Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот onegavon » 26 май 2015 12:32

Аз клуб начело с Индже и Миндже в Б окръжна няма да подкрепям.Нямам намерение да легитмирам гробокопачите на автентичния ЦСКА.

Потребителски аватар
cska_reborn
Контакти:

Мнениеот cska_reborn » 26 май 2015 12:40

djd написа:Аз честно казано не виждам засега как ще стане вариантът с Литекс. Трудно ще разрешат такова нещо.

Трудно не значи невъзможно. От сегашната ситуация така или иначе лесен изход няма. За да се хвърли в публичното пространство този вариант (при това от самия Гриша Ганчев, който рядко дава интервюта, още през 2013), неформално са водени разговори с юристи, икономисти, политици, хора от БФС, дори и от УЕФА. ;)
[center]Изображение От огъня на чуждата омраза остава само пепелта Изображение
Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 12:40

onegavon написа:Аз клуб начело с Индже и Миндже в Б окръжна няма да подкрепям.Нямам намерение да легитмирам гробокопачите на автентичния ЦСКА.

Имаш избор. :) Може да се пребоядисаш, да сложиш оранжево шалче и да подкрепяш Литекс. ;) Ако искаш даже може да подадеш молба да те приемем в фен клуба на Левски. :lol: ЦСКА така или иначе няма да го има.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 26 май 2015 12:46

Не мога да си обясня, как е възможно да има футболен фен, който е съгласен друг отбор да дойде и да му вземе името и стадиона? Що за изчадие ще бъде ЦСКА-1923? Как ще обясниш на детето си, че ЦСКА-1923 е велик клуб? През 2023 ще празнувате ли 100 годишнина? Немога да си представя че Депортиво, които бяха няколко години в Секунда, биха били ОК Реал Сосиедат да се преименува на Депортиво за да останат в Примера. Ако това се случи, погнусата на БГ-футбола ще е пълна. Тук не е важно дали НАШАТА школа е най-добрата. Дали НАШАТА школа има запазена марка да произвежда най-техничните футболисти, или най-бързите футболисти, или най-добрите вратари. Важното е да има там някакво ЦСКА в списъка с отборите от А група, та да не пропаднат ТВ правата.

Ако сте готови да припознаете такова изчадите -какво означава: Верни до гроб!?
Просто може би наистина сте мъртви вече и ви е все тая!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 май 2015 12:57

Tommi написа:
onegavon написа:Аз клуб начело с Индже и Миндже в Б окръжна няма да подкрепям.Нямам намерение да легитмирам гробокопачите на автентичния ЦСКА.

Имаш избор. :) Може да се пребоядисаш, да сложиш оранжево шалче и да подкрепяш Литекс. ;) Ако искаш даже може да подадеш молба да те приемем в фен клуба на Левски. :lol: ЦСКА така или иначе няма да го има.

Ако има здрава икономическа логика/предполагам,че при Манджуков,Инджов и другите акционери тя не липсва/не виждам,как така с лека ръка ще загубят няколко млн.лв.Ще загубят пари,възможност да стопанисват базите-не знам.
Сигурно имат подготвен план.А и обявяването на несъстоятелност при АД би трябвало да се вземе на ОС,което означава,
че до 5.юни няма смисъл да клечиш тук.

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 26 май 2015 13:07

Изникна интересен казус ... Какво правиме ако Гришата си направи ЦСКА и "благодетелите" фалирали отбора, и те си направят ЦСКА :?: Бегача каза, че ще даде базите на "припознатия" ЦСКА - кой е той? Тука излиза чудесната възможност да го туриме на Пампоров и "босовете" ...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 13:16

petko.h.markov написа:
Tommi написа:

Ако има здрава икономическа логика/предполагам,че при Манджуков,Инджов и другите акционери тя не липсва/не виждам,как така с лека ръка ще загубят няколко млн.лв.Ще загубят пари,възможност да стопанисват базите-не знам.
Сигурно имат подготвен план.А и обявяването на несъстоятелност при АД би трябвало да се вземе на ОС,което означава,
че до 5.юни няма смисъл да клечиш тук.

Здравата икономическа логика казва, че клубът/дружеството е в технически фалит и това не е свързано с конкретна дата. Аз не виждам хората какво могат да направят за вложените милиони, но ти ако имаш адекватен план за оздравяване може да им помогнеш да си спасят парите. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 май 2015 13:26

cska_reborn написа:
djd написа:Аз честно казано не виждам засега как ще стане вариантът с Литекс. Трудно ще разрешат такова нещо.

Трудно не значи невъзможно. От сегашната ситуация така или иначе лесен изход няма. За да се хвърли в публичното пространство този вариант (при това от самия Гриша Ганчев, който рядко дава интервюта, още през 2013), неформално са водени разговори с юристи, икономисти, политици, хора от БФС, дори и от УЕФА. ;)

Пред, кой е дал интервю, линк може ли?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 26 май 2015 13:42

Искаме си Лупи, искаме си Лупи...може и Дениз, може и Дениз... :) :) :)

Вчера дадох 5 бона на един да отърве сина ми от затвора, че сгазил ня'кво дете на пешеходна пътека, е верно, че нямам деца, ама...човека така хубаво и убедително ми се молеше...дн ес чакам Сашо да ми поиска парцелите за обезпечение на дълговете и ЦСКА е спасен... :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 май 2015 13:52

asenkolev написа:Не мога да си обясня, как е възможно да има футболен фен, който е съгласен друг отбор да дойде и да му вземе името и стадиона? Що за изчадие ще бъде ЦСКА-1923? Как ще обясниш на детето си, че ЦСКА-1923 е велик клуб? През 2023 ще празнувате ли 100 годишнина? Немога да си представя че Депортиво, които бяха няколко години в Секунда, биха били ОК Реал Сосиедат да се преименува на Депортиво за да останат в Примера. Ако това се случи, погнусата на БГ-футбола ще е пълна. Тук не е важно дали НАШАТА школа е най-добрата. Дали НАШАТА школа има запазена марка да произвежда най-техничните футболисти, или най-бързите футболисти, или най-добрите вратари. Важното е да има там някакво ЦСКА в списъка с отборите от А група, та да не пропаднат ТВ правата.

Ако сте готови да припознаете такова изчадите -какво означава: Верни до гроб!?
Просто може би наистина сте мъртви вече и ви е все тая!

А де,и аз това се питам? :roll: Все едно Литекс да фалира,Гришата да докара футболния клуб от Долно Нанагорнище,да го кръсти Литекс 21 и аз да го припозная!
Абсолютно няма как да стане!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Архив”