Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2015 20:05

Кашчей написа:На ГГ в момента единствената му мисъл е как да спасява ЦСКА 8-)

След фалита на старото АД "спасители" бол! Днес има регистрация на нов ЦСКА, а до няколко дни не се знае колко такива ще се появят(заедно с новото АД на Манджукови), това обаче косвено помага на ГГ и увеличава шансовете и той да се включи, просто вече няма да има какво да го спре, след като старото АД обяви фалит! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 май 2015 20:06

Logical person.. Кой плати дълга към Пакурар 320к евро? Кой плати някаква вноска за Чочев на Етрополе? Кой плати на НАП?
@ Не мога да разбера как не виждаш, че ЛУПИ не е плащал нищо от негова страна, а храчиш по Милко и Манджукови, че ще фалират ЦСКА?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2015 20:06

Teo написа:Какво имаш предвид, че ще подкрепят АД-то на ГГ?

Точно това имам предвид.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 май 2015 20:08

CSKA 78 написа:
Teo написа:Какво имаш предвид, че ще подкрепят АД-то на ГГ?

Точно това имам предвид.

Никой няма да подкрепи жертвата Ловеч със смяна на своето име за автентичния ЦСКА :idea:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2015 20:08

Logical person написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:Ти толкова си се отнесъл, че дори смяташ, че е нормално Томов да не плаща ток, но не е нормално някой друг да не му плати сметката. Толкова си се отнесъл, че не виждаш нищо нередно в това Томов да краде от някой пари, но си крайно възмутен когато този някой изрази недоволство от тази кражба.
Иначе...ако имаш под ръка друг кандидат, който ще излее още утре едни милиони и ще оздрави клуба, дай го насам. То не става само с псуване и кълнене, нужно е и някакво предложение. Стига да имаш такова, разбира се.

А ти толкова си се отнесъл с формалности, че не виждаш как отбора дето си му фен го закриват. И явно нямаш никакъв проблем да го закрият ? Кандидатите дето искаха да го вземат са Манджуков и Инджов. За какво взеха отбора за да го фалират ? Никой не се притеснява от факта че тези двамата се натискаха да вземат отбора , само за да го оставят без лиценз и да обявят банкрут.

Подробности? Не мислиш ли, че точно заради тия "подробности" Манджуков и Инджов вдигнаха ръце от Томов, съответно от ЦСКА? Или повече ти харесва обяснението, че да закрият ЦСКА е детската им мечта, за да не притесняваме Лудогорец? Наистина ли такава реалност виждаш?
А като ме съветваш да не гледам подробностите, ти що си се вторачил в тия 10х1000? Това по какъв начин носи дори най-далечен и косвен проблем на ЦСКА? Отговори ми на това, пък аз после ще ти кажа как миниатюрните подробности от сорта на 240к евро на румънеца, Етрополе, НАП, Вучков и т.н. оказват поне леко неудобство на клуба.
Ти въобще замислял ли си се защо Манджуков и Инджов даваха пари до един момент, след което спряха и се махнаха - очевидно ядосани? Питал ли си се? Едва ли!

Как са се махнали, като придобиха собствеността на клуба ? Това ли е махането ? Като не са искали да дават повече, защо придобиха собствеността ?

Какво общо имат с ЦСКА Петър Манджуков и Инджов?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2015 20:11

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:На ГГ в момента единствената му мисъл е как да спасява ЦСКА 8-)

След фалита на старото АД "спасители" бол! Днес има регистрация на нов ЦСКА, а до няколко дни не се знае колко такива ще се появят(заедно с новото АД на Манджукови), това обаче косвено помага на ГГ и увеличава шансовете и той да се включи, просто вече няма да има какво да го спре, след като старото АД обяви фалит! ;) :mrgreen:

Да де, него не го вълнува започващият утре процес срещу него, като главен обвиняем, а само как да спаси ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 май 2015 20:12

Teo написа:Logical person.. Кой плати дълга към Пакурар 320к евро? Кой плати някаква вноска за Чочев на Етрополе? Кой плати на НАП?
@ Не мога да разбера как не виждаш, че ЛУПИ не е плащал нищо от негова страна, а храчиш по Милко и Манджукови, че ще фалират ЦСКА?

Няма значение какво са плащали през 2014 година. В момента в който сега обявяват любимия ми отбор във фалит. Те го закриват и то съвсем умишлено. Това им е план "А" - да закрият любимия ми отбор.

Томов докато беше собственик фалит не е обявявал, ни беше по-леко положението през 2013 ??? И е осигурявал средства да го има отбора. Без значение от кой ги взема - той ги е осигурявал.

Потребителски аватар
cska_reborn
Контакти:

Мнениеот cska_reborn » 27 май 2015 20:14

CSKA 78 написа:Въпросът е, че новото АД на Манджукови пак няма да е същият истински ЦСКА, новото дружество няма нищо общо със старото, то и затова ще бъде без дългове! Според мен на 70-75% от феновете ще подкрепят АД-то на ГГ, а новото АД на Манджукови ще започне от А окръжна група(то друг начин няма за това дружество) и най-вероятно там ще си остане!

Само 70-75%? Поне 90-95% от феновете сме с Гришата към настоящия момент, а в дългосрочен план дори ще привлечем нови фенове и ще си върнем такива, които са се отказали от нас в следствие некадърното управление в последните години.
[center]Изображение От огъня на чуждата омраза остава само пепелта Изображение
Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2015 20:15

Logical person написа:
Teo написа:Logical person.. Кой плати дълга към Пакурар 320к евро? Кой плати някаква вноска за Чочев на Етрополе? Кой плати на НАП?

Няма значение какво са плащали през 2014 година. В момента в който сега обявяват любимия ми отбор във фалит. Те го закриват и то съвсем умишлено. Това им е план "А" - да закрият любимия ми отбор.

Томов докато беше собственик фалит не е обявявал, ни беше по-леко положението през 2013 ??? И е осигурявал средства да го има отбора. Без значение от кой ги взема - той ги е осигурявал.

Нямало значение :) А ако не бяха платили? Що щеше да чини Томов?
А знаеш ли, че миналата есен, около октомври, Галин Михайлов от Трейс Груп, който е и президент на ФК Верея, е искал да вземе ЦСКА и е имал планове за сериозни инвестиции? Защо Томов не направи нищо по въпроса?
Не ме питай от къде знам за това, приеми, че имам сигурна информация.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2015 20:15

Кашчей написа:Да де, него не го вълнува започващият утре процес срещу него, като главен обвиняем, а само как да спаси ЦСКА.

За този процес по-информираните хора знаят отпреди повече от месец, та сигурно и той е знаел! ;)

Върни се в “Архив”