Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот BRF » 10 юни 2015 15:47

Red Warrior написа:
Red joker написа:Аз викам да не бързаме да се радваме,щото още има въпросителни,така че ...малко по-лекинко ;)

Аз щях да се радвам, ако бяха обявили, че се спасява сегашното дружество. Така, че не си мисли, че много хора "бързат да се радват", поне аз не съм от тях. Де факто ситуацията е същата като преди 2 години с Ицата и ГГ. Само дето сега може би наистина ГГ иска да влезе в ЦСКА заедно с Божков. Тепърва обаче ще имаме ядове. Ще видите. :roll:

Аз за тоя вариант също не съм ОК!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юни 2015 15:52

BRF написа:
Red Warrior написа:
Red joker написа:Аз викам да не бързаме да се радваме,щото още има въпросителни,така че ...малко по-лекинко ;)

Аз щях да се радвам, ако бяха обявили, че се спасява сегашното дружество. Така, че не си мисли, че много хора "бързат да се радват", поне аз не съм от тях. Де факто ситуацията е същата като преди 2 години с Ицата и ГГ. Само дето сега може би наистина ГГ иска да влезе в ЦСКА заедно с Божков. Тепърва обаче ще имаме ядове. Ще видите. :roll:

Купуването и преименуване на дружество от "Б" група е същата история. Не знам какво е по-различното за теб? Ще се доказваме на подуянци ли? Истината беше, ако се оправят бакиите на сегашното дружество с натиск от ББ към боклуците за техните дългове към Бенжалюновци и т.н. Само не знам защо Сашо Томов беше толкова щастлив при Божков, след като отново няма да се спасява това ЦСКА? :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 юни 2015 15:56

BRF написа:
icko65 написа:
djd написа:
icko65 написа:
djd написа:Няколко хиляди комплексари ли са "цяла България" бе Ицко?

Къде в истината видя комплекси?

Къде видя истина? Брои ли тези, които мразят ЦСКА?

Истината е че пак насила искате в А ГРУПА!А като отидете в ПЛОВДИВ ВАРНА СТАРА ЗАГОРА БУРГАС РАЗГРАД БЛАГОЕВГРАД ще видите колко са.Аз ли да ги броя-няма нужда.

Ние не сме отпадали от А група,че да искаме да оставаме на сила :? !

Не сте отпадали ама той сезона свърши а за следващия нямате достъп!Вдяна ли?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 юни 2015 16:02

Ицко, казах, че лицензионната процедура свършва когато ние кажеме, разбра ли, лешпер малък :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 10 юни 2015 16:05

Ситуацията в ЦСКА ми прилича на една история.

При завземането на далечния изток Македонски разполагал с армия, която управлявал благодарение на нейната разнородност. Най-голяма опасност за него били дългите преходи, защото всички войници се обединявали в негодуването си към него. Затова често измислял несъществуващи противници, нападал предали се градове и държавици.

Така и при вас. Вместо държавата да потърси финансова отговорност на всички собственици на ЦСКА за последните 10-на години, ви вкарват в някакъв филм, прехвърляйки вината върху някакви комисии в БФС и някакви управници, които на всичко отгоре трябва да вземат противоречащо на правото решение. Надявайки се на такова решение как после да изискваме от същите тези ръководители да следят и спомагат за прословутата "правова държава".

ПП. Не смятайте, че като ботевист влизам тук да провокирам (с малки изключения разбира се :lol: ). Ставащото с ЦСКА е много близко до ставащото с България като държава. Визирам управници, политика, кой как си върши работа и т.н.
Последна промяна от ilian12 на 10 юни 2015 16:08, променено общо 1 път.
105 години / 4 поколения ботевисти!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 10 юни 2015 16:06

