Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
Аз клуб начело с Индже и Миндже в Б окръжна няма да подкрепям.Нямам намерение да легитмирам гробокопачите на автентичния ЦСКА.
- cska_reborn
- Контакти:
djd написа:Аз честно казано не виждам засега как ще стане вариантът с Литекс. Трудно ще разрешат такова нещо.
Трудно не значи невъзможно. От сегашната ситуация така или иначе лесен изход няма. За да се хвърли в публичното пространство този вариант (при това от самия Гриша Ганчев, който рядко дава интервюта, още през 2013), неформално са водени разговори с юристи, икономисти, политици, хора от БФС, дори и от УЕФА.

[center]
От огъня на чуждата омраза остава само пепелта 
Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА[/center]

Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА[/center]
onegavon написа:Аз клуб начело с Индже и Миндже в Б окръжна няма да подкрепям.Нямам намерение да легитмирам гробокопачите на автентичния ЦСКА.
Имаш избор.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- asenkolev
- Контакти:
Не мога да си обясня, как е възможно да има футболен фен, който е съгласен друг отбор да дойде и да му вземе името и стадиона? Що за изчадие ще бъде ЦСКА-1923? Как ще обясниш на детето си, че ЦСКА-1923 е велик клуб? През 2023 ще празнувате ли 100 годишнина? Немога да си представя че Депортиво, които бяха няколко години в Секунда, биха били ОК Реал Сосиедат да се преименува на Депортиво за да останат в Примера. Ако това се случи, погнусата на БГ-футбола ще е пълна. Тук не е важно дали НАШАТА школа е най-добрата. Дали НАШАТА школа има запазена марка да произвежда най-техничните футболисти, или най-бързите футболисти, или най-добрите вратари. Важното е да има там някакво ЦСКА в списъка с отборите от А група, та да не пропаднат ТВ правата.
Ако сте готови да припознаете такова изчадите -какво означава: Верни до гроб!?
Просто може би наистина сте мъртви вече и ви е все тая!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
-
- Контакти:
Tommi написа:onegavon написа:Аз клуб начело с Индже и Миндже в Б окръжна няма да подкрепям.Нямам намерение да легитмирам гробокопачите на автентичния ЦСКА.
Имаш избор.Може да се пребоядисаш, да сложиш оранжево шалче и да подкрепяш Литекс.
Ако искаш даже може да подадеш молба да те приемем в фен клуба на Левски.
ЦСКА така или иначе няма да го има.
Ако има здрава икономическа логика/предполагам,че при Манджуков,Инджов и другите акционери тя не липсва/не виждам,как така с лека ръка ще загубят няколко млн.лв.Ще загубят пари,възможност да стопанисват базите-не знам.
Сигурно имат подготвен план.А и обявяването на несъстоятелност при АД би трябвало да се вземе на ОС,което означава,
че до 5.юни няма смисъл да клечиш тук.
-
Изникна интересен казус ... Какво правиме ако Гришата си направи ЦСКА и "благодетелите" фалирали отбора, и те си направят ЦСКА
Бегача каза, че ще даде базите на "припознатия" ЦСКА - кой е той? Тука излиза чудесната възможност да го туриме на Пампоров и "босовете" ...

petko.h.markov написа:Tommi написа:onegavon написа:Аз клуб начело с Индже и Миндже в Б окръжна няма да подкрепям.Нямам намерение да легитмирам гробокопачите на автентичния ЦСКА.
Имаш избор.Може да се пребоядисаш, да сложиш оранжево шалче и да подкрепяш Литекс.
Ако искаш даже може да подадеш молба да те приемем в фен клуба на Левски.
ЦСКА така или иначе няма да го има.
Ако има здрава икономическа логика/предполагам,че при Манджуков,Инджов и другите акционери тя не липсва/не виждам,как така с лека ръка ще загубят няколко млн.лв.Ще загубят пари,възможност да стопанисват базите-не знам.
Сигурно имат подготвен план.А и обявяването на несъстоятелност при АД би трябвало да се вземе на ОС,което означава,
че до 5.юни няма смисъл да клечиш тук.
Здравата икономическа логика казва, че клубът/дружеството е в технически фалит и това не е свързано с конкретна дата. Аз не виждам хората какво могат да направят за вложените милиони, но ти ако имаш адекватен план за оздравяване може да им помогнеш да си спасят парите.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Долно уйно
- Контакти:
cska_reborn написа:djd написа:Аз честно казано не виждам засега как ще стане вариантът с Литекс. Трудно ще разрешат такова нещо.
Трудно не значи невъзможно. От сегашната ситуация така или иначе лесен изход няма. За да се хвърли в публичното пространство този вариант (при това от самия Гриша Ганчев, който рядко дава интервюта, още през 2013), неформално са водени разговори с юристи, икономисти, политици, хора от БФС, дори и от УЕФА.
Пред, кой е дал интервю, линк може ли?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Искаме си Лупи, искаме си Лупи...може и Дениз, може и Дениз...

Вчера дадох 5 бона на един да отърве сина ми от затвора, че сгазил ня'кво дете на пешеходна пътека, е верно, че нямам деца, ама...човека така хубаво и убедително ми се молеше...дн ес чакам Сашо да ми поиска парцелите за обезпечение на дълговете и ЦСКА е спасен...

Вчера дадох 5 бона на един да отърве сина ми от затвора, че сгазил ня'кво дете на пешеходна пътека, е верно, че нямам деца, ама...човека така хубаво и убедително ми се молеше...дн ес чакам Сашо да ми поиска парцелите за обезпечение на дълговете и ЦСКА е спасен...

asenkolev написа:Не мога да си обясня, как е възможно да има футболен фен, който е съгласен друг отбор да дойде и да му вземе името и стадиона? Що за изчадие ще бъде ЦСКА-1923? Как ще обясниш на детето си, че ЦСКА-1923 е велик клуб? През 2023 ще празнувате ли 100 годишнина? Немога да си представя че Депортиво, които бяха няколко години в Секунда, биха били ОК Реал Сосиедат да се преименува на Депортиво за да останат в Примера. Ако това се случи, погнусата на БГ-футбола ще е пълна. Тук не е важно дали НАШАТА школа е най-добрата. Дали НАШАТА школа има запазена марка да произвежда най-техничните футболисти, или най-бързите футболисти, или най-добрите вратари. Важното е да има там някакво ЦСКА в списъка с отборите от А група, та да не пропаднат ТВ правата.
А де,и аз това се питам?

Абсолютно няма как да стане!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА.