Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот gambara » 16 юни 2015 16:56

greenpeak написа:
gambara написа:i da spodelish
:)

Отговориха ми :mrgreen: .
Вареа е футболиста и идва на проби след няколко дни. Не е подписал още.
Също така ми бе заявено от Аржентина, че Черно море е велик клуб :mrgreen: :mrgreen: .

az napravo s varea si pisah idva i e ubeden che ste e v smetkite na treniora ,i che se nadqva na uspeshni sezoni i mqsto v otbora
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 юни 2015 16:57

Кройф отиде в Берое, но пък взимаме Дзола... Не е зле :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 юни 2015 17:09

Варненския Кройф не се вписваше в концепцията на Спасов....вписа се точно, ама ТОЧНО В 1 МАЧ срещу абонатите си от Подуяне, но мисля, че беше достатъчно. За мене Божилов е легенда и ще го псорещна точно като такъв на Тича 8-) .
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 16 юни 2015 17:23

yavorescu написа:Кройф отиде в Берое, но пък взимаме Дзола... Не е зле :mrgreen:

Да ама и естонският Меси го няма. :mrgreen:
Ами Алвеша?
А Гравесена .... :mrgreen: ...... и т.н. и т.н.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 16 юни 2015 19:44

ShooterMan написа:Но рядко бъркам в пеценките си за играчите, дори по видеоклиповете. Спомнете си за Камазола например...И особено Буркхард наскоро, за който имаше доста критични оценки, но още на видеото си личаха силните му качества, които в пълен блясък демонстрира при нас. Като всеки играч и той си имаше очевидни слабости, например техниката и неумението да задържа топката, заради, които го поставиха тука под въпрос...Вареа също има очевидни слабости, например физиката, не го видях да печели единоборство, какво да кажем за втория етаж...но забележете нещо - най-силните му качества - погледът над играта и извеждащия пас + комбинатовността как се съпоставят с най-добрите такива на основния ни нападател - Бакари, които точно това обича, извеждащи подавания, комбинации и излизане зад гърба на противниковата защита ;). Адмирал Кольо подбира играчите към стила си, но нека не се лъжем - Вареа си е класа и това се вижда от ВСЯКО негово докосване, иначе ми се струва напълно безполезен в защита де, но и Кривия беше такъв, Мехия също нищо не играеше назад ако изключим Финала де :mrgreen:

В никакъв случай,не съм казал,че бъркаш!Напротив,дано да си прав!!!На мен момчето,също страшно ми хареса!Особено умението му да дава гениални пасове!Това или го можеш,или не!Назлъндисвам се от суеверие....за да не викам Дявола!Гледайки хубавите неща,които сътворява,аз също го сравних с Мехия!Напомни ми силно за него.....и се запитах:Защо Мехия,струва няколко стотин хиляди,а този е свободен агент?Разбира се,това е съвсем нормално!Просто му свършва договора и агентите му се оглеждат за отбор в Европа.При това голям!!!Участник в ЕКТ!Дано да ни провърви с него,а и не само с него!Относно играта във фаза защита на Ернандес.Да не забравяме,че финала беше единствения сериозен мач,който той изигра за ЧЕРНО МОРЕ !!!На другите срещи,не само че не беше мотивиран,но и понякога неконцентриран!Както повечето наши играчи!Да се надяваме,че АДМИРАЛА ще ги нахъси,още от първия мач!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 юни 2015 20:13

Играта в защита е много важен фактор, особено в Европа и турнирите, където се практикува изключително твърд футбол и агресивността на всеки играч е от значение. Особено ако се срещнем с британски или немски отбор, холандски и т.н., в които има много агресия, силна физика и точно в тези първенства неслучайно такива играчи от типа на Вареа ги разнасят като пръскачки из лозе ;), там и Меси трудно ще прокопса...Просто го отбелязах за протокола, но съм сигурен, че в адмиралтейството знаят какво правят, от нашите играчи полезен във всички фази и еднакво силен навсякъде по терена е само Буркхард и Клок (и съответните западни школи). За мене е хубаво, че гаучосът има опит на Балаканите и то успешен, много важно, а това, че има и солидна визитка и игра в много сериозен отбор като Велес Сарсфийлд е отличен показател. Има много обяснения защо не струва повечко пари или не е отишъл в някой по-добър отбор от Европа. Да си припомним един Панатинайкос, навремето, преди 7-8 години като играеха в ШЛ с успех и наредиха 2 или 3 дубъла в Гърция звездата им беше един аржентински плеймейкър - Езекиел (Еки) Гонзалес. Никаква особена кариера преди Пао, но как пасна там само, също полу-плеймейкър - полу-нападател, направо къртеха там с него ;). Всичко зависи до напасване към останалите играчи, нали се сещаш, че ако Вареа пасне на останалите тези негови пасове и комбинативност ще блестят все едно е Шави, и обратно - ако другите не му схващат идеите ще изглежа като някакъв некъдърник дето пуска бездарни пасове....И тука е ролята на Адмирала, най-силния му коз - да изцежа най-доброто от играчите. Впрочем, 2-3 думи за защитника от Португалия. Само припомням предния бек, който Кольо взе от там - Периш. Повече няма да говоря :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 16 юни 2015 22:16