Никакви ядове.
ЦСКА не са някви АД-та или ООД-та.
ЦСКА е онова ,което аз чувствам от 33 години,а именно любов,чест и смелост,независимо как се именуваше,а то хич не бяха малко промените в имената.
ЦСКА Септемврийско знаме
Средец
ПФК Средец
ЦФКА Средец
ЦФКА
ЦСКА
ПФК ЦСКА
ЦСКА не е името на мажоритарния акционер.
ЦСКА Е МАРКАТА,ЕМБЛЕМАТА,ЧЕРВЕНИЯ ЦВЯТ,ПУБЛИКАТА
ЦСКА Е ТОВА ,КОЕТО НАЙ-МНОГО МРАЗЯТ ЛИЛАВИТЕ,ТАКА ЧЕ НА ЕСЕН АКО ПАК СМЕ С ЧЕРВЕНИ ЕКИПИ С ЕМБЛЕМАТА С ТРИТЕ ЗВЕЗДИ И СЕКТОР Г Е ПЪЛЕН А ОТСРЕЩА НИ ОБИЖДАТ И ВИКАТ ЧОРБАРИ-Е ВСИЧКО Е НАРЕД ТОГАВА.
А това,че заможните българи в тази държава са Ганчев,Божков и Домусчиев например,е аз и ЦСКА не са виновни,а напротив тези хора трябва да се чувстват богопомазани и избрани и с чест винаги,преди и сега и кокато и да е било да са благодарни,че са били част по някакъв начин от този клуб.
За левскарите оставям да помислят и да търсят и те своя спасител и дано го намерят,ако ще да се казва Батков,Чорни,Пеевски или Борисов,за мен няма значение.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 юни 2015 16:07

Red Warrior написа:
BRF написа:
Red Warrior написа:

Купуването и преименуване на дружество от "Б" група е същата история. Не знам какво е по-различното за теб? Ще се доказваме на подуянци ли? Истината беше, ако се оправят бакиите на сегашното дружество с натиск от ББ към боклуците за техните дългове към Бенжалюновци и т.н. Само не знам защо Сашо Томов беше толкова щастлив при Божков, след като отново няма да се спасява това ЦСКА? :?

Ееее...ти па прекали,ББ ше натиска боклуците за техните дългове :shock: ...много далече отиде :!: ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 юни 2015 16:07

boabbb написа:Ицко, казах, че лицензионната процедура свършва когато ние кажеме, разбра ли, лешпер малък :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Лешпер- на някой друг!Вие казвахте досега-пък и като гледам кво сте казали:НИЩО!ЛК и АЛК казаха:ЦСКА не отговаря на изискванията за лиценз.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 10 юни 2015 16:10

Какво се пените на статии в медиите? Тоя бил казал, па оня бил чул.
Като излезе нещо официално, тогава ще се разбере как и дали ЦСКА ще играе в А група, в Б група, в ШЛ или в "Каменица фен купа".

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 10 юни 2015 16:15

Нито сме първите нито ще сме последните:

През лятото на 2001-а президентът на клуба - покойният Георги Илиев, решава да премести тима в Пловдив. С лиценза на Велбъжд в "А" група по административен път се връща тамошният Локомотив. Отборът от "Лаута" така и не е успял да си извоюва на терена правото да бъде отново част от елита. Повечето футболисти, водени от Херо, обличат черно-белия екип на пловдивското Локо.

Три години по-късно на "Лаута" ще бъде спечелена историческата титла на страната. Тогава част от щаба е кюстендилецът, за когото стана въпрос в предните два броя - Иван Маринов-Масларя. Той заформя шампионски тандем с любимеца на агитката на Локо - Едуард Ераносян. Но да видим какво става в Кюстендил.

Велбъжд се разпуска и на практика преустановява съществуването си. Основан е нов клуб - Велбъжд 1919 (Кюстендил). Той започва участие в Югозападната "В" група след обединение със Стефанел (Дупница).

И:
Ботев (Пд), се уреди с лиценз за "В" група. Новият тим на Пловдив беше заплашен да почне от селските дивизии, но в последния момент успя да вземе лиценза на Металик (Сопот) за трета лига.

Така поне се избегна още един сезон изгнание и мачове с Цалапица и гара Бяга. Това стана факт вчера, след като в Сопот решиха на общо събрание клубът им да се слее с Ботев.

Голям жест, никога няма да го забравим, коментираха феновете край Бирената фабрика. Сопот пак ще има свой отбор, но в четвърта дивизия.

"Металик за съжаление ще играе в "А" областна група, но смятам, че бързо ще се върнат в трета дивизия", заяви Марин Бакалов, който е едновремено председател и старши треньор на Ботев.

Той каза още, че със сопотския клуб е подписан договор за сътрудничество. Пловдивчани ще осигурят на първо време екипи за цялата детско-юношеска школа на партньорите от Сопот.

Планувани са съвместни лагери на представителните тимове, както и приятелски мачове между ветераните на двата клуба.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”