svetli-lz написа:HardWork написа:icko65 написа:HardWork написа:angelco77 написа:HardWork написа:Боли ме шперца с кой ще се слеем, важното е да няма задължения! Готов съм да припозная и подуене, стига да се премести на армията и да се казва ЦСКА! На който не му харесва това, че ще има нов ЦСКА без задължения, може спокойно да се метне у някоя река! Няма нищо срамно да се отървеж от бремето, натресено ти от други! Който е докарал ЦСКА до фалит и необходимостта от ново дружество, той да бере срама! За мен Литекс вече е ЦСКА и точка! Ако не им харесва на феновете на Литекс, да си изберат друг отбор, техния вече си го заплюхме

... говедата да траят, да не ги припознаем тях накрая
Който не му харесва да ходи да се оплаква на перуакта и Лупи
Какъв нещастник си само!

То е ясно че на Гришата и кора ше припознаеш,ама щом ти харесва.
Брат, аз просто се гордея, че ще бъдем едно цяло

много се вълнъвам покрай обединяването, това е все едно сестрами се жени

На такива като тебе им казват предатели или ветропоказатели.Срам за ЦСКА!Такива привърженици и фенове не са имали в славната си история.Вие ще ги погребете с избора си!
Аз съм навит Литекс да се прекръсти на ЦСКА а ЦСКА на Литекс! Така в ловеч ще имат 31 титли и ще са залязващ гранд, а ние ще бъдем перспективния Литекс с малко успехи, но големи амбиции! Срамно ли е, че изобщо не ми пука? Не може ли човек просто да е над всички тези глупости и да се наслаждава на играта! Миналото не ме касае, само настоящето и евентуално бъдещето! А за вашето мнение 5 пари не давам, просто защото то е много кухо и няма никаква стойност!
Хора като теб най-вероятно си сменят и пола важно е да са "вървежни"
Логиката ти е желязна, щом не ми пука за някакви глупави футболни клубове и си правя ташаци с тях и тъпите им фенове, значи съм склонен към смяна на пола

!
Аз съм си вървежен, независимо от това дали ЦСКА съществува и как се казва

Принципа е следния - след като нищо не зависи от мен, защо трябва да се ядосвам? Четенето на морал по форумите не е за хора като мен, аз се забавлявам! Етичните стандарти са нещо което се проявява в социално - битовата среда, не във виртуалното пространство!