Периш беше феноменален играч! Като се сетя какви рейдове правеше по лявото крило...

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 16 юни 2015 23:22

Футболист играл в гранда Велес Сарсфийлд, няма как да е случаен! Не знам дали следите аржентински футбол, но Велес през последните 10 години се превърна в гранд номер 3 на Аржентина след мега грандовете не само в аржентинския, а и в световния футбол Бока и Ривър. Няма как случайно да е играл там, от такива отбори футболистите лесно си намират отбори, където си поискат. Друг е въпросът дали ще се адаптира към нашия футбол, Курьор, Бакари и почти всички чужденци в Черно море винаги са започвали трудно, така че разни ''капацитети'' има да ги плюят в началото какви боклуци сме взели и как сме изпуснали страшни играчи като Теодор Стефанов, Гущеровци, Змейове и разни други. Все пак Вареа е играл доста време в Босна, така че балканският футбол не му е чужд.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 юни 2015 00:00

Преди 5 години е обявен за най-добър чужденец в босненското първенство. Може да играе и като нападател от лек тип, нещо като Гъргоров в Лудогорец. Малко ялов е бил миналия сезон, но нейсе. Няма европейски паспорт, което значи, че запълваме лимита на чужденците. Другите нови ще са португалец и евентуално холандец, така че засега не е проблем.

Ако всичко е наред с него и португалеца, най-наложително е да вземем крило и евентуално бек. И кажи-речи сме готови за десант на Ъптън Парк :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 юни 2015 01:29

Тоя Капацитета е супер неблагодарно същество! Не знам нещо може ли да го развесели в тоя живот поне малко, на всичко хубаво намира кусури. Дори и БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИЯ успех с Купата не можа да го успокои. След 77 години пак взехме трофей, надали имаме живи фенове видели вдигането на предния...той не спря да сипе катран срещу Кольо и чужденците(дето бяха основата на успеха)....И само повтаря - Луканов, съвети, Теодор Стефанов от Созопол и други такива...Само така и не изкоментира НАПИКАНАТА физиономия с която "стратега" Тройчо Троев гледаше как от КУРьора до БАКАРИ-ТЕ му го наби Кольо :mrgreen: . Какво като е чужденец бе, шматка? И Клок е чужденец, и Марчин, и Бакари, и Курьор, и Мехия.....ама видя ли какво направиха предния сезон :evil: . Прояви УВАЖЕНИЕ бе, примерно МК10 с поне 3 контузии завърши Финала, ти откога не си виждал толкова сърцат играч, че и качествен? Раздават се за Черно Море момчетата, нали виждаш, че българите искат в Търгу Муреш или не знам си къде, няма да слугуваме на националности я!!! Меси да не е испанец, или Неймар и Суарез са такива? СР7 испанец ли е? Що се правиш на малоумен? Някакъв си Стефанов от Созопол искал...може да е добро момчето, ама с такива играчи ли ще ходиш в ЛЕ и ще искаш медали? Я спри да слагаш катран на всичко, виж видеото с Вареа, вземи ти утре докарай някой с подобна визитка и КЛАСА за без пари и го накарай да подпише с нас! Кво изобщо си буташ носа в КОЛЬОВИТЕ работи? Говорил с Луканов...с носача на конусите говорил, Кольо не им базарал мненията за играчи...ми много ясно бе, той да не е физкултурник, че да ви мъкне некъдърниците в Черно Море :arrow:

Върни се в “Архив”