Мнениеот pens » 09 юни 2015 02:42
Едно нещо е ясно от всички лъжи от всички страни - ЦСКА е източен. Ако живеехме в нормална държава, да речем Унгария, отдавна щеше да има разследване на източването. Аз лично, като гражданин на България, искам да знам кой е крадецът и той да си плати. За ЦСКА не ми дреме кой знае колко. Според някои цскари, това са собствениците от Божков насам, но няма виновен до доказване на противното. А доказване няма, защото няма кой да ги "привика" и "разпита".
Ако това, което е публикувано в gong.bg e окончателно, значи ЦСКА вече е аматьорски клуб, а тези дългове няма кой да ги плати в аматьорските дивизии. Тоест, ЦСКА скоро ще спре да съществува, както каза Ники Александров в "Спортно шоу гонг" преди мисля няма и месец. Но той предположи, че това щеше да се случи 2-3 дни след първото решение на Лицензионната комисия. Което говори колко разбира от право, но това е некасаещ ситуацията въпрос. А моите въпроси са следните:
- Знаеше ли "Фен клуб сектор-Г" за решението от снощи и защо излъга хората на мача с Литекс?
- Чий го дири Морко в чужбина?
- Кога крадците на всички нива в България ще бъдат преследвани от закона?
- Както каза Стойчо, който има 20% вина за случилото се, къде са феновете?
- След като Лупи е бил президент на ЦСКА 2 години и знае до къде ще стигнат нещата, защо пак напиня да вземе клуба? Явно има още?
- Тео, уважавам страстта ти, но защо си мислиш, че "пречистването" ще доведе до щастлив край?
- Защо си мислиш, че базите са на ЦСКА?
- Защо си мислиш, че ще ги дадат на дружеството, което феновете на ЦСКА припознаят? Лъжат ви.
Пише се Левски, чете се Любов.