на тоя клуб , Левски е бил официално ЗАКРИТ ! Продължавай да "твориш " на темата за морала , рестарта и очистението .

[offtopic]Драги армейци , не обръщайте внимание на такива индивиди ! Техните мотиви са ни ясни . Клубът ни е на кръстопът . Подържайте го и не се поддавайте на провокации . Христос го е казал в прав текст : " Нека този , който не е грешил , да хвърли пръв камъка " ! Акъл от държанките на всички власти , от държавните отбори и от тия , на които държавата даде пари за строеж на стадиона , не искаме ! Когато държавата направи това и за нас , тогава ще говорим за морал и равноправие . ЦСКА сме ние , феновете , а не някакво АД ![/offtopic]

Хич не съм ти чел писъмцата, просто няма какво да се убеждаваш в нещо, което не си убеден! Убиеца на шампиони стана "едно АД" само за няколко дни. Естествено, след като разбрахте, че няма шанс за истинското ви дружество. Да ви имам вярността и морала. След 1 месец, като застанат 90% от действащите футболисти на Литекс, но в червени екипи ти тях ли ще подкрепяш? Изобщо не ми припомняй, Динамо, Спартак или разни такива, щото тогава никой от феновете на Левски не е бил съгласен с това нещо, което е било наложено точно от тия, които са измислили вас и които сега не искат да плащат! Това е тънката разлика, докато сега вие сте първи защитници на ФРАНКЕНЩАЙН, да точно така - ФРАНКЕНЩАЙН, защото това нещо, което се опитват да пробутат в А група е ИЗРОД.

Нищо ново под слънцето . Това , което не ти изнася - не се чете . Отговорите на неудобни въпроси - няма . Девиз в живота - Аз мразя ! Извод : Бягай да си играеш в пясъчника , детенце , и не си слагай трътката там , дето чичковците си мерят половите органи ! Това е единственото нещо , което може да се каже на един фен на Динамо .

Зарежи ги ,нека вият!Ние пък все едно сме се тръгнали да им искаме благословията за нещо :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 юни 2015 12:42

demon777 написа:На мен тази емблема ми харесва
Изображение

Три звезди се поставят ако имаш над 30 титли, а Литекс имат 4 :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Архив